- Emoji Skoru
- 114
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi 1gucluanne
Meraba kızlar kendimi çok bunalmış hissediyorum biraz dertleşmek için konu açtım. Kızlar küçük bi ilçede yaşıyorum eşimden ayrıyım bir evladım var. Allaha şükür çocuğumla bir düzen rutin de yaşayıp gidiyoruz. Ama bazen bazı şeylerden çok canım sıkılıyo bunalıyorum. Bir yere gitsem kızımla en basiti çarşıya, gören insanların daha meraba demeden nereye demesinden sorgular gibi hal tavır takınmasından artık illallah ettim. Tek başınıza yaşadığınız da insanlar başkalarına soramıycakları hadlerini aşamıycakları şeyleri size rahatça sorabiliyor. Aldığım giydiğim yeri geliyo yaptığım market alışverişinin dahi lafının yapıldığını duydum. Çok içerliyorum böyle şeylere çok kalbime dokunuyo ağlıyorum. Yardım yapan bir kadının benim gezdiğimi görünce biz fitre sadaka veriyoruz o da geziyor lafını dahi duydum inanır mısınız insanların had bilmezliğine cahilliğine tahammül edemediğimden ne kimseyi evime kabul ediyorum nede kimseye gidiyorum. Kırk yılda bi topluluğa katılsam bir laf bir cümleyle moral bozuyolar bende kendi kabuğuma çekildim yalnızım ama kimsenin boş laflarını çekmiyorum en azından. Ama işte insan kafaya takıyo üzülüyo.