- 25 Aralık 2020
- 14
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi cokkirginimhepinize
-
Çareyi Bi erkek de mi arıyorsun? Umarım bi gün şikayet ettiğin aileni mumla aramazsın.Merhaba Arkadaşlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Ailemle birlikte yaşıyorum. Bana çok baskı uyguluyorlar her konuda. Biraz yapılı bir insanım kilo vermek için çabalıyorum ama ne yesem ne giysem batıyor. Kilo aldım çirkinleştiğim söyleniyor. Ailemden nefret ediyorum. O kadar çok şey yazmak isterim ki anlatmak dertleşmek isterim ki sizlerle.. 20 yaşında tansiyon hastası oldum dayanacak gücüm kalmadı. Psikoloğa gittim beni psikiyatri’ye yönlendirdiler ama bırakmak zorunda kaldım.. beni ne hale getirdiklerinin farkında değiller çok konuştum onlarla çoğu kez kavga gürültü oldu dayanamadığımı söyledim kaç defa, değişmiyorlar.. ben artık yoruldum gerçekten yemin ederim ki yoruldum dayanacak gücüm kalmadı ölmek istiyorum artık ergen gibi gelecek kulağınıza belki de hiçbir şey anlatmadığımdandır ama sadece biraz olsun içimi dökmek istedim.. beni kendilerinden ittiler ailemden nefret eder oldum.. gidemiyorum da nereye gideceğimi bilmiyorum korkuyorum ilk tanıştığım erkeğe sığınmaya çalışıyorum sürekli beni bari o sevsin istiyorum.. sizi seven bir aileniz varsa, bu dünyadaki en şanslı insansınız.. sevgilerimle..
Tabii ki de ilk önce mesleğim geliyor, tek kurtuluşum benim zaten o, bir erkeğe sığınmaktan kastım aslında sevgiydi. Keşke sadece konu zayıflamam olsa. Çok fazla şey var buraya anlatsam dolup taşarSadece bu konuysa nefret etmekle fazla abartiyosun tabiki sende istyodursun zayiflamayi ama onlarda senin iyiliğin sağlığın için diyodurlar ailen olduğu için belki daha kibar demek yerine bariz bir şekilde diyodurlar.
Çok kurtulmak istiyorsan bir erkeğe siginarak degil meslek sahibi olarak dene
Pişman olma sonra
Çareyi bir erkekte aradığım nerde yazıyor? Sadece sevgiye ihtiyacım olduğunu kast etmiştim. Emin ol mumla falan aramam. Onlar yaptıklarından bugün pişman olsalar, bugün bile her şey için çok geç.Çareyi Bi erkek de mi arıyorsun? Umarım bi gün şikayet ettiğin aileni mumla aramazsın.
Benim artık onlar yüzümü güldürebileceğini sanmıyorum, ama iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..Birkaç yıl sonra bu yazdığını açıp okuduğunda tebessüm edeceksin. Bazı aileler böyledir, kilona kadar müdahele ederler. Çok yanlış bir tutum olsa da bu seni sevmedikleri anlamına gelmez.
Amin inşallah.. ben kendimi yanlış ifade ettim sanırım, 20 yaşında tabii ki evlilik düşünmüyorum, demek istediğim sadece ailemden alamadığım sevgiyi başkasında hissettiğimde, ailem gibi benimsiyorum....sakın bir erkeğin yalan vaadlerine kanma !
hayatın kayar. oku,çalış kendine bir düzen kur.....
umarım yaşam yolunda sana eşlik edecek helal süt emmiş birini de bulursun ayrıca(hepimiz buluruz umarım)
“Psikiyatri’ye gidecek kadar ne yaşadın daha yaşın gencecik” anne, baba? Hanginizsiniz. Umarım ilerde çocuklarınız olduğunda onlara böyle yaklaşmazsınız. Yaşadığımız şeyler yaşımızın küçüklüğüne baksa keşke. Burda ben yaşadığım 1 şeyden bahsettim sadece. O da ennnn masumu. Psikiyatri’ye sadece ailem yüzünden gitmedim. Diyeceklerim bu kadar.Ayrıca her aile içerisinde tartışma vs olur önemli olan tatlıya bağlamak orda bırakmak üstünü kapatmak psikiyatriste gidecek kadar ne yasadiniz ki daha yasin gencecik biraz toparla kendini sakinligini koru
30 larda napcaksin
cnm seni çok iyi anlıyorum benimde ailem sorunlu ama ne yapalımAmin inşallah.. ben kendimi yanlış ifade ettim sanırım, 20 yaşında tabii ki evlilik düşünmüyorum, demek istediğim sadece ailemden alamadığım sevgiyi başkasında hissettiğimde, ailem gibi benimsiyorum....
Teşekkür ederim..cnm seni çok iyi anlıyorum benimde ailem sorunlu ama ne yapalım
aile işte atılmıyor satılmıyor
idare et hayatta tek sorun ailen olmayacak bunu bil.
günümüzde tüm insanlar sorunlu
iş,eş,arkadaş dediklerimiz bile bizi hayal kırıklığına uğratıyor
en iyisi gücü ve sevgiyi kendi içinde ara.
cnm bolşans. moralini bozma. ALLAH yanında olsunTeşekkür ederim..
Teşekkür ederim.. iyi ki varsınız.Hepimiz ailemizle benzer tarzda problemler yaşıyoruz. Yaşadıkların kolay değil;demek istediğim yalnız hissetme, senin gibi milyonlar var. Ama sabrının tükendiği dönüm noktalarında birine kaçmak, ekonomik özgürlüğünü kazanmadan evlenmeye kalkmak gibi hatalar yapma lütfen. Sadece okulu bitirene kadar dişini sık, kulaklarını tıka. Paranı kazandıktan sonra istediğin yerde istediğin insanla bir hayat kurarsın.
Merak etme buraya seni yargilamaya gelmedim umrumda da olmaz ilk önce bi sakin ol lafımida nerenden anladın bilmiyorum zira yorumumda kotu art niyet hicbirsey yoktu ne anneyim ne başka birşey çocuğum Olursa da nasıl davranacagimi sana soracak değilim nasil davrancagimi da senden iyi bilirim merak etme aklını kendine sakla.“Psikiyatri’ye gidecek kadar ne yaşadın daha yaşın gencecik” anne, baba? Hanginizsiniz. Umarım ilerde çocuklarınız olduğunda onlara böyle yaklaşmazsınız. Yaşadığımız şeyler yaşımızın küçüklüğüne baksa keşke. Burda ben yaşadığım 1 şeyden bahsettim sadece. O da ennnn masumu. Psikiyatri’ye sadece ailem yüzünden gitmedim. Diyeceklerim bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?