Ama sen onun icin calisiyorsun onun gelecegi icin kendini uzmebende kotu hissetm simdi ama ya keske hic bi anne bu durumda kalmasa bebisleriyle olsalar...
Niye kötü bi anne olasınız canım mecbursunuz napıcaksınız çocuğunuzun geleceği için çalışmanız lazım..bakın mesela benim ablam öğretmen ve yiğenimin 5.ayından sonra çalışmaya başladı annem baktı babannem baktı kv. baktı yaşına gelincede kreşe verdiler.yani sizin gibi o kadar kişi varki bizim yavrucak 2 yaşında kreşe başladı dayanamıyo kaç kilo verdisizin bebişe hiç yoktan kayınvalideniz bakacakmış üzülmeyin hayat şartları işte..
İki buçuk yaşında oğlum var sekiz ayına girdikten sonra işe başladım ve kayınvalidem bakıyordu iki aydır evdeyim şimdi yrn sabah iş başı yapıyorum sabah uykusu bölünmesin diye oğlumu iki sokak arkadaki kv götürdü eşim az önce ve bm hüngür hüngür ağlıyorum çalışmam da şart en azından iki sene kendimi suçlu kötü bi anne hissediyorum of hayat of
Hiç üzülmeyin hayatta neler var. derdiniz bu olsun. Allaha şükür bir evladınız var sağ, sağlıklı biraz katlanacaksınız ama maddiyatta bu hayatta yaşamak için şart. sonuçta aileniz için bu fedakarlığı yapıyorsunuz. zamanla düzene girdikçe alışırsınız.
komşunuzun işi daha zormuş gerçekten Allah onunda bnmde bizim gibi herkesinde yardımcısı olsun napalım anne olmak kolay değil onlar için yaptığımız herşeyCanım şükret valla en azından kadın bakıyor, benim komşumun 2 yaşında kızı var kvsi bakmıyor, iş yerinde nerdeyse şehir dışında kızın 1 saatlik yol, kızı da ordaki bi kreşe yazdırdı, sabahları ne zor oluyor o çocuk için, yazık günah.. Komşum da işi bırakamıyor, kredi borçları var. O kadar yolu çekemiyor çocuk, çok yoruluyor, o da anakuzusu.. Şükret.. O kadar çabuk geçiyor ki zaman.. Hatırlamayacak bile ileride bunları. Üzülme.
komşunuzun işi daha zormuş gerçekten Allah onunda bnmde bizim gibi herkesinde yardımcısı olsun napalım anne olmak kolay değil onlar için yaptığımız herşey
Canım şükret valla en azından kadın bakıyor, benim komşumun 2 yaşında kızı var kvsi bakmıyor, iş yerinde nerdeyse şehir dışında kızın 1 saatlik yol, kızı da ordaki bi kreşe yazdırdı, sabahları ne zor oluyor o çocuk için, yazık günah.. Komşum da işi bırakamıyor, kredi borçları var. O kadar yolu çekemiyor çocuk, çok yoruluyor, o da anakuzusu.. Şükret.. O kadar çabuk geçiyor ki zaman.. Hatırlamayacak bile ileride bunları. Üzülme.
Hiç üzülmeyin hayatta neler var. derdiniz bu olsun. Allaha şükür bir evladınız var sağ, sağlıklı biraz katlanacaksınız ama maddiyatta bu hayatta yaşamak için şart. sonuçta aileniz için bu fedakarlığı yapıyorsunuz. zamanla düzene girdikçe alışırsınız.
Niye kötü bi anne olasınız canım mecbursunuz napıcaksınız çocuğunuzun geleceği için çalışmanız lazım..bakın mesela benim ablam öğretmen ve yiğenimin 5.ayından sonra çalışmaya başladı annem baktı babannem baktı kv. baktı yaşına gelincede kreşe verdiler.yani sizin gibi o kadar kişi varki bizim yavrucak 2 yaşında kreşe başladı dayanamıyo kaç kilo verdisizin bebişe hiç yoktan kayınvalideniz bakacakmış üzülmeyin hayat şartları işte..
Ama sen onun icin calisiyorsun onun gelecegi icin kendini uzmebende kotu hissetm simdi ama ya keske hic bi anne bu durumda kalmasa bebisleriyle olsalar...
Bence bebeğin çok şanslı sen gibi bi anneye sahip olduğu için.. Allah birbirnze bağışlasın sizi ve yardımcınız olsun.. Başka da bir sey düsünüp üzme kendini canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?