Biraz morele ihtiyacım var

Penyezcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.069
94
93
İki buçuk yaşında oğlum var sekiz ayına girdikten sonra işe başladım ve kayınvalidem bakıyordu iki aydır evdeyim şimdi yrn sabah iş başı yapıyorum sabah uykusu bölünmesin diye oğlumu iki sokak arkadaki kv götürdü eşim az önce ve bm hüngür hüngür ağlıyorum çalışmam da şart en azından iki sene kendimi suçlu kötü bi anne hissediyorum of hayat of

Ama sen onun icin calisiyorsun onun gelecegi icin kendini uzme bende kotu hissetm simdi ama ya keske hic bi anne bu durumda kalmasa bebisleriyle olsalar...

Niye kötü bi anne olasınız canım mecbursunuz napıcaksınız çocuğunuzun geleceği için çalışmanız lazım..bakın mesela benim ablam öğretmen ve yiğenimin 5.ayından sonra çalışmaya başladı annem baktı babannem baktı kv. baktı yaşına gelincede kreşe verdiler.yani sizin gibi o kadar kişi varki bizim yavrucak 2 yaşında kreşe başladı dayanamıyo kaç kilo verdi sizin bebişe hiç yoktan kayınvalideniz bakacakmış üzülmeyin hayat şartları işte..

Ama sen onun icin calisiyorsun onun gelecegi icin kendini uzme bende kotu hissetm simdi ama ya keske hic bi anne bu durumda kalmasa bebisleriyle olsalar...

Evet biliyorum bnm gibi bi çok insan var ama ne biliyim insan. Gene kötü oluyo ana yüreği işte AllAh bütünümüzün yardımcısı olsun hiç kimseyi yavrusundan ayırmasın yavrularıda annesiz bırakmasın inş

Hiç üzülmeyin hayatta neler var. derdiniz bu olsun. Allaha şükür bir evladınız var sağ, sağlıklı biraz katlanacaksınız ama maddiyatta bu hayatta yaşamak için şart. sonuçta aileniz için bu fedakarlığı yapıyorsunuz. zamanla düzene girdikçe alışırsınız.

Canım şükret valla en azından kadın bakıyor, benim komşumun 2 yaşında kızı var kvsi bakmıyor, iş yerinde nerdeyse şehir dışında kızın 1 saatlik yol, kızı da ordaki bi kreşe yazdırdı, sabahları ne zor oluyor o çocuk için, yazık günah.. Komşum da işi bırakamıyor, kredi borçları var. O kadar yolu çekemiyor çocuk, çok yoruluyor, o da anakuzusu.. Şükret.. O kadar çabuk geçiyor ki zaman.. Hatırlamayacak bile ileride bunları. Üzülme.

Son düzenleme:

komşunuzun işi daha zormuş gerçekten Allah onunda bnmde bizim gibi herkesinde yardımcısı olsun napalım anne olmak kolay değil onlar için yaptığımız herşey

Uykusunun bölünmesi sizin yanınızda uyumasından daha önemli değil ki.
Ya kayınvalideniz gelir sabah çocuk uyarınca beraber geçerler kayınvalideye
Ya da sabah işe götürürken siz bırakırsınız oraya
Ama çocuk yatağında yatsın, gece uyarınca annesini görsün....

bence sabah uykusu bölünsün. bikaç hafta sonra alışır erken kalkmaya. öğlene doğru uyur bi daha. çalışman hiç kötü bi anne yapmaz seni. ama bence geceleri yanından ayırma, uyandığında seni arar, senin kokunu arar.
kv evine gelsin. bu olmuyosa kaldır uykusundan bişey olmaz. sabah uykusunun bozulması gece uyanıp annesini bulamamasından çok çok iyidir.

canım benimde 25 aylık bi kızım var bebişim 15 günlüktü işe tekrar başladığımda pazartesi işe gittim cuma günü doğuma gittim o ana kadar çalıştım nerdeyse 15 günlüktü kuzumu anneme bıraktım işe gittim o kadar zor gelmişti ki bensiz ne yapar die düşümekten depresyona girdim annem bakıyor hala elama kendimi bazen suçlu hissediyorum istediğim gibi ilgilemeniyorum diye ama ilerisi için daha iyi bi geleceği olsun kendi ayakları üstünde duran ebeveynleri olsun kendime diyorum bi doktor öğretmen vs olsaydım çocuğum oldu diye mesleğimden istifamı edecektim hayır etmeyektim

komşunuzun işi daha zormuş gerçekten Allah onunda bnmde bizim gibi herkesinde yardımcısı olsun napalım anne olmak kolay değil onlar için yaptığımız herşey

Bence bebeğin çok şanslı sen gibi bi anneye sahip olduğu için.. Allah birbirnze bağışlasın sizi ve yardımcınız olsun.. Başka da bir sey düsünüp üzme kendini canım..

canım akşam erken yatırırsın sabah erken kalkar bi zaman sonra alışıyorlar zaten kaliteli zaman geçir ne kadar yorgun olsanda çocuğunla eşin çocuğu düşündüğünü zaannetmiş ama seninle uyuyacağı 1 saatlik uyku kv yanında uyuyacağı 10 saatlk uykudan daha gerekli bunu asla unutma

Bence bebeğin çok şanslı sen gibi bi anneye sahip olduğu için.. Allah birbirnze bağışlasın sizi ve yardımcınız olsun.. Başka da bir sey düsünüp üzme kendini canım..

Çok tşkr ederim cnm güzel yorumun için zahmet edip okuduğun yorum yaptığın ve içimi rahatlattığın için sanada diğer arkadaşlarıma da çok tşkr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…