Biraz motive edici hikaye duymak istiyorum(bebeğimi kaybettim)

Aralık ayında 12 haftalık bebeğimi kaybettim. Geceden hafif ağrım vardı, sabah lavabo için kalkar kalkmaz suyum geldi ve o an düşük yaptım. Psikolojik açıdan hala atlatmış sayılmam. Daha bir hafta önce kendimi cesaretlendirip gidebildim mezarına. Her ne kadar nasipte kucağımıza almak yokmuş desem de, insan yine de şuan doğumuma şu kadar vardı, şuan çanta hazırlıyordum vb şeyler geçiriyorum içimden sürekli. Doktor 3 ay korunma verdi. Geçen ay denedik olmadı, bu ay da bakalım nasip. Rabbim cümlemize hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin. Rabbim hiçbir anneyi evlat acısıyla sınamasın Size de çok çok geçmiş olsun, Rabbim yüreğinize ferahlık versin

Amin inşallah çok teşekkür ederim size de cok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun insallah Ben hala mezara gidemedim yanından bile geçerken icim çok acıyor orada benden bir parça olması çok zor geliyor Allah kimseye yaşatmasın bizede içinde inşallah tekrarı olmasin

Çok geçmiş olsun önceki durumunuz icin
Rabbim bu bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Serklaj olduktan sonra acı oluyor mu dikiş hissetme falan

Merhaba, başınız sağolsun. ben de geçen hafta 7.5 aylık kaybettim. Siz kaybinizdan sonra 40niz cikinca hamile kaldınız dimi doğru anladım. Ben de 40im çıkınca doktor muayenesine gidip herşey yolundaysa gebelik istiyorum tabi ki hemen olacağı da kesin değil. Yaşım 37 çünkü. Siz kaç yaşındasınız? Normal doğum mu yaptınız? Benim ki normal dogumdu.

Balım seninle beraber temmuz ayı anneleri grubundaydık. Ben de 12. Haftada gruptan ayrıldım. Geçmiş olsun, ne oldu birden bire? Rabbim gönlünü ferahlatsın, bu acıya başka diyebilecek bir şeyim yok..

Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin. Ben 28 yaşındayım ama ağır pcosum vardı ve 7 yıl hamile kalamamıştım normal doğum yaptım, 40ım çıktıktan 20 gün sonra adet oldum, adetim bitince de hamile kaldım. Yani doğumdan 2 ay sonra olmuş oldu. Yaşı hiç kafanıza takmayın normal doğumdan sonra hiç korunmazsanız hamile kalmak çok kolay oluyor bana doktorum hiç korunma çünkü hormonlar çok iyi çalışıyor doğumdan ondan sonra demişti. İnşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder

Amin inşallah, teşekkür ederim

Özel değilse sizi üzmeyecekse neden kaybettiniz yedi buçuk az bir ay değil doktor ihmali mi acaba

5. Gebeliğimde yavrumu şükürler olsun sağlıkla kucağıma aldım ilk gebeliğim 2020 de üç aylık kalp atışı durdu kaybettim hemen peşine üç ay sonra dış gebelik yaşadım genetik ve trombofoli test verdik bende pıhtılaşma çıktı bunun üzerine stresten üç sene hamile kalamadım sebepsizdi herşey olması gerektiği gibiydi üç sene olmuşken tekrar hamile kaldım doktorun umursamadığı idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı kanamam başladı ve kese delindi beş aylıkken suni sancı ile doğum yapıp kaybettim çok yıkılmıştım ondan yine üç ay geçmişken tekrar bir dış gebelik yaşadım güçlükle sonlandı. Artık tükenmişken tekrar üç ay sonrası şimdiki oğluma hamile kaldım şimdi doğdu yedi buçuk aylık benim hikayemde böyle nasipte varsa oluyor Allaha sığındım hep çok umutsuzluğa düştüğüm anlar oldu isyam etmekten sakındım Allahta nasip etti darısı tüm isteyenlere

Amin insallah. Size de çok geçmiş olsun Allah evladınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah. Dış gebelik sonlanmasında sorun yaşadınız mı genelde tüp kaybı oluyor

Amin insallah. Size de çok geçmiş olsun Allah evladınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah. Dış gebelik sonlanmasında sorun yaşadınız mı genelde tüp kaybı oluyor
Çok erken farketti doktorum sağolsun ama keşke hiç kürtaj olmadan iğne olsaydım ilk iğnedede düşmedi ikinci doz ile düştü. Çok şükür tüplerim zarar görmedi iki kez aynı tüpten dış gebelik geçirdim oğlum yine o tüpten oldu

Merhaba suan ayni seyi bende yasiyorum onceki bebegimi kaybettigim gun doktorum sonrakinde dikis demisti suan 14 haftalik hamileyim ve kac tane doktora gittiysem oncekini sancili dogurdugum icin dikis atmak istemiyorlar 2 haftada bir kontrolum var vajinal olarak olcum yapiyorlar ne yapacagimi bilmiyorum

Serklaj dediğiniz taniyi nasıl koydu doktur ultrason mu yoksa rahim.filmimi

Ben çıkacak gibi hissediyorum dedikten sonra attılar hunileşme oluşuyor bende belli haftadan sonra o da risk demek ama dikişe rağmen benim bebeler geç doğuyor İnş sizinki de güzel haftalara kadar gelir

Ben çıkacak gibi hissediyorum dedikten sonra attılar hunileşme oluşuyor bende belli haftadan sonra o da risk demek ama dikişe rağmen benim bebeler geç doğuyor İnş sizinki de güzel haftalara kadar gelir
Amin insallah birden fazla doktora gittim simdi baska bir doktora daha gidicem belirsizlik cok kotu bisey gercekten hmarim rahat geciririm kalan surecimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…