biraz onurlu ol :/

İşten çıkamıyorsun madem patronunla samimi olma, aranda her zaman mesafe olsun ki seni böyle her sinirlendiğinde yerden yere vuramasın
Sevgilinin de üstüne gitme o siniri geçince arar.
Büyütülecek bir şey yok sıkma canını olur böyle şeyler

Sevgiliniz kesinlikle hakli... Bir de siz sürekli bu şekilde yapıyorsanız onun da sinirleri gerilmiştir iyice... Bence siz sadece özür dinlemeniz gereken kısımı söyleyip özür dileyin ama onun da sözlerinin ne kadar agir olduğunu hatirlatin sonuna da seni seviyorum dedim mi biter bu is

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence sevgilinin derdi önüne para atilmasi falan değil..

Derdi bir o adama gülümsüyor olman ve onunda buna tanık olması.. Onurun gururun ona kalmadı savunmasi boşa kendini paralamasin...!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

iş konusunda yorum yapmıcam lakın bence ne kadar sınırlenırse sınırlensın kararınıza saygı duyması gerekırdı ben sozlunuz hakaret ettı dıye onu haklı goremıyorum tam tersı kendını haksız duruma dusurmuş alttan alma yoksa hakaretlerın sonu gelmez

Okuduklarim beni sasirtti... Sizin tamamen hakli oldugunuzu dusunuyorum...

İs hayati fazlasiyla acimasiz... İsverenlerin kan sekeri dusse olmadik tavirlar icine girebiliyorlar... 'Ben isimi duzgun yaptigim muddetce kimse bana ters konusamaz, davranamaz!' sertligi is hayatinda sokmez, anne babaya, sevgiliye yapilan cikislar is hayatinda komik kacar... Elbette agir durumlara eyvallah etmeyecegiz ama ciddi bir ahlaksizlik, mobbing vs olmadigi muddetce sizden ozur dilenirse siz de uygun gorurseniz calismaya devam edersiniz, bu tamamen sizin bileceginiz is, sizin maddi manevi durumunuzu bilemeyiz, ne biz okuduklarimiza gore istifa edin diyebiliriz ne de hayatinizdaki insan...

Sicagi sicagina arayip haber verdiniz diye ne o konudaki karariniza ne de tutumunuza laf soylemeye hakki yok kimsenin... İs konusunda muhatap birakildiginiz tavra gore o an kizar sonra halloldugunu dusunup devam edebilirsiniz, bu karari verecek kadar olgun olmasaydiniz ne calisiyor ne ne de nisanlanacak yeterlilikte olurdunuz...

Diyelim ki hatalisiniz hatta ima edildigi gibi orada kalarak yuzsuzluk ediyorsunuz... Oyle bile olsa bu konudaki karariniz sizi baglamali, hayatinizdaki insan bundan rahatsiz mi, hakaret edecegine dogru durust anlatsin, hala ikna olmuyorsunuz ve bu ona ters mi, o zaman karakterleriniz uygun degildir ve beraberliginiz gozden gecirilir... Her seferinde hakaret edip kusen bir adamla omur gecmez... Onu bu tavrindan vazgecirmeye bakin yoksa olaylar, kisiler degisir ama siz beraberliginizde hep ofke kusulan, alttan alan taraf olursunuz... Ona sorunun bu mevzu degil onun tavri oldugunu ve sizi hirpalamamasini soyleyin, bu konuda orta yolu bulun cunku belki o isten cikar, o patrondan, tavirlardan kurtulursunuz ama hayatinizdaki insanla bir omur beraber olacaksiniz...

iş yerinde kavga da olur, anlaşmazlık da olur.. her kızdığınızda sevgilinizi ararsanız böyle sonuçlarının olması doğal.. önünüze para atılmış, bu şekilde söyleyince ne kadar çirkin görünüyor farkındasınız değil mi? halbuki olayı yaşayan sizsiniz.. bazen anlatmak, yaşamaktan daha ciddi sorunlar doğurabiliyor..

sevgiliniz ağır konuşmuş bile olsa haksız değil kesinlikle.. açıkçası bu muameleye maruz kalsam ben istifa ederdim..

sevgiliniz adamın önünüze para atmasından ziyade sonrasında ona gülümsemenize kızmış ki bence haklı. onun yerinde ben de olsam bende kızardım. keşke alttan alıp iletişime geçmeseydiniz. şimdi o sizin tamamen haksız olduğunuza inanıyor. eğerki bu alttan alan tutumunuzu değiştirmezseniz sonuna kadar (siz bıkıp isyan edene kadar) bu durumu kullanacak. bir müddet mesafeli olun. o sizinle iletişime geçtiğinde en başta haklı olduğunu ama bu kadar uzatıp abartarak haksız duruma düştüğünü net bir şekilde belirtin yeter

Insanlar ekmek parası için kimin nelerin kahrını çekiyor.. Bu onursuzluk değil, asıl ekmeğinizin peşindesiniz, onurunuzla çalışıyorsunuz. Patronun kapısına gidip özür dileyen de siz olmamaışsınız. Her işyerinde böyle sıkıntılar oluyor, siz biraz mesafeli hanım duruşunuzu korumaya çalışın. Hemen işten ayrılmak hiç kolay değil malesef... Hele evlilik hazırlığı yapan bir bayan için... İşyerinde diğer patron da sizden yana olmuş. Diğeri de özür dilemiş. Aranızı soğuk tutup işyerini çekilmez hale getirmektense en mantıklarını yapmışsınız.

Gelelim sözlümüzün davranışına.. Eğer sizi onursuzlukla suçluyorsa ona onurlu olduğunuzu gösterme vakti gelmiş. Ney ve sakin konuşun bir daha o aradığında. Siz de aramayın kırgın olun. Yapması gereken sizi teselli etmekken hakaretlerde sizi daha da kötü hissettirmiş.. Sizin hareketlerinizi yanlış bile bulsa bu şekilde hiçbir bayanla konuşulmaz. Kalddık evleneceğinş bir bayanla asla...
Bu yanlışı kabullenmeyeceğinizi ona hissettirin ve kırgınlığınızı aramayın sormayacak belli edin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Nişan bozulur şu olur diye korkmayın merak etmeyiin.. Bunlar hep yaşanan şeyler ama ansızın asıl yapmanız gereken kırılan üzülen ve haksız yere hakaret duyan tarafın siz olduğunu unutmamak. Yanlış yapan sözlünüzün buna bir daha cesaret edememesini sağlamak...

Ben artık sizin gibi kadınlara üzülmüyorum. Bilerek, alenen, isteyerek kendinizi ezdiriyorsunuz. Daha farklı yazmak isterdim ama durup dururken ban yemeyim.
Varan 1:
Müdür sana durup dururken para fırlatmamış. Sen de ağzına geleni saydırmışsın. İki taraf da suçlu burada, sadece müdür değil. Sonra adam gelip özür dilemiş, çoğu müdür bunu yapmaz. Evet hemen gülüşmek hoş değil ama olay kapandı, sen de çalışmak zorundasın.

Varan 2:
'Gel beni al' demen yanlış. Sen kendin gidemiyor musun? Olayı daha sakinleşmeden anlatmak niye?

Varan 3:
Adam olay kendisini ilgilendirmediği halde, çünkü sadece sözlün oluyor, sana sayıp dökmüş. Yok adam ol, yok bilmem ne. Sen de dünya üzerinde tek bu kalmış gibi alttan almaya devam et, kendini yetkili mercii sansın. Ne olursa olsun, sana bunları diyebilen adamla nişanlanacaksan, sana da geçmişler olsun. Diyecek lafım yok. Nedir bu bir tane adama bağlanıp gitmek, anlamadım gitti ya.

Son düzenleme:
Sen ekmek parası derdindesin haklısın tabi ama sözlünde kıskanmış ve sinir olmuş bence....yani sözlün haklı,,gönlünü al hemen

Nisanlin haklı biri de bana ağlayarak dert anlatip iki dakika sonra o kişiyle gulusse diyeceğim laf odur. İşten cikmamani anlarım da hemen de gülüp sakalasacak kadar da yakın olmayın yani. Ha yüzüne tukurmus ha önüne para atmış feci seviyesiz bi hareket...

Evet nisanlin cok agir konusmus ama haksizsin bana gore.İste calismani mecbur olarak goruyorsan arana mesafe koy mudurlerinle polemikte tartismaya donusmez boylece

Açıkçası ben sözlünüzü haklı buldum.Keşke hemen anlatmasaydınız patronunuzla olan mevzuyu.Tabi patronunuzla olan şakalaşmaya tanık olması talihsizlik olmuş.Ama yine de sözlünüz iftara gelip gelmeyeceğinizi sormuş,onu da reddetmişsiniz.Bir süre üstüne düşmeyin ama eğer ayrılmak gibi bir niyetiniz yoksa size karşı atacağı ilk adıma -şayet atarsa-olumlu yanıt verin.

kim haklı kim haksız bilemem arkadaşım ama sana tek bir şey söyleyeceğim; her ne olursa olsun sana hükmetmesine; mal demesine, adam ol demesine izin verme... benim sözlüm öyle bir insan değil deme; zamanla bu hakaretler nelere dönüşür inanamazsın! yapman gereken en önemli şey karşına alıp bir bir tane tane beynine sokarak anlatmak; bana bir daha hakaret eder, beni ezersen beni kaybedersin düşüncesini ona vermek

Son düzenleme:
Nisanlinizda kendimi gordum sanki. Bende sinirlenince cok agir konusurum. Belki zamanla dusunur, uzulur. Kim hakli kim haksiz bilmem. Nisanlinizi gayet iyi anliyorum. Siz sonradan patronlarinizla olayi nasil duzelttiniz bilemem. Ama tabii bu kadar agir konusmasi ve yapici hic bir adim atmayisi guzel bir davranis degil

nişanlın sinirlenmekte haklı..
Ama biraz ağır konuşmuş ..
Patronun özür dilediyse ve işinden memnunsan ayrılma..
Nişanlınada bi özür iste .. Tatlıya bağlansın durum derim..

İş hayatında olan biteni asla bir erkekle tartışmıyacaksın veya konuşmıyacaksın benim öğrendiğim bu asla anlamazlar ,
konuştuğundada mutlaka seni haksız bulur bence anlatma daha huzurlu olursun

sözlün haklı. bide önceden planlanan bişey sonradan yok demek o kadar anlamsız ve çocukça ki

isterse 10.000 maaşlı iş olsun, insan onuru gururu için yaşar. Nişanlın karakterli bir insanmış ki dokunmuş , bariz haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…