Yeni evliyiz henüz sanırım alisamadim umarim zmanla duzelir tesekkurlr cvbinz icinGerçekten kendini kasmayıp zevke odaklanınca ıslanma oluyor ama yeni evliyseniz belli bir süre alır. Jel kullanın bir süre alışıp vücut zevk aldıkça ön sevişme esnasında kendiliğinden ıslanacaktır.
Yeni evliyiz henüz sanırım alisamadim umarim zmanla duzelir tesekkurlr cvbinz icin
Evet malesef öyle insanlarda var kimisi onemsemedigi icin oyle yapiyor kimiside gercekten dr a gitmek gerektigi icin oneride bulunuyor fake falan deilim ben ama umarim oyle bir iddiada bulunanda olmaz sadece benimle ayni sorunu yasayanlar varsa nasil çozum yolu urettiklerini ogrenmek icin yazdim sagolun bu arada :)biz napabiliriz doktora gitçiler, aaa bu kadar da ozel yazılmaz ki ayip ayipcilar, yeni uye bilmem kacinci konu hmmm kesin fakeciler, geldiyse uçuşa hazirlanalim.
buraya yazma doktora git, buraya yazma psikiyatra git, buraya yazma eşinle konuş diyenler, bu site neden var?
Evet haklısnz sanirim benim aklimdada acaba islaniormuyum sorusu oluor genelde :)Küçük bir tavsiye, bu sorunu yaşayanlara:
Sevişme esnasında sadece ona odaklan.. Herşeyi unut sadece ikiniz olun dünyada..
Eğer aklın , sabah erken kalkacam, iş güç temizlik, yemek, ütü, borç vs vs vs bunlara kayarsa asla kendinden geçenez zevk alamazsın.. Bir arkadaşa böyle tavsiye etmiştim oda dedi ya aklım onlara kaymıyoda, daha ön sevişmede , amaaaan bu saatte kim kalkıp duş alacak die düşünüodum dedi :)
Anı yaşa...
buna benzer şeyler yazacaktım tebrik ederim süper cevap.biz napabiliriz doktora gitçiler, aaa bu kadar da ozel yazılmaz ki ayip ayipcilar, yeni uye bilmem kacinci konu hmmm kesin fakeciler, geldiyse uçuşa hazirlanalim.
buraya yazma doktora git, buraya yazma psikiyatra git, buraya yazma eşinle konuş diyenler, bu site neden var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?