biraz özel olucak amaa:(

florasa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
318
Hakkari
kızlar ıkı yıllık evlıyım ve eşimin odunlugundan bıltım bıraz once yatak odasında ustunu degısıyodu yataga ıttım tam öpücem onun dedıgı bugun kı koftede sarımsak mı wardı? ki yoktu bende cvp bıle wermeden kalktım oda bıse olmamıs gıbı gectı tv ızlıyo bu huyu benı delırtıcek sızınde ılıskı ıcın gunlernız war mı mısal bzım 3 gunde 1 dir daha sık olmaz ama dahada aralıklı oldugu gunler olur ve benım ne zaman ıstedıgım konu dahi olmaz bu konu cok canımı sıkıyo

valla haklısınız ben de olsam bozulurdum bu durumda. eşinizle açık açık konuşun bence bu durumu. biz de geçen gün eşim bana, nie hep önce ben yaklaşıyorum bi de sen başlat, dedi diye tartıştık halbuki başlatmışlığım da çok vardır hani ama tamam dedim uzatmadım. inşallah sizinki de uzatmaz

konuştum canım kaç defa bılmem ama konustum zaten konustuktan sonra o her ıstedıgınde benden korkusuna ıstıyo gıbı hıssedıyorum

Romantizmin içine köfte sarımsak ekmiş eşin.
Cinselliğin günü zamanlaması olmaz bence canım.
Planlanarak yapılan cinsellik bir süre sonra görev gibi olur zevki kalmaz.
Ve en önemlisi kadının içinden gelmiyorsa asla olmamalı.
Erkekler biz gibi değil her koşulda sevişmeye hazırdır.Çünkü o dürtü onlarda kontrol dışı çalışır.
Ama kadınlar akşam yemeği bile yansa ona sinirlenip o akşam tamamen isteksiz olabilir.
Bence konuşarak çözebilirsiniz bu konuyu.

'' Bugun ki köftede sarımsak mı vardı '' ne demek ya şaka gb..
İnsan rahatsız oldugu birşey olsa bile bu uslupla söylemez ya bu erkekleri anaları neyle besleyip büyütüyorlar da böyle oluyorlar anlamıyorum cidden..

Ben olsaydım o yanaştığı zaman '' Bugun bır odun kokusu alıyorum '' der sırtımı döner yatardım ..

kusura bakma canım eşin sana ağzının sarımsak koktuğunu ima etmiş. aynı muhabbet bizdede olur bazen ama konuyu etkilemez:26:

ben daha yeni evliyken hala yeniyim ama o zaman daha yeniydim :) sarmısaklı salata yemiştim o günden hormonlarım söylemesi ayıptır çok hareketliydi.Yatağa yatar yatmaz adam bunalıma girdi kokudanmış.Camları açtı,banyodan oda spreyi aldı geldi.Dedim tamam karanfil falan çiğnedim geldim ki yatak çarşaflarını bile kaldırmış çok hassasmış bu kokuya ne yaşadıysa.Baktım adam evden gidicek artık napıyım yani öliyim mi yemiş bulundummm dedim.Hala söyler.

Yani daha odun kocalarda var.Gına geliyo bazen.

Son düzenleme:
Belki de gerçekten ağzın kokuyor imasını yapmış olabilir.
İçi oyuk dişin falan var mı?

Çok ilginç.
Kimse çıkıp da ne biçim konu açmışsın bize ne yatak odanızdan, nasıl sorular bunlar dememiş.
Evli ya konu sahibi ondan olsa gerek.
Dün cinsellikle ilgili bir konuda bayağı saydırmıştı da kk kadınları...

Bizde oyle gun mun yoktur buldugu yerde yatirir esim sagolsun
Halbuki bende bundan sikayetciyim
Madem oyle sizde ayni seyi esinize yapin gorsun bakalım nasıl oluyormuş

valla bizde de tam tersi gibi sarımsaklı soğanlı birşey yediğimde öpmemeye çalışırım yüzümü öbür tarafa dönerim o da ısrarla yüzümü çevirip öpmeye çalışır . seni her halinle seviyorum der. ( nazar değmesin ) insanın eşiyle arasında hiç bir konuda çekinme gibi şeyler olmaması lazım bence.. ayrıca 3 günde bir ilişki çok aralıklı gibi geldi bana yeni evli sayılırsınız daha 2 yıllık nedir ki

Söyleme biçimi tuhaf kabul ediyorum da demek ki sizi arzulama konusunda sıkıntı yaşıyor. Sarımsak v.b bahane bunu gösteriyor. Bakımlı ve temiz olma konusunda biraz daha dikkat edersen erkeklerin böyle bahaneler üretmesi pek normal değil.

ay valla cok guldum allahda seni guldursun emi :) )))))))))
bende bozulurdum haklisin alakaya sarimsak olmus
bence evlilik hayatinda iliski yatak odasiyla sinirli olmamali
bi zamandan sonra odev gibi oluyo romantik degildir kocam ama
en azindan akisina birakiyoruz biz gece gunduz salon yada yatak odasi farketmiyo
musait oldugumuz her an olabiliyo mesela dun ben dustayken oda geldi biraz ozel oldu ama sizde
bence yatak odasiyla sinirli kalmayin inanin daha mutlu oluyosunuz

sarımsak bahane olmuş. eşinizin cinsellık istegi az,bunun ıcın bıtkısel takvıye kullanabılırsınız.eşinizle konusup bu sorunu halledın derım

erkekler nettir
düsündügünü söyler
incesini beklemeyin belki zamanla
kirilan siz olursunuz üzülende yiprananda
dikkatimi ceken 3 günde bir diyorsunuz
daha fazlasi nedir merak ettim :)
sürekli yapilaninda heyecani kalmaz bence
evlilik sadece seks degil
baska seylerde heyecani ayakta tutar kanimca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…