valla haklısınız ben de olsam bozulurdum bu durumda. eşinizle açık açık konuşun bence bu durumu. biz de geçen gün eşim bana, nie hep önce ben yaklaşıyorum bi de sen başlat, dedi diye tartıştıkhalbuki başlatmışlığım da çok vardır hani ama tamam dedim uzatmadım. inşallah sizinki de uzatmaz
O nasıl bir sorudur yaa??? Zamansız ve yersiz bi cümle olmuş. ..ama sikmayin canınızı geneli odundur bunların :))
Ayyy çok komiksin ya sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün.Geneli odundur bunlarınAbla valla mal bu, bunun bize gelişi böyle
:)))) haksiz miyim ama..binde bir cikiyo romantik kibar anlayisli...o modellerde uretim hatası diyoruz zaten :)))
defolu odun
kızlar ıkı yıllık evlıyım ve eşimin odunlugundan bıltım bıraz once yatak odasında ustunu degısıyodu yataga ıttım tam öpücem onun dedıgı bugun kı koftede sarımsak mı wardı? ki yoktu bende cvp bıle wermeden kalktım oda bıse olmamıs gıbı gectı tv ızlıyo bu huyu benı delırtıcek sızınde ılıskı ıcın gunlernız war mı mısal bzım 3 gunde 1 dir daha sık olmaz ama dahada aralıklı oldugu gunler olur ve benım ne zaman ıstedıgım konu dahi olmaz bu konu cok canımı sıkıyo
kızlar ıkı yıllık evlıyım ve eşimin odunlugundan bıltım bıraz once yatak odasında ustunu degısıyodu yataga ıttım tam öpücem onun dedıgı bugun kı koftede sarımsak mı wardı? ki yoktu bende cvp bıle wermeden kalktım oda bıse olmamıs gıbı gectı tv ızlıyo bu huyu benı delırtıcek sızınde ılıskı ıcın gunlernız war mı mısal bzım 3 gunde 1 dir daha sık olmaz ama dahada aralıklı oldugu gunler olur ve benım ne zaman ıstedıgım konu dahi olmaz bu konu cok canımı sıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?