kızlar ıkı yıllık evlıyım ve eşimin odunlugundan bıltım bıraz once yatak odasında ustunu degısıyodu yataga ıttım tam öpücem onun dedıgı bugun kı koftede sarımsak mı wardı? ki yoktu bende cvp bıle wermeden kalktım oda bıse olmamıs gıbı gectı tv ızlıyo bu huyu benı delırtıcek sızınde ılıskı ıcın gunlernız war mı mısal bzım 3 gunde 1 dir daha sık olmaz ama dahada aralıklı oldugu gunler olur ve benım ne zaman ıstedıgım konu dahi olmaz bu konu cok canımı sıkıyo
'' Bugun ki köftede sarımsak mı vardı '' ne demek ya şaka gb..
İnsan rahatsız oldugu birşey olsa bile bu uslupla söylemez ya bu erkekleri anaları neyle besleyip büyütüyorlar da böyle oluyorlar anlamıyorum cidden..
Ben olsaydım o yanaştığı zaman '' Bugun bır odun kokusu alıyorum '' der sırtımı döner yatardım ..
Belki de gerçekten ağzın kokuyor imasını yapmış olabilir.
İçi oyuk dişin falan var mı?
Söyleme biçimi tuhaf kabul ediyorum da demek ki sizi arzulama konusunda sıkıntı yaşıyor. Sarımsak v.b bahane bunu gösteriyor. Bakımlı ve temiz olma konusunda biraz daha dikkat edersen erkeklerin böyle bahaneler üretmesi pek normal değil.
erkekler nettir
düsündügünü söyler
incesini beklemeyin belki zamanla
kirilan siz olursunuz üzülende yiprananda
dikkatimi ceken 3 günde bir diyorsunuz
daha fazlasi nedir merak ettim :)
sürekli yapilaninda heyecani kalmaz bence
evlilik sadece seks degil
baska seylerde heyecani ayakta tutar kanimca
Demek ki seninle birlikte olmayı bir görev olarak görüyor. Çevrendekilerin ne dediği de önemli değil; eşinin seni nasıl gördüğü önemli. Evlendikten sonra kilo alma v.b durumun oldu mu? Burada çok fazla seçenek yok; ya eşin senden sıkıldı veya eskisi kadar arzulamıyor, ya da başka birisinden hoşlanıyor ve seninle ilgilenmek/birlikte olmayı bir görev olarak görüyor.
yaa bilemiyorum evleneli kilo falanda hiç almadım gayet fitim yanı bılmıyorum begenmıyor mu mesla bıyere gdicez gıyınıyorum falan cok begenıyo yakıştırıyo vs. hanı sıkıldı desem her dk gelır oper sarılır anlayamadm bende
ne olursa olsun sarımsak kokusu gerçekten itici ,ben asla eşimle öpüşmem sarımsak yerse ,bende yersem dişimi fırçalamadan karanfil filan çiğnemeden yaklaşmam ,
gerçi onun koku konusunda bir hassasiyeti yok ama ,geçen gün iki dişimi birden çektirdim ,ağzım kan kokuyor ben bile rahatsız oldum ama o hala öpüşme derdinde ,dedim bırak ya nasıl dayanıyosun kokuya ,ben bişey duymuyorum diyo ,öpmeden yapalım madem diyoyani konu seks ise eğer koku moku hak getire onun için ,terden ölmüşüm iş yapmışım filan umrunda değil ,ya bi duş alayım derim aman bırak zaten girceksin birazdan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?