biraz özel olucak amaa:(

Napacaksınki milletin ilişki gününü.sendemi o günlerde ilişkiye girecen?çok saçma bi konu bu...ağzının sarımsak kokmasından kaç gün cinsel ilişkiye girdiğine gelmiş konu.

ilginç Allah sabır versin kardeşim :) benim eşimde odun ama sanırım bu kadar değil.

belki ben de odunum bilmiyorum. gecen esim yanlislikla sogani cips sanip agzina atmis bi iki cigneyip cips olmadigini anlayinca cope atmis. o bi iki cigneme bile yetmis koku sarmis her yanini.

opmeye baslayinca sogan kokuyosun dedim. opturmedim. ama cok feciydi. opusmeden yuzyuze gelmemeye dikkat ederek devam ettik belki esim aynisini yapsa kirilirdim. ama erkekler cok takmiyo galiba . seninki de ondan demistir, kendi takmadigindan.

Bende gecen esime O beni öpüyoken,sogan kokuyosun dedim, sende dedi,hicbile benim yediginde sogan yoktu dedim, siritti kalkti,sakizlar netdeydi dedi :)...biraz cignedi...ve tamammmm )... Tam tersi o bana deseydi,ki arada oluyo ben bozuluyom tabii hemen tavir yapiyom ama uzatmiyoz öyle,o gönlümü almasini biliyor,bide koksada isi elden birakmiyor...caliskan kocacigim... Siz biraz abartmissiniz,erkekler böyle maalesef bi cok konusa tek bu degil karsi taraf ne hissetcek düsünmezler pat diye söylerler,bende basta cok bocaladim ama bi zaman sonra alisip karsi verebiliosunuz ozaman anliyolar ve odunluk azaliyor...

yontulmuş ve yontulmamış olarak 2 türü var bunların

ayrıca cinselliği belli günlere bölmek saçma bana kalırsa..

ne zaman ne olacağı belli olmaz. heyecan tutku kalmaz bir süre sonra. rutin yemek bulaşık görevine döner.

bence gunu zamanı saatı olmaz sopante olur ve bence sponteneler her zaman daha guzel olur karnın acıkınca yemek yersın gıbı bısey bence bu gecenın bı saatı sabahın koru dıye bısey olmaz bızde

aman boş ver ya...

Erkek milleti hep aynı işte sıkma canını. Yapma böyle sinirim bozuluyor de anlarsa anlar anlamazsa yapacak bişi yok.

Yada sende aynı yöntemi uygula eşin tam birlikte olmak istediği zaman gülme krizine gir sinir olsun ya da olur olmaz bir konu aç...

aynen öyle yaptım canım

Belki de gerçekten ağzın kokuyor imasını yapmış olabilir.
İçi oyuk dişin falan var mı?

hayır canım dişlerimi asla ihmal etmem ve gunde ıkı dfa dişimi fırcalarım bana daha cok bahane ettı gibi geliyo çünkü bazen ıkımızde sarımsaklı bıseyler yıyoruz ve o zamn onun ıstedıgı zamanlar oluyo sadece öpüşmüyoruz ama cinsellik oluyo

İlişkinin günü mü olur yahu, canım ne zaman isterse o zaman yaparım.
Evet bazen erkeklerin düşüncesiz hareketleri oluyor. Bana ilişki öncesi ters bişey söylese tüm moralim alt üst oluyor. Ama ben de onunla dalga geçiyorum Sonra yaa nasılmış diyorum
Boşver yani. O öyle diyosa sen sanki gül kokuyosun de ne bileyim

canım sorunda burda zaten çevremdeki herkes çok beğenir beni kendimede ciddi anlamda bakıyorum herşeye dikkat eden biriyim ama bu adam böylee!!!

bak canım 3 gunde 1 derken sorun aralık degıl sadece bunun bı gününün olması beni cıldırtıyoo 3 gün doldu ben bugun eşimi arzulıyım sence mantıklı mı?

Demek ki seninle birlikte olmayı bir görev olarak görüyor. Çevrendekilerin ne dediği de önemli değil; eşinin seni nasıl gördüğü önemli. Evlendikten sonra kilo alma v.b durumun oldu mu? Burada çok fazla seçenek yok; ya eşin senden sıkıldı veya eskisi kadar arzulamıyor, ya da başka birisinden hoşlanıyor ve seninle ilgilenmek/birlikte olmayı bir görev olarak görüyor.

yaa bilemiyorum evleneli kilo falanda hiç almadım gayet fitim yanı bılmıyorum begenmıyor mu mesla bıyere gdicez gıyınıyorum falan cok begenıyo yakıştırıyo vs. hanı sıkıldı desem her dk gelır oper sarılır anlayamadm bende

O zaman dönemsel bir şeydir :). Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de bazen isteksizlik/soğukluk olabiliyor. Sürekli böyle davranmıyorsa çok takma kafana.

ne olursa olsun sarımsak kokusu gerçekten itici ,ben asla eşimle öpüşmem sarımsak yerse ,bende yersem dişimi fırçalamadan karanfil filan çiğnemeden yaklaşmam ,
gerçi onun koku konusunda bir hassasiyeti yok ama ,geçen gün iki dişimi birden çektirdim ,ağzım kan kokuyor ben bile rahatsız oldum ama o hala öpüşme derdinde ,dedim bırak ya nasıl dayanıyosun kokuya ,ben bişey duymuyorum diyo ,öpmeden yapalım madem diyo yani konu seks ise eğer koku moku hak getire onun için ,terden ölmüşüm iş yapmışım filan umrunda değil ,ya bi duş alayım derim aman bırak zaten girceksin birazdan diyo

enişte bizimkine el verse:)maşaallah tazı gibi,böyle söyleyince kızıyo da napiim 3 gün önce yediğim kimyonun kokusunu tenimden alıyo adam:113:

Ben olsam gider yastığının üstüne bir diş sarımsak bırakırdım
Yemeğe koymayı unutmuşum eksikliğini hissetme diye buraya bıraktım derdim

Bir şey merak ettim iki kişi yediğinde birbirlerine kokarmı
Ben çok kullanırım sarımsak faydalı diye hemde baya yoğun ama ıkımızde yıyoruz onunkı bana kokmuyor ama acaba benım burnummu koku almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…