biraz özel olucak amaa:(

ben açtım eşime, sinirleniyor, sen açtın mı??

yok ben söylemedim daha. onun bu durumda bi anormallik var mı diye düşündüğünü bile hiç sanmıyorum. son 2 gündür eve yorgun ve uykusuz geliyo bir de. geldiği gibi de yemeği yiyip yatıp uyuyo. bir haftadır aramızda hiç bişey geçmedi mesela. ama bunun onda bi eksiklik yarattığını da sanmıyorum. dün gündüz o işteyken aramıştım onu. birkaç gündür nöbetlerimiz vardı ve bi önceki akşam da eve gelince yatıp direkt uyuduğu için, ben bu akşam birlikte oturup vakit geçiririz hatta belki vakit bulmuşken de bişeyler de olur diye düşünürken, telefonda bana diyo bu akşam arkadaş çağırdı gitsem mi acaba diye. acayip bozuldum o an ama belli de etmedim sen bilirsin dedim. tamam bakarız artık dedi ve akşam geldi arkadaşlarının yanına gitmedi ama yemekten sonra da hemen yattı uyudu. o bi koltukta uyuyo, ben bi koltukta ağlıyom işte bizim durum bu

Kırıcı olmuş ben olsam beterini yapar intikam alırdım.
Biz eşimle çok sarımsak tüketiriz.
Yemeğe lezzet veriyor diye pek kullanırım yaa o da seviyor Allah'tan..

İlişki konusuna gelince hep onun istediği zaman olması tabiki bencillik.
Sen de tepkini koy onun istediği zamanlarda kaçın görsün.
Ama 3 günde bir olması normal...

Şahsen ben çalışıyorum diye belki o kadar yorgun oluyorum ki üşeniyorum..
Eşimin işi daha yorucu onu anlar oldum valla..
İnsan hem iş, hem yemek, temizlik derken bazen günlerce olmuyor..

Yani buradaki sorun kırıcı olması ve bencilce seni reddetmesi bence..

:) Allahtan Benim eşim çok espirilidir. bende soğanı cok severım.. böyle durumlarda dalga gecer ama asla canımı sıkacak bısey soylemez:) üstelik (hasta felan değilse grip gibi) ben ona ne zaman yaklaşsam asla geri çevirmez.. çok sevıyom onu ben

aynı benim kurduğum cümleler aynı duygular aynı hisler, özelden yazışma şansımız var mı?

insanları çatlatmak için mi yazıyorsunuz bu tarz şeyler????

Sabah uyandığında harekete geç sen. Sabah reddedemezler

insanları çatlatmak için mi yazıyorsunuz bu tarz şeyler????

çatlatmak ne demek ya.. yanlış anladın sen..yazımın başında da belirttiğim gibi eşim espirili güleç halden anlayan biridir. Şakayla karışık bu tür durumları normal karşılar ne var bunda.. herkes az çok eşinin huyunu bilir benim eşimin rahatsız olacağını bilsem ona göre davranırım soğan yemişsem yaklaşmam yada koku giderici kullanırım ne var bunda :)):44:

aynı benim kurduğum cümleler aynı duygular aynı hisler, özelden yazışma şansımız var mı?

Canım benim özel mesaj hakkım yok henüz ama olunca yazışabiliriz tabi. Bizimki dün akşam da gelince uyudu. Evvelki gün bana arkadaşıma gideyim mi diye sorduktan sonra ben de istemsiz şekilde soğuk davranmaya başladım ona. 1-2 gündür de soğuğuz birbirimize karşı ama herhangi bir kırgınlık kızgınlık yok aramızda tabi. Biraz özlesin beni istiyorum aslında ama özlüyor mu bilmiyorum (

ya böyle fantazi ürünleri felan alsan bastan cıkarmaya calışsan belki değişir hemen baslamasına izin vermesen bence ..... izlediği için oldu bittiye alışmış

kadın içerlemiş derdini anlatmış haliyle üzgün zaten bazı arkadaşlar da sağolsun farkında olarak yada değil nispet yaparcasına

"""benim eşim asla böyle yapmaz beni her halimle sever ben yakınlaşmam hep o yakınlaşır""" vs

allah aşkına kızı daha çok üzmek içinmi yazıyosunuz yoksa destek olduğunuzu sanarakmı böyle yazıyosunuz :26: yoksa egomu

evli değilim ama 3 günde bir bence gayet normal
her gün olacaksa helal olsun

evli değilim ama 3 günde bir bence gayet normal
her gün olacaksa helal olsun

Belki de haklısın, normal olan da budur belki. Ama evlenmeden önce hep erkek her zaman ister, her gün olur gibi düşünceler kafamda olduğu için bu durumu çok garipsedim ben, çok anormal geldi bana. Ben asıl 3 günü geçip 1 hafta falan olunca çok üzülüyorum. Hemen kafamda birşeyler kurmaya başlıyorum. Beni mi istemiyo acaba, çekici gelmiyor muyum yoksa ona diye düşünüyorum

sakın böyle düşünmeyin kendinize zarar edersiniz eşiniz sizi seviyordur.
olumsuz bir şey sakın düşünmeyin bunlar hep vesvese .
belki o an eşiniz yorgundur kafası meşguldür işe güce ondan olabilir
belki size belli etmiyordur .
siz hiç dert etmeyin üzülmeyin allahın izni ile hiç bir sorun yok.

Böyle olumlu düşünen arkadaşı tebrık edıyorum bence de hayat enbelı bır yoldur sızın hayatınızda ne aynı rutınde yürüdü kı ! ne para ne sevgı,ne hafıza ,ne moral, ne enerji hıcbırsey degısmeden duramaz ya da bır ara hersey seyirini degıstırır cınsellık de oyledır Allahım bütün yuvalara yardım etsın.olumlu dusunelım cevremızın gazına gelmıyelım.

Kesinlikle katılıyorum, çok doğru ve yerinde bir eleştiri olmuş. Bayan evliyse eşiyle yatak odasını anlatabiliyor, herkes de anlayışla cevap yazıyor. Şunu biri eşimle diye değil de "sevgilimle" olarak yazsaydı üstüne çullanırdı sitedeki bayanların yüzde doksanı

Ne kadar çok abartmışsıız yaa. Ben de kocam böyle sarımsak yese beni öpmesini falan istemem. Onu sevmediğimden dolayı değil Yada arzulamamamla alakası yok. Konu sahii bu tür şeylere dikkat ederse sorun kalmaz yada sarımsak yedim bugün deyip uzak durursun.. Evliliklerde de olur böyle şeyler. Normal olmayan bir şey de yok.TV'lerde olduğu gibi tuvalate gitmeyen,gaz çıkarmayan insanlarla mı evli herkes.

Benim esimde kendi ictigi sigaraya bakmadan, her gun sucuk yer buna bakmadan bana bir iki kez laf soylemiati bende artik sadece rahatsiz olan benmisim gibi davraniyorum bu sigara cok kotu kokuyor veya baska seyler gibi, tabi bu araya bi duvar ormek aslinda cunku istegi az da olsa baltalamis oluyorsunuz , esini benim esime benzettim senin esinde usengec ve kas yapisi cok olmayan atik ve saglikli hareket eden biri degilse uc gune bir bile iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…