ben açtım eşime, sinirleniyor, sen açtın mı??
aynı benim kurduğum cümleler aynı duygular aynı hisler, özelden yazışma şansımız var mı?yok ben söylemedim daha. onun bu durumda bi anormallik var mı diye düşündüğünü bile hiç sanmıyorum. son 2 gündür eve yorgun ve uykusuz geliyo bir de. geldiği gibi de yemeği yiyip yatıp uyuyo. bir haftadır aramızda hiç bişey geçmedi mesela. ama bunun onda bi eksiklik yarattığını da sanmıyorum. dün gündüz o işteyken aramıştım onu. birkaç gündür nöbetlerimiz vardı ve bi önceki akşam da eve gelince yatıp direkt uyuduğu için, ben bu akşam birlikte oturup vakit geçiririz hatta belki vakit bulmuşken de bişeyler de olur diye düşünürken, telefonda bana diyo bu akşam arkadaş çağırdı gitsem mi acaba diye. acayip bozuldum o an ama belli de etmedim sen bilirsin dedim. tamam bakarız artık dedi ve akşam geldi arkadaşlarının yanına gitmedi ama yemekten sonra da hemen yattı uyudu. o bi koltukta uyuyo, ben bi koltukta ağlıyom işte bizim durum bu
:) Allahtan Benim eşim çok espirilidir. bende soğanı cok severım.. böyle durumlarda dalga gecer ama asla canımı sıkacak bısey soylemez:) üstelik (hasta felan değilse grip gibi) ben ona ne zaman yaklaşsam asla geri çevirmez.. çok sevıyom onu ben
kızlar ıkı yıllık evlıyım ve eşimin odunlugundan bıltım bıraz once yatak odasında ustunu degısıyodu yataga ıttım tam öpücem onun dedıgı bugun kı koftede sarımsak mı wardı? ki yoktu bende cvp bıle wermeden kalktım oda bıse olmamıs gıbı gectı tv ızlıyo bu huyu benı delırtıcek sızınde ılıskı ıcın gunlernız war mı mısal bzım 3 gunde 1 dir daha sık olmaz ama dahada aralıklı oldugu gunler olur ve benım ne zaman ıstedıgım konu dahi olmaz bu konu cok canımı sıkıyo
insanları çatlatmak için mi yazıyorsunuz bu tarz şeyler????
aynı benim kurduğum cümleler aynı duygular aynı hisler, özelden yazışma şansımız var mı?
evli değilim ama 3 günde bir bence gayet normal
her gün olacaksa helal olsun
Belki de haklısın, normal olan da budur belki. Ama evlenmeden önce hep erkek her zaman ister, her gün olur gibi düşünceler kafamda olduğu için bu durumu çok garipsedim ben, çok anormal geldi bana. Ben asıl 3 günü geçip 1 hafta falan olunca çok üzülüyorum. Hemen kafamda birşeyler kurmaya başlıyorum. Beni mi istemiyo acaba, çekici gelmiyor muyum yoksa ona diye düşünüyorum
sakın böyle düşünmeyin kendinize zarar edersiniz eşiniz sizi seviyordur.
olumsuz bir şey sakın düşünmeyin bunlar hep vesvese .
belki o an eşiniz yorgundur kafası meşguldür işe güce ondan olabilir
belki size belli etmiyordur .
siz hiç dert etmeyin üzülmeyin allahın izni ile hiç bir sorun yok.
Çok ilginç.
Kimse çıkıp da ne biçim konu açmışsın bize ne yatak odanızdan, nasıl sorular bunlar dememiş.
Evli ya konu sahibi ondan olsa gerek.
Dün cinsellikle ilgili bir konuda bayağı saydırmıştı da kk kadınları...
Söyleme biçimi tuhaf kabul ediyorum da demek ki sizi arzulama konusunda sıkıntı yaşıyor. Sarımsak v.b bahane bunu gösteriyor. Bakımlı ve temiz olma konusunda biraz daha dikkat edersen erkeklerin böyle bahaneler üretmesi pek normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?