Cok sağol canim yorumların için araştıricam iyice :)Anladım, o halde bacaklarının dayanıklı hale gelmesi gerekiyor, bacak egzersizleri yapmalısın. Hem squat hem de pilates egzersizlerinin yardımı olur sanırım. Sitenin sporla sağlıklı yaşam topiğine göz at, buradan da bulabilirsin.
Çünkü titremeden durabilmen için tek yol bacaklarını o konuma alıştırman lazım. Bak balerinler yerde sıfır açıp, yuvarlanıp, sekip ne türlü hareketler yapıyorlar
Panter gibi, zeyna gibi şöyle bir hatun olacak kidüşünsene adamın önünde yuvarlanıp gittiğini
hani sevismek tabu değildi hani normaldi, inlemeden cigliktan rahatsiz olmamamiz gerektiğini soylerken iki comelme duyduk diye kiyamet mi koparcaz hanımlar
he yaaPanter gibi, zeyna gibi şöyle bir hatun olacak kiadamları çamaşır gibi sıksa Nerdeee daha ayağımızın üstünde duramıyoruz beaaa
Tabiki doğru ama kimseyle konuşamayinca soluğu burda alıyor insan. Sagolsunlar bütun arkadaşlar yardimcı oldular en azindan bebi rahatlattılar. Anormal olmadığımi anladım. Sorunun biraz kiloyla biraz zamanla ve biraz da tecruubesizlikle alakalı olduğunu anladim mesela :)Arkadaş iş, güç dert tasa bitti elin adamının ilişki pozisyonunu konuşur olduk.
"Biraz özel"i bırak bu konu yatak odanın eşiğinden bile çıkmamalı bence.
aynen bebiş isteyen istediği kadar ziplasin çomelsinsesi bana gelmesin de isterse amuda kalksın dimi tavşi
Yok bunlar çok ayıp tavşan kardeş. Bacak dedim o bile ustü kapali değil. Eklem ve kemikleri kapatan deri kalibı falan demem gerekirdi. Oyle anlatinca daha kapalı ve ahlaka uygun kalıyor.hani sevismek tabu değildi hani normaldi, inlemeden cigliktan rahatsiz olmamamiz gerektiğini soylerken iki comelme duyduk diye kiyamet mi koparcaz hanımlar
Seni tutup fırlatıyor muhe yaa
adam beni top gibi havalarda zıp zıp zıplatıyo bende ki tepki
ayyy dur düşcem ayyy biyerim kırılcak
benimki kastan ibaret bebeğimSeni tutup fırlatıyor muSenin herif Thor mu yoksa Herkül mü bacım
Benim sokakta gördüğüm 3 erkekten 2si göbekli, hantal kıçını çekemeyen tipler vallahi
Ben de iri tipleri severim yabenimki kastan ibaret bebeğim
fazla güçlüyüz
valla bende öyle ayıla bayıla vardıydımBen de iri tipleri severim ya
Şişman değil, göbek möbek istemem, ben haftanın dört günü eziyet ediyorum kendime, göbek çıkmasın diye, hiç kusura bakmasınlar vallahi :)
Kötü niyetle dememiştim yahu
ayıp ettin bilmiyom affedebilir miyizYok bunlar çok ayıp tavşan kardeş. Bacak dedim o bile ustü kapali değil. Eklem ve kemikleri kapatan deri kalibı falan demem gerekirdi. Oyle anlatinca daha kapalı ve ahlaka uygun kalıyor.
he yaa
adam beni top gibi havalarda zıp zıp zıplatıyo bende ki tepki
ayyy dur düşcem ayyy biyerim kırılcak
Bi biskrem versemayıp ettin bilmiyom affedebilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?