Dış görünüş elbette önemli ama sizinle sohbet ederken mutlu olan insan , kalbinizi kalbime yakın hisseden insan inanmıyorum ki sırf ağzını burnunu dişlerini beğenmedi diye senden vazgeçsin .
Kaldı ki vazgeçedebilir bu da bir seçenek ama önce kendinize hayranlık besleyin bence bu karşınızdakini etkileyecektir .
Hayırlısı akışına bırakın ve şuan duyduğunuz heyecanın tadını çıkarın
Canlı defalarca gördü ama yüzümde maske vardı. Ben coronadan çekindiğim için indirmiyodum o indiriyordu. Fotolarda gördü ama ben fotojenik çıkarımInstagramda filan da mi görmedi? Ayaküstü sohbet de kahve filan da mı içilmiyordu? Siz onu nasıl gòrdünüz ki?
Gönlünü, sohbetini, kafa yapısını sevdiğin insanda güzelliklerini seçersin sevmediğinde tam tersi kusurlarını ararsın. O yüzden heyecan yokMerhabalar iyi geceler
Direkt konuya gireyim. Ben çok uzun zamandır yalnızım. Uzun zaman geçtiği için de hemen birine bağlanmaktan ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum..
Geçen sene çalıştığım kurumdan biriyle görüşmeye başladık. Pandemi olduğu için de pek yüzyüze görüşemedik ama sen zamanlarda ayaküstü sohbet oldu. Tabi maskeyle (yüzümü tam görmedi)
O 32 yaşında ben 25.
Ben atandım ve çok çok uzaktayım. Memlekete döndüğüm zaman buluşacağız. Ama ya beni beğenmezse korkum var. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil ama işte kendimi kötü hissederim. Zaten kendimi çok güzel bulduğum söylenemez.
Sorun aslında onun beni beğenip beğenmemesinden ziyade benim bunun için endişelenmiş olmam. Normal şartlarda beğenmezse beğenmesin demem gerekirdi. Kimsenin beni beğenip beğenmemesiyle güzel veya çirkin olmuyorum ama işte.. Şimdiden bunun stresini yaşıyorum. Görüntülü konuşacağız onda bile çok stresliyimNe yapmalıyım anlam veremedim umarım siz anlarsınız
Hahah göstermeyin tabiSon derece rahat olun. Hiçbirimiz Adriana Lima degiliz sonuçta, ama bizim de kendimize göre bir guzelligimiz varBir de bir kas gözden ziyade kendinden emin duruş ve özgüven karşı tarafı çok etkiliyor, bunu hep gözlemledim çevremdeki ilişkilerden. Keza kendi iliskimde de fiziksel özelliklerinden ziyade zekam ve genel kulturumle eşimi etkiledim diyebilirim hiç bu konuda tevazu gosteremiycem
Çok çok haklısınız ama ne bileyim işte her günüm gerginlik benimKarsinizdaki brad pitt mi sanki amaaan? Ki oyle olsa bile sonucta maskeylede görse ilgiduymus demekki dis gorunusu cok takan birisi olsa zaten maskesiz gormeden ilgi gostermezdi. Kendinize güvenin kendinizi sevin. Begenmessede begenen çikar herkesin guzellik anlayışı farkli kimi bakisi guzel bulur kimi gozleri. Kimi dudagi kimisi sözleri...... hayırlısı olsun
Ben baya fotojenigimBence hiç dert etme, fotoğraflarını görmüş sonuçta. Yani en fazla ne kadar fotojenik çıkabilirsin ki?ağzın burnun kaşın gözün aynı.
Bir de bir şey okumuştum. Kendimizde kusur gördüğümüz şeyleri karşıya söylemezsek ve hiç yokmuş gibi davranırsak onlar fark etmiyor bile. Her şey aurada bitiyor.
Benim yüzümde sivilce izleri var makyajsız gitmek ve benBen erkek arkadaşımla ilk birkaç buluşmamızda özellikle -o dönem markete bile makyaj yaparak gitmeme rağmen- makyaj yapmamıştım. 'Amaan zaten nasipse olur' modunda olmam aşırı rahat hissettirmişti, kendimi kasmamıştım.
Sen de kendine güven, sohbeti sen yönlendir başı dönsün
Görmüş canım merak etme. Maskeli de olsan karşılıklı sohbet etmişsiniz. Sadece yüzden ibaret değilsin . Boyunu posunu , halini tavrını, sesini, konuşma tarzını, duruşunu, bakışını vs. Hoşlanmış işte. Bir maskeyle çok büyük sürpriz yaşamaz emin olabilirsin.Canlı defalarca gördü ama yüzümde maske vardı. Ben coronadan çekindiğim için indirmiyodum o indiriyordu. Fotolarda gördü ama ben fotojenik çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?