Siz bu baba ogulu önceden taniyormusunuz yoksa birilerini tanistirdiArkadaşlar bir aile yardımcı olmuştu bir işimde. Babası ve oğlu çok uğraşmıştı. Çocuktan da hoşlanmıştım baya biliyorsunuz. Anneme de biraz bahsetmiştim. Neyse ailecek bir oturma ortamı oldu. Çocuk yok. Babam sağolsun oğlunuz nerde, bekar mı vs diye sordu epey. Oğlunuz da çok yardımcı olmuş kızım anlattı diyor. Annesi de bekar bekar ikna edemiyoruz maalesef evliliğe dedi. Ara ara görüşmeye devam edicez muhtemelen. Ailemi sıkı sıkı tembihledim bir daha bişey sormayın sakın bu şekilde diye :/
Çocuk işten dolayı farklı şehirde. Ama gönlü olsa adım atardı zaten istemiyormuş annesi söyledi direkt.Durun bakalim iyi niyetli yapilan bir yardimdir belki hemen dereyi gormeden pacalari sivamayin cocugun gonlu olsa oda gelmez miydi hem?
Birileri tanıştırdı. Bir iş amaçlı baya yardımları dokundu.Siz bu baba ogulu önceden taniyormusunuz yoksa birilerini tanistirdi
Seni istemiyo diye bir durum yokki.cocugu evliliğe ikna edemiyoruz demişÇocuk işten dolayı farklı şehirde. Ama gönlü olsa adım atardı zaten istemiyormuş annesi söyledi direkt.
Olurmu olur bence.hissediyomusun onunda senden hoslandiginiSeni istemiyo diye bir durum yokki.cocugu evliliğe ikna edemiyoruz demiş
Ayy millet neler yapıyor da utanmıyor, onlar rezil değil de bundan mı rezil olunacak?Arkadaşlar bir aile yardımcı olmuştu bir işimde. Babası ve oğlu çok uğraşmıştı. Çocuktan da hoşlanmıştım baya biliyorsunuz. Anneme de biraz bahsetmiştim. Neyse ailecek bir oturma ortamı oldu. Çocuk yok. Babam sağolsun oğlunuz nerde, bekar mı vs diye sordu epey. Oğlunuz da çok yardımcı olmuş kızım anlattı diyor. Annesi de bekar bekar ikna edemiyoruz maalesef evliliğe dedi. Ara ara görüşmeye devam edicez muhtemelen. Ailemi sıkı sıkı tembihledim bir daha bişey sormayın sakın bu şekilde diye :/
Ufak değil yardımları baya büyük. Biliyormusunuz ki ne olduğunu acaba?Size çok taktınız bu ailenin oğluna, abartıyorsunuz deyince ciddiye almadınız bizi.
Babanıza kadar gitmiş ufak bir yardım meselesi. Ettiği laflarda gereksiz olmuş. Aile ile de görüşmek zorunda değilsiniz ayrıca, oğlu zaten kolay kolay biraraya gelmez artık sizinle babasının sorusunu falan öğrenirse.
Ahahaha :))Babanizda ne kadar gizemli davranmis
Seni istemiyo diye bir durum yokki.cocugu evliliğe ikna edemiyoruz demiş
Haha :)Alın çiçeğinizi, çikolatanızı bu çocuğu istemeye gidin siz , başka türlü rahat etmeyeceksiniz.
Belki kızımız ikna ederEvliliğe ikna olmayacak bir erkek yok. Çok gorduk yillarca ben evlenmem diye dolaşan ama evlenecegi kadar asik olduğunda küt diye evleniyor hepsi. (Evlenmem diye inat edenlerden biri de eşimmiş).
Evlilik istedigi için birileriyle tanişmak başka, birini taniyinca evlenmek istemek başka şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?