- 3 Şubat 2018
- 6.754
- 25.620
- 548
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bu azimle bu adamı evliliğe ikna edersinizHaha :)
İsteyenin bi yüzü kara:)
Çocuğu evlenmeye ikna edemiyorlarmisya belki diyorum kızımız ikna eder çocuğu.klavyeden dolayı yanlış yazmisimAnlamadim.![]()
Çocuğu evlenmeye ikna edemiyorlarmisya belki diyorum kızımız ikna eder çocuğu.klavyeden dolayı yanlış yazmisim
Ahahaha:)Siz bu azimle bu adamı evliliğe ikna edersinizben inandım konuyu bilmiyorim bir bu kısmını okudum daha ama ailelerden yurumeyin çok itici olur birebir iletişim kurun
Belkisi fazla gönlü bende değil zaten:))Siz doğmamış çocuğa don biçmek gibi olmuş belki çocuğun gönlü sizde degildir
Biraz daha araştıralım az kaldı ona daGidip isteyin bence artık bu elemanı.
Bende öyle demek istedim.bence konu sahibi bu aileye hissettirmesin.zaten dediğiniz gibi çocuk etkilendiyse kendi adım atar.konu sahibi aileye hissettirirse bence itici bile olabilirİkna etmek derken aslinda disardan çabayla degildi demek istedigim adam "iste bu" diyince kendi ikna oluyor. Konu sahibi ve adam tanisiyorlardi zaten hatirladigim kadariyla.
Bir etkilenme olduysa adamin kendisi adim atar zaten.
Keşke kötü niyetli olsaydıDurun bakalim iyi niyetli yapilan bir yardimdir belki hemen dereyi gormeden pacalari sivamayin cocugun gonlu olsa oda gelmez miydi hem?
Kiss sen baya abayi yakmissin gibi heKeşke kötü niyetli olsaydı![]()
Hımm bunu düşünmemiştim haklısınız.Bende öyle demek istedim.bence konu sahibi bu aileye hissettirmesin.zaten dediğiniz gibi çocuk etkilendiyse kendi adım atar.konu sahibi aileye hissettirirse bence itici bile olabilir
Bilmiyorum evet ama iyilik yapmaları oğullarıyla aranızda birşey olmasını gerektirmiyor sonuçta.Ufak değil yardımları baya büyük. Biliyormusunuz ki ne olduğunu acaba?
Aile ile de görüşmek zorunda değilim tabiki. Bakalım zaman gösterir görüşürmüyüz bilemiyorum.
Bence bir süre ustlerine gitme bakalım napacaklar.cocukta iş bitiyor çocukta etkilendiyse olurHımm bunu düşünmemiştim haklısınız.
Ben de dile getirdim çok yardımı dokundu siz ve oğlunuz olmasaydı ne yapardım. Kadında şaşırdı hatta öyle diyince. Evet belki yanlış oldu biraz hak verdim size.
+1Size çok taktınız bu ailenin oğluna, abartıyorsunuz deyince ciddiye almadınız bizi.
Babanıza kadar gitmiş ufak bir yardım meselesi. Ettiği laflarda gereksiz olmuş. Aile ile de görüşmek zorunda değilsiniz ayrıca, oğlu zaten kolay kolay biraraya gelmez artık sizinle babasının sorusunu falan öğrenirse.
Çocuk hoş ve ilgiliydi aslında. Rachel ne yemek ister nereye gitmek ister vs. Ama kibarlığındanmış demekki. İdeal koca adayı da demedim ki çocuğu beğendim.+1
Her hoş görünümlü yardımsever erkek, ideal koca adayı demek değil ya. Ne kadar da büyütmüşler ailecek meseleyi.
Acilen kızın evlenmesi gerekiyor gibi seferberlik resmen.![]()