Gebeliğe Hazırlık Biraz saçma bi soru ama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gokkusagi06

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
45
18
8
28
Meraba kızlar ben yeni katıldım aranıza. Biraz saçma olabilir ama bisey sorcam. Biz eşimle bebek istiyoruz. Dün gece ilişkiye girdikten sonra ben hapsurdum ve spermler geri dışarı çıktı bu engel olabilirmi bide bu ara yumurtlama dönemim düsünüp duruyorum

Tabki de hayr.. zaten normalde de sağlıksız olanlar dışarı çıkyor sağlıklılar ilerliyor

Hiçbir şey olmaz. Zaten boşalma anında yeterince gidiyor. Fazlası dışarı çıkıyor. Derine gidenler hapşırıkla çıkmaz rahat ol.

Meraba kızlar ben yeni katıldım aranıza. Biraz saçma olabilir ama bisey sorcam. Biz eşimle bebek istiyoruz. Dün gece ilişkiye girdikten sonra ben hapsurdum ve spermler geri dışarı çıktı bu engel olabilirmi bide bu ara yumurtlama dönemim düsünüp duruyorum
Bişey olmaz, bende hapşırmadan çıkıyordu.

arkadasim o sivinin adi meni. Meninin %5 i sperm. %95 i spermi tasiyan sivi. bosaldiktan sonra hizla, 15 saniye gibi bir surede spermler yumurtaliga dogru yol aliyor. geri cikan kismi zaten lazim olan kisim degil. cikmasa nerede ne zamana kadar icinde kalacak? yercekimi diye bir sey var..

Back
X