- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Teşekkür ederim canim esimle konuştuk ama çocuğum oluyor benim zaten sorunlu oluyor tüp bebek iki Esden ya olurmuki diye kafamda çeşitler geziyor biraz topladim kendimi ama bu haber biraz kötü etti beni.Geçmiş olsun tıp ilerledi oldukça dediğiniz gibi tüp bebek gibi yöntemlerle bebeğin cinsine karar verebiliyorsunuz,bazı hastalıkları engelleyebiliyorsunuz vs zaten üzgünsünüz olumsuz şeyler düşünüp kendinize eziyet etmeyin.
Dr'unuz zaten size gerekli konularda yardımcı olacaktır,umarım daha böyle sıkıntılar yaşamazsınız bi daha.
Amin canim allah razı olsun♥Tıp çok ilerledi. Genetikle oynamak zor değil.
Ama hayırlısını istemek önemli.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin.
Hayırsızsa hiç vermesin
Çok teşekkür ederim canım allahdan baska dua etmek den baska carede yok.Ah canım benim inşallah hayırlı evlatlarla dolar kucağın. Bu işleri tam bilmiyorum ancak dua edebilirim. İnşallah bir çaresi bulunur, Sağlıklı bebeklere kavuşursun.
Kısmet hep. Sen gönlünü ferah tut içini karartma stres en büyük düşman. Sorun yoksa bile stres engelliyor. Allah yardımcın olsun.Çok teşekkür ederim canım allahdan baska dua etmek den baska carede yok.
Ole yapmaya calisiyom haber alinca kötü oldum zaten 3gunde dememis bizim ki bana morel bozukdu ama ben kendi üzerime aliniyor dum iyiyim ama bas ağrım var sadece biraz fazla yordum allaha şirk kosmam aslada birazdaha mucadele etmem gerekce demek.Kısmet hep. Sen gönlünü ferah tut içini karartma stres en büyük düşman. Sorun yoksa bile stres engelliyor. Allah yardımcın olsun.
Çok zor yollardan geçtin yıprandın o kadar da moral bozukluğu olur. Sabaha en yakın an gecenin en karanlık vaktidir. Nasip gerisi işte. Allah büyük.Ole yapmaya calisiyom ha er alinca kötü oldum zaten 3gunde dememis bizim ki bana morel bozukdu ama ben kendi üzerime aliniyor dum iyiyim ama bas ağrım var sadece biraz fazla yordum allaha şirk kosmam aslada birazdaha mucadele etmem gerekce demek.
Sağol kuzum benim cok sagol herseyde her konuda destek duani eksik etmiyon♥Çok zor yollardan geçtin yıprandın o kadar da moral bozukluğu olur. Sabaha en yakın an gecenin en karanlık vaktidir. Nasip gerisi işte. Allah büyük.
Allah boş beşiğini tez zamanda doldursun. Kucağına almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar konularımi bi nebzede olsa bilen vardır 5 ay oldu Bebeğimi kaybedeli. şükür cabuk toplandik hazirdim herşeye zaten. 1ay yaşadı kuzum sorunlar vardi ama tam net bir hastalik bilmiyordum iskelet bozukluğu bi çeşit farklı seylerde vardı.genetikden kan çıkmış kayinvalidem aldi sonucu yarin getircek ama sonuc kötü çıkmış riskli demis doktor ne olur ne olmaz bişi diyemiyoz anne babadanda kan alincak tam bilgi verilmemiş ama ne olduğunu pazartesi doktorumdan öğrencem duydum ama ruh gibi bisi oldum ne olcak simdi bendemi esimdemi sorun acaba tup bebek olurmu genetikde sorun varsa kafam allah bullak dualarini bekliyorum birazda olsa konusmak istedim paylasmak yazinca galiba içim hafifliyor benim artik kendimi dik tutmaya kendimle mücadele etmeye birseyler yapıp kafamı dinlememeye dağıtma ya calisiyorum. . Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?