Biraz teselli sadece...

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.753
598
27
Merhaba arkadaşlar konularımi bi nebzede olsa bilen vardır 5 ay oldu Bebeğimi kaybedeli. şükür cabuk toplandik hazirdim herşeye zaten. 1ay yaşadı kuzum sorunlar vardi ama tam net bir hastalik bilmiyordum iskelet bozukluğu bi çeşit farklı seylerde vardı.genetikden kan çıkmış kayinvalidem aldi sonucu yarin getircek ama sonuc kötü çıkmış riskli demis doktor ne olur ne olmaz bişi diyemiyoz anne babadanda kan alincak tam bilgi verilmemiş ama ne olduğunu pazartesi doktorumdan öğrencem duydum ama ruh gibi bisi oldum ne olcak simdi bendemi esimdemi sorun acaba tup bebek olurmu genetikde sorun varsa kafam allah bullak dualarini bekliyorum birazda olsa konusmak istedim paylasmak yazinca galiba içim hafifliyor benim artik kendimi dik tutmaya kendimle mücadele etmeye birseyler yapıp kafamı dinlememeye dağıtma ya calisiyorum. . Şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun tıp ilerledi oldukça dediğiniz gibi tüp bebek gibi yöntemlerle bebeğin cinsine karar verebiliyorsunuz,bazı hastalıkları engelleyebiliyorsunuz vs zaten üzgünsünüz olumsuz şeyler düşünüp kendinize eziyet etmeyin.

Dr'unuz zaten size gerekli konularda yardımcı olacaktır,umarım daha böyle sıkıntılar yaşamazsınız bi daha.

Teşekkür ederim canim esimle konuştuk ama çocuğum oluyor benim zaten sorunlu oluyor tüp bebek iki Esden ya olurmuki diye kafamda çeşitler geziyor biraz topladim kendimi ama bu haber biraz kötü etti beni.

Ah canım benim inşallah hayırlı evlatlarla dolar kucağın. Bu işleri tam bilmiyorum ancak dua edebilirim. İnşallah bir çaresi bulunur, Sağlıklı bebeklere kavuşursun.
Çok teşekkür ederim canım allahdan baska dua etmek den baska carede yok.

Kısmet hep. Sen gönlünü ferah tut içini karartma stres en büyük düşman. Sorun yoksa bile stres engelliyor. Allah yardımcın olsun.
Ole yapmaya calisiyom haber alinca kötü oldum zaten 3gunde dememis bizim ki bana morel bozukdu ama ben kendi üzerime aliniyor dum iyiyim ama bas ağrım var sadece biraz fazla yordum allaha şirk kosmam aslada birazdaha mucadele etmem gerekce demek.

Son düzenleme:
Çok zor yollardan geçtin yıprandın o kadar da moral bozukluğu olur. Sabaha en yakın an gecenin en karanlık vaktidir. Nasip gerisi işte. Allah büyük.

Merhaba cnm ne ckms sonuç tam olarak. Ben sana yazmstm biliyorsun hemen hemen aynı mevzu. Şunu msj da yazmış mıydım bilmiyorum bnm ki tup bebekti. Tup bebek korkutucu dgl. Tabi bizim durumumuz için şöyle olmalı ben oyle Anladm doktorlardan. Istenilen hastaliksix embryo yani embriyo genetiğe gidecek hastalikli ise elenecek. Sen şimdi o kısmı dert etme. Tam ne oldugunu anla.

Anne olmadim ama size diyebileceğim tek şey Allah ol diyince olur. İciniz rahat olsun. Stres sarmasin bedeninizi ve evliliginizi. Eşinizle sarılın birbirinize ve hayırlısını dileyin. Siz sağlıklı olun ki o da sağlıkla gelsin size.

Pozitif bilim çerçevesinde bakarsak da aynı testleri maddi durumunuz cercevesinde tekrarlayın isterseniz. Belki yeni bir yorum yeni bir umut gelir.

Allah boş beşiğini tez zamanda doldursun. Kucağına almayı nasip etsin.

Allah yardımcınız olsun.
Yapılacak bişey vardır mutlaka.
Hayırlısı olsun hakkınızda. Dua edin gönlünüzü ferah tutun.

Hic uzulme sıkma canını rabbim isterse öyle bir saglikli evlat verirki birkere oldu boyle diye yine olacak sanma kalbini temiz tut benimde gecen sene bir bebegimin 2 aylikken kalbi durdu aldilar ve daha 35 gun oncede dusukten sonraki bebegimin sikintilarindan dolayi ölü dogum yaptim okadar uzuldumki simdi 2 cocugum var aslinda saglikli ve buyukler ama icim bebek ozlemiyle yaniyor anlatamam sanki hic cocugum yokmus gibi Allah uzun omur versin ins onlara...
Ama kalbimide ferah tutuyorum hayirliysa rabbim verir onun dediginden baskasi olmaz unutma korkma kalbini temiz tut ...İSIMIZ ALLAHA KALDIYSA O İŞ OLMUŞ DEMEKTİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…