Büyü artık just Hintli Adam'ı ne yapacaktın zaten uzun süre ara ver Gönül işlerine ve meslegıne odaklan mutlaka karşına seninle aynı dili konuşan biri çıkacaktır
Adamlar sabahtan akşama kadar aşk meşk üzerine film yapıyor. Bizim kızlarda salya sümük izliyorlar. E haliyle hint erkek hayranlığı git gide büyüyor....
Şöyle bir hintli biriyle olmayı düşündüm de..... Ihım... yok yok burnum daha fazla o pis kokuyu kaldıramaz ertesi güne cenazem kalkar.
İnsan sözkonusu başkası olunca kilometrelerce öteden tehlikeyi görüp, nokta atışı yapıp,isabetli tespitler yapabiliyor.
Yalnız sıra kendine gelince p.k yemiş Banu'ya dönüyor. Ben de dahil
Büyü artık just Hintli Adam'ı ne yapacaktın zaten uzun süre ara ver Gönül işlerine ve meslegıne odaklan mutlaka karşına seninle aynı dili konuşan biri çıkacaktır
Valla ben senin yerinde olsam şu italyanları muhakkak denerdim,bir farklı sempatim var : ) bulmuşsun fırsatı değerlendir : ) pizzalarına, makarnalarına zaten bayılırım , neden bir italyan çıkmamış ki karşıma : (
Valla ben senin yerinde olsam şu italyanları muhakkak denerdim,bir farklı sempatim var : ) bulmuşsun fırsatı değerlendir : ) pizzalarına, makarnalarına zaten bayılırım , neden bir italyan çıkmamış ki karşıma : (
Ayy kuzum hintliyi cokmu aradin
Duz suratli basma kalip gibi insanlar.
Cok daha iyilerine layiksin bosver onu
Hem bende hintlileride zencileride hic sevmem
kalkmış italyaya gitmişsin hintlinin belaltı yaptığı şakaları çekiyorsun
üstelik kıtalar arası yani bi de
git italyan bul fransız bul ayy kızıcam şimdiiiiii
hintliler bize yakın geldği için belki dikkatini çekmiştir . ama ben pek hazetmem . çok kaba geliyor bana onlar .
ama tabi insanına göre değişir .italyanlar çok çapkın fransızlarda azcık soğuk oluyor tabi kişisne göre değişiyor . hangi ülkedesin merak ettim.