türklerden hayır gelmedi diyorsunay yok rahatladım bile şu an sağolun ilk anlık bi içim sıkıldı ama geçti
özelden yazayım dur
hadi umarım
sevgilim olmadı kızçe hiç öyle tanıştık anlaşamadık diyelim
international devam
türklerden hayır gelmedi diyorsun
durmak yok o zaman
biliyorum just :)şaka bir yana hangi milletten olduğunun önemi yok iyi bir insan olsun, yerini haddini bilsin de ben severim
ya böyle tipleri napmak lazım birilerini bulunca karşıdaki insanı böyle davrnışlarıyla neden kırarlar ki adam gibi söyle..Değerr mi böyle sulu bir erkek için o bahane aramış çekip gitmeye işte giderkende seni şuclu göstercek döndüğünde yerim hazr olsun diye...Valla aynısını yap o yaşıyorsa sende yaşa hayatına bak hayat gidenin arkasından yas tutacak kadar uzun değil..onlar keyfine bakarda biz bakamaz mıymıyız..güçlü ol ya erkek milleti kolay lokma fazla büyütme gözünde .üzgünüm ama bi başkası vardrı iligiyi ona verip iki güzel söz duyuyorsa sen ona cazip gelmiyo olablirsin sen de ykmuş hiç olammıs gbi davran ..Seven erkek bi kavgada asla giitmez.Salla ya bak keyfine ve tadını çıkarrrrrr :)Hatırlarsınız bazılarınız belki bir sevgilim vardı başka bir ülkede. Çok uzun süren kavgalar ettik. Onun diğer kızlarla olan bazı sınırı aşan şakaları yüzünden nerdeyse 1 hafta kadar. Sonra aramıza bir soğukluk girdi işte. Ben de artık dayanamadım bugün sıkıştırdım neden böyle uzaklaştı diye. Koptu gitti. Yürümüyor bu iş vs dedi
Ya ne demek yürümüyor. Ulan o kadar şakayı şeyi sineye çeken benim ki bakın bel altı şakalardan da bahsediyorum. Ben normale dönmüşüm cıvıldıyorum sevgi veriyorum gösteriyorum bunda bir tripler soğukluklar ya sinir oluyorum o kim ki benden daha mı özel de soğukluğu sürdürüyor?
Hoş artık sürdürecek bir soğukluk da kalmadı ama böyle pat diye yürümüyor zırt pırt deyip çekti gitti.
Ben de öyle şaşkınım şu an ne yapmam lazım bilmiyorum ayrıca da inanmıyorum bunun kavga yüzünden olduğuna başka bir sebebi var mutlaka.
Şimdi istediğiniz kadar sövebilirsiniz hintlilere hiç karışmıyorum.
ya böyle tipleri napmak lazım birilerini bulunca karşıdaki insanı böyle davrnışlarıyla neden kırarlar ki adam gibi söyle..Değerr mi böyle sulu bir erkek için o bahane aramış çekip gitmeye işte giderkende seni şuclu göstercek döndüğünde yerim hazr olsun diye...Valla aynısını yap o yaşıyorsa sende yaşa hayatına bak hayat gidenin arkasından yas tutacak kadar uzun değil..onlar keyfine bakarda biz bakamaz mıymıyız..güçlü ol ya erkek milleti kolay lokma fazla büyütme gözünde .üzgünüm ama bi başkası vardrı iligiyi ona verip iki güzel söz duyuyorsa sen ona cazip gelmiyo olablirsin sen de ykmuş hiç olammıs gbi davran ..Seven erkek bi kavgada asla giitmez.Salla ya bak keyfine ve tadını çıkarrrrrr :)
Bekar olsam italyaa fingirderdim bir hintli beyle dill
dunyayida sallardim kizdirtma simdi kendine kafana bisi takma biri gider biri gelir
Irkci faso derseniz de diyin ama Hintli erkeklerin hepsi mi salak olur arkadas, gordugum tum Hint erkekleri suzme mal.
Just, ben seni cidden anlamiyorum bu salak herifi cok aradin mi
Saka bir yana, Italya'da zaten kultur kargasasi yasayacaksin. Evinde Turk, disarda Italyan kulturu olacak. 2ye boluneceksin. Bir de Hinti hayatina dahil edersen , evinde 2 farkli, disarda baska bir kultur seklinde garabet bir durum olacak ne gerek var? Gordugun gibi baklvasiyla , adonisiyle karizmasiyla oldugu kadar, mantiga yatmasi acisindan Italyan erkekleri ooo yeah
Ayy italyaya gidip hintli sevgili yapmana uzulmustum ayrilmana sevindim huzurum yerine geldi bi de uzak mesafe iliskisine girme sevgili dedigin yaninda olacak yoksa ne manasi var flortun
ahahahahahçok hoşsun cute ya geçti o geçti bile gözlerim açık hedefe doğru şimdi
geldim yine lafına iyi mi bak söz dinliyorum
amma sen ispanyolları gör önce biben şittetle tavsiye ediyorum
ama söz senin için 1 tane italyan en az
Kız gelin dizini kır otur evindeJust ben bir ispanyolla bir italyanla tanıştım ve ikisiyle de gönül eğlendirme peşindeyim :)
Kız gelin dizini kır otur evinde
Hatırlarsınız bazılarınız belki bir sevgilim vardı başka bir ülkede. Çok uzun süren kavgalar ettik. Onun diğer kızlarla olan bazı sınırı aşan şakaları yüzünden nerdeyse 1 hafta kadar. Sonra aramıza bir soğukluk girdi işte. Ben de artık dayanamadım bugün sıkıştırdım neden böyle uzaklaştı diye. Koptu gitti. Yürümüyor bu iş vs dedi
Ya ne demek yürümüyor. Ulan o kadar şakayı şeyi sineye çeken benim ki bakın bel altı şakalardan da bahsediyorum. Ben normale dönmüşüm cıvıldıyorum sevgi veriyorum gösteriyorum bunda bir tripler soğukluklar ya sinir oluyorum o kim ki benden daha mı özel de soğukluğu sürdürüyor?
Hoş artık sürdürecek bir soğukluk da kalmadı ama böyle pat diye yürümüyor zırt pırt deyip çekti gitti.
Ben de öyle şaşkınım şu an ne yapmam lazım bilmiyorum ayrıca da inanmıyorum bunun kavga yüzünden olduğuna başka bir sebebi var mutlaka.
Şimdi istediğiniz kadar sövebilirsiniz hintlilere hiç karışmıyorum.
İzin almış evde yatıyo. Yılın malı ilan ettim kendisiniHönk yakalandık :)
Canım nişanlım evlenilcek erkek, bunlar eğlenilcek. Nasıl nişanlım keyfi yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?