biraz umursamamak

cok cok haklısınız, geçmiş olsun. telkin sanırım tek cozum.

yok yok nedemek haddim değil. cok teşekkürler hepsini dikkate alacağım :)

hatalı alanlarınız, şimdinin gücü gibi kitaplar çok işine yarar, hemen sipariş ver bence:)

Valla ben en ufak birşeyi bile o kadar stres yapıyordum ki geceleri uyuyamıyordum bile. Sonra strese bağlı cilt problemi yaşadım. Bebek cildim leke ve kabartılarla doldu. Ergenlik dönemimde bile hiç cilt sorunum olmamıştı. Aylarca tedavi gördüm geçmesi için. Dualar okuttum. Doktor özellikle stresten uzak durup herşeye pozitif bakıcaksın demişti bana. Kendimi biraz değiştirebildim. Çok şükür yüzümde çıkanlar döküldü geçti gitti. Bir daha aynı şeyi yaşama korkusuyla artık stresi ve negatif düşünceyi azalttım. Abarttığımda hemen kendimi kontrol edip kendimi olumlu ve güzel düşüncelere yönlendiriyorum.

Benimde bas donmelerim basladı işte. Ciddi fiziksel bi sorun olduğunu sanmıyorum . Cünkü arada sırada sıkıntılar aklımdan cıktığında baska seye yoğunlaştoğımda hiç dönmüyor.
Oyuzden korkmaya basladım.

Bende bu konuyu takipteyim

Tabir yerindeyse kafamin içini aşure kazani gibi hissediyorum o kadar karisik ki sanki baskasinin dertlenmesi gereken seylere bile ben dertleniyorum

Artik icimden gelerwk su banane lafini kendi kendime slylemek istiyirum cevrem dunya yikilsa umursamayacak olanlarla dolu bunun formulu ne bu insanlar ne yeyip iciyorlar cok merak ediyorum

Bugun biriyle konustumda biraz bi yakini varmis boyke Allah muhafaza en sonunda stresten kaynaklanan hastaliklardan bi gozu kor olmus

Cevremdeki herkesten bu gidisle erken yaslanirsin erken olursun lafini o kadar cok duydum ki

Su aralar kendimi borc kapatmaya adadım.

Aklımda yapmak istediğim bikaç seyde bar aslında ama sırasını bekliyorum.

Sanırım borc vadesini biraz uzatıp kendimle ilgilenmek iyi bi cozum olacak. Burdan baslayabilirim.

Hahaha.Bende regl yakın deliriyorum.Bugun eve gelene kadar,marketten tutunda mahalledeki kediye kadar.Küfretmediğim kimse kalmadi.Sinirden aglama nöberleri geçiriyorum bu dönemlerde.Sonra herşey süt liman.Ne gibi seyleri takıyorsunuz,örnek verebilirsiniz.

Benim genel halim bu. Regl donemi kat be kat :)
Taktiğim seyler gereksiz değil. Nişam attım, bırclarım var bazen ailesel problemler vs. Ama haddinden fazla beynimi uyuşturcak basımı dondurecek kadar düşünüyorum. Problem orda maalesef

ben de aynı.. regl öncesi canavar gibi sinirleniyorum yahu.. şu hormonların bize oynamadığı oyun yok..

valla kimse öyle laylaylom değil
hepsi dışarıdan öyle görünüyor
bak benim de derdim var burada herkesin de

herşeye yetişme yada yetişmeye çalışma hastalık derecesinde olan insanlar var herşeye yetişeyim derken hayatlarını kaçırırlar
bu stres insanı hasta eder yorgun olur baş ağrısı depresyon belirtileri mide ve bağırsak sorunları yaşar unutkanlık ve daha neler neler
siz mükemmel değilsiniz herşeye yetişemezsiniz hata yapabilirsiniz bunu böyle düşünseniz

Saydığınız bütün problemler var maalesef. Herseye yetişme derdim yok falat yaptığımda 4-4 lük olsun pürüz olmasın mantığım var, oluruna bırakmak lazım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…