- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
bende oyle olacağımı hissettim de oyuzden onlem almak istiyorum :)Umursamaz olcam diye diye sinir hastası oldum.
Önlem alınamıyor ki amaan, üff, banane, umrumda değil nidalarıyla hareket ederim ama dışım böyle içim ruh pastasıbende oyle olacağımı hissettim de oyuzden onlem almak istiyorum :)
hahah k.k. nın yarasına parmak basmısım sanırım :)Ben ciğeri kül edip,böbrekleri işlemez hale getirince aşıyorum
durum tam olarak bu :) bende de durumlar oyle o nida atma konusunda başarılıyımdır :)Önlem alınamıyor ki amaan, üff, banane, umrumda değil nidalarıyla hareket ederim ama dışım böyle içim ruh pastası
Umursamaz gibi görünen insanların bal gibi umursadığı çok güzel anlaşılıyor yalnız kızçelerCakmamarliyn M e g g
Ya umursamamak rahat olmak doğuştan da gelen bir özellik ya da ilk yorumumdaki gibi insan büyük şey yaşar o yaşadığından sonra diğerleri umrunda olmaz ben ikinci kategorideyim ne yazık ki :)
Ölüme çok yaklaştım ama ondan dolayı böyle umursamaz olmamıştım :)sanıyorum oyle bi olumden falan dönmek lazım ki aslında herseyin nekadar küçük olduğunu bilinçaltının kabul etmesı lazım.
ya da sorumsuz olmak lazım. ama cok merak edıyorum bu özelliği kendı kendıne kazanan hiç mi yok?
resmen duyugularıma tercüman :)
Nişanlından ayrılmıştın değil mi,ciğeri kül etme sürecini doyasıya yaşaresmen duyugularıma tercüman :)
nişan attım, dünya kadar borcum var. yas 26 daha ilişkiye bıle hazır değilim biyolojik saat işliyor.Nişanlından ayrılmıştın değil mi,ciğeri kül etme sürecini doyasıya yaşa
Umursamaz yapıya sahip insanlar değiliz,sonradan da kişiliğimize katamayız. İnşallah bunun bir mükafatı vardır
Ahaha koptumdurum tam olarak bu :) bende de durumlar oyle o nida atma konusunda başarılıyımdır :)
Yaşım 21,yazdıklarının hepsi yaş harici bendede geçerli ve benim bünyem bu kadar stresi kaldıramadı türlü sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum.nişan attım, dünya kadar borcum var. yas 26 daha ilişkiye bıle hazır değilim biyolojik saat işliyor.
aşksızım,parasız pulsuzum :) cok sukur bı sağlığım yerinde ondan da olmak ıstemıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?