- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
takıntılı yani obsesif olabilirmisinSaydığınız bütün problemler var maalesef. Herseye yetişme derdim yok falat yaptığımda 4-4 lük olsun pürüz olmasın mantığım var, oluruna bırakmak lazım aslında.
Aynı benKızlar Merhaba,
Hayatımda problemler var ama herkesin olduğu kadar, asla fazlası değil. kaldıramayacağım ya da aşılamayacak seyler değil hiçbiri, sadece zaman istiyor.
Ama ben okadar takıyorum kendımı okadar bunaltıyorum kı sıze anlatamam işime konsantre olamıyorum, beynımın içi sürekli uyuşuk ve dolu. görünürde düşünmüyorum oturup ama arka plan sürekli çalışıyor, biraz karışık oldu ama bilemiyorum anlatabıldım mı :)
Etrafımda okadar insan var ki dünya baslarına yıkılsa umursamıyorlar, neşeleri enerjileri hep yerinde. ben okadar umursamazlık istemesemde bu ruh halınden çıkmak biraz daha rahat bi insan olmak istiyorum.
hayatta hiçbişeyi 4*4 lük kontrol edemiyorum problemler hep olacak bu yüzden problemlerle mutlu olmak ıstıyorum.
uzun lafın kısası, sorunlarla basa çıkmak konusunda problemım yok hızlı ya da yavaş her sorunu çözebiliyorum bir sekilde ama bu süreçte kendımı cok fazla yıpratıyorum psikolojik olarak.
Bu durumu aşabilen oldu mu hiç? neler yaptınız? nasıl bı yol izlediniz?
Bilemiyorum hiç aklıma gelmedi. Belirtilerine bakayım.takıntılı yani obsesif olabilirmisin
Gel ben düzelteyim böbrekleriBen ciğeri kül edip,böbrekleri işlemez hale getirince aşıyorum
aynı beennişan attım, dünya kadar borcum var. yas 26 daha ilişkiye bıle hazır değilim biyolojik saat işliyor.
aşksızım,parasız pulsuzum :) cok sukur bı sağlığım yerinde ondan da olmak ıstemıyorum :)
Ahahhah. Merkür gerilemesinden hepsi :)) ama neyi iade yaptın anlamadım?
ahh o konuda iyiyimdir ben. Direkt yorgo düşünsüncülerdenim :)Ben böyle her şeyi kafama takıyorum, büyütüyorum içimde.
En basit salak bir insanın bir tavrını, lafını bile günlerce düşünüp kendimi
kahrediyorum.
Bana iade yap dediler.
Biriktirme, içinde tutma.
Direk gerekli kişilere kus dediler.
Yaptım rahat ettim :)
[
ahh o konuda iyiyimdir ben. Direkt yorgo düşünsüncülerdenim :)
Kızlar Merhaba,
Hayatımda problemler var ama herkesin olduğu kadar, asla fazlası değil. kaldıramayacağım ya da aşılamayacak seyler değil hiçbiri, sadece zaman istiyor.
Ama ben okadar takıyorum kendımı okadar bunaltıyorum kı sıze anlatamam işime konsantre olamıyorum, beynımın içi sürekli uyuşuk ve dolu. görünürde düşünmüyorum oturup ama arka plan sürekli çalışıyor, biraz karışık oldu ama bilemiyorum anlatabıldım mı :)
Etrafımda okadar insan var ki dünya baslarına yıkılsa umursamıyorlar, neşeleri enerjileri hep yerinde. ben okadar umursamazlık istemesemde bu ruh halınden çıkmak biraz daha rahat bi insan olmak istiyorum.
hayatta hiçbişeyi 4*4 lük kontrol edemiyorum problemler hep olacak bu yüzden problemlerle mutlu olmak ıstıyorum.
uzun lafın kısası, sorunlarla basa çıkmak konusunda problemım yok hızlı ya da yavaş her sorunu çözebiliyorum bir sekilde ama bu süreçte kendımı cok fazla yıpratıyorum psikolojik olarak.
Bu durumu aşabilen oldu mu hiç? neler yaptınız? nasıl bı yol izlediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?