biraz umursamamak

Aynı ben

Herşeyi düşünürüm kafama takarım ama sahip oldugum hastalık bu şekilde devam edersem felç olmaya kadar götürebilecek türde. O yüzden biraz kendimi frenleyebiliyorum. Ama işin komik tarafı bu hafta sonu boşum uzun süre sonunda evde duramıyorum yok yapma bir iş boş dur işte kafa son sürat nerde eskinin olumsuzlugu geleceğin kaygısı beynimin içinde. Nasıl kaygısız olabilirim bilmiyorum.

Ahahhah. Merkür gerilemesinden hepsi :)) ama neyi iade yaptın anlamadım?

Ben böyle her şeyi kafama takıyorum, büyütüyorum içimde.
En basit salak bir insanın bir tavrını, lafını bile günlerce düşünüp kendimi
kahrediyorum.

Bana iade yap dediler.
Biriktirme, içinde tutma.
Direk gerekli kişilere kus dediler.
Yaptım rahat ettim :)

sonradan değiştirilecek birşey diil bence. yapı meselesi. bende her seyi kafaya takarım ölürüm biterim resmen ama sonuç ne kendime zarardan başka bişi değil. yani en azından beterin beteri var diyip halimize şükretmeliyiz başka yapcak bişi yok:)

[
ahh o konuda iyiyimdir ben. Direkt yorgo düşünsüncülerdenim :)

bende boyleyim esim tam tersi her soruna karsi hallederiz oldu bir kere deyip gulumser nasil yapiyor bilmiyorum ama o oyle olunca bende de stres kalmiyor ogrenebilcek birsey saniyorum ki ben hastalandigim zaman hicbirseyi kafaya takmam saglik bozuldumu anliyor insan hersey bos:)

Pratik zekalisin ama iç sesin hic susmuyor. Kafanda sürekli düşünceler olması da seni rahatsız ediyor?
Doğru anladıysam eğer;
Rahatsız olduğun, öfke duyduğun, sinirlendigin ya da üzüldüğün konuları serbest bırakman gerek. İçine atıp bastırdığın düşünceleri bilinçalti unutmuyor maalesef. Bu da sana iç ses olarak geri dönüyor :)

Normal bir insan birden bire umursamaz olamaz. Sadece içine atmadan gerektiği yerde cevabını verip üstünü kapatıyordur. Umursamazlik bir bakıma doğuştan geliyor :) gamsız insan. Gamsız olmak çokta iyi değil zaten.

Biraz araştır. Nasıl rahatlayacağını mutlaka bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…