- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 18
- 28
- Konu Sahibi Semihayaqmur
-
Makyajliyken bizim sokagin Haci Seyfettin amcasi da bebek gibi olur diyerekten gidiyorum.
Ne guzel bos dertler
Evet biraz takıntılıyımBu yuzunuzle ilgili kacinci konunuz.
Biraz fazla mi takintilisiniz.
Ne guzel bebeģin olucak insallah kitablar okuyabilir hamilelikle ilgili annelikle ilgili degsiik aktiviteler yapabilirsin vs vs
Havan batsınBen makyajsız da bebek gibiyim onun için yardımcı olamayacağım
Dikkat ironi içerirHavan batsın
Haklisiniz ama insan hep güzel olmak istiyo hamilelikten şikayetçi değilim cok şükür bebeğim olucak ama iste yuzum de pürüzler var hamile olduğum içinde doktor bisey yapmaz bi guzellik merkezine de gidemiyorum kiKeşke takıntı sorununuzu aşmadan çocuk yapmasaydınız
Ama hani yüzün purussuzdur senin ondan böyle diyosundurHamilelikte insan çişe kusmuğa bulanıyo bi yandan ağrı sızı daha derdim yok kalkıp makyaj yapıcam...
Saka dimi bu?Haklisiniz ama insan hep güzel olmak istiyo hamilelikten şikayetçi değilim cok şükür bebeğim olucak ama iste yuzum de pürüzler var hamile olduğum içinde doktor bisey yapmaz bi guzellik merkezine de gidemiyorum ki
Ya iste kimse pek anlamiyo dogumdan sonra doktora gitcem zaten suan bise yaptiramam yinede yorumun için saolSaka dimi bu?
Pürüzlü yüze kim ne yapsin? Cocugunuz dogunca dusunemiyorum sizi valla o pürüzlü yüze gelene kadar neler cikacak bedeninizde daha ohoooo
Havan batsın
Yok kıskanmıyorum ciddiye alıp kimse cevap yazmamış ona kızdım yani illa başka sorun mu olucak ciddi ye alınmak icinKıskanma kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?