Biraz zoruma gidiyo?

Semihayaqmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
291
63
18
28
Kizlar 3 aylık evliyim 2 ayılikta hamile ya evin için DE makyaj yapmıyorum istemiyorum zaten bulantim filan oluyo yemekten tiksinme filan hem makyaj boşa yapmak istemiyorum makyajsizda lekelerim var solgun bi cildim var makyajlı bebek gibiyim iste eşim geçen beni annemlere götürecekti hafif bb krem sürdüm bide ruj diyo bnm için böyle yapmiyon şaka ile karışık moralim biraz bozulmuştu niye herkes güzelliğe 1takmis eşim hep diyo ben senin makyajsiz halinide seviyorum of ne bilim içimi dökmek istedim

Bu mu zorunuza gitti esim şuan öyle dalga geçiyor ki benimle çilli diye hamileyim ve cok zoruma gidiyor dedim
Top gibi oldun yavrum cillim diyor. Hosuma gidiyor geri.gece yatarken de yap derse yaparmisin

Reactions: H M
Bu yuzunuzle ilgili kacinci konunuz.
Biraz fazla mi takintilisiniz.
Ne guzel bebeģin olucak insallah kitablar okuyabilir hamilelikle ilgili annelikle ilgili degsiik aktiviteler yapabilirsin vs vs
Evet biraz takıntılıyım

Keşke takıntı sorununuzu aşmadan çocuk yapmasaydınız
Haklisiniz ama insan hep güzel olmak istiyo hamilelikten şikayetçi değilim cok şükür bebeğim olucak ama iste yuzum de pürüzler var hamile olduğum içinde doktor bisey yapmaz bi guzellik merkezine de gidemiyorum ki

Haklisiniz ama insan hep güzel olmak istiyo hamilelikten şikayetçi değilim cok şükür bebeğim olucak ama iste yuzum de pürüzler var hamile olduğum içinde doktor bisey yapmaz bi guzellik merkezine de gidemiyorum ki
Saka dimi bu?
Pürüzlü yüze kim ne yapsin? Cocugunuz dogunca dusunemiyorum sizi valla o pürüzlü yüze gelene kadar neler cikacak bedeninizde daha ohoooo

Saka dimi bu?
Pürüzlü yüze kim ne yapsin? Cocugunuz dogunca dusunemiyorum sizi valla o pürüzlü yüze gelene kadar neler cikacak bedeninizde daha ohoooo
Ya iste kimse pek anlamiyo dogumdan sonra doktora gitcem zaten suan bise yaptiramam yinede yorumun için saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…