- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi Semihayaqmur
-
Yok kıskanmıyorum ciddiye alıp kimse cevap yazmamış ona kızdım yani illa başka sorun mu olucak ciddi ye alınmak icin
Yok dogumdan sonra bakım filan yaptırcam saçımı filan boyayıp kas konturu yaptırcam ya o bise demiyo seni herhalinle seviyorum diyo bebek te istiyoduk onun için pişman degilizKonu saçma bacım ne yazalım şimdi sana. Eşin triplenmiş kıskanmış demek ki. Yeni evlisin cicim ayı eşin seni kapıda gecelikle makyajlı hayal ederken hamile kalmışsın. Birkaç aya iyice karnın yüzün gözün şişer sıkıntın başlar. Doğurunca toptan salarsın. Keşke biraz bekleyeydin
Yok dogumdan sonra bakım filan yaptırcam saçımı filan boyayıp kas konturu yaptırcam ya o bise demiyo seni herhalinle seviyorum diyo bebek te istiyoduk onun için pişman degiliz
Kafasi calisan doktorlar dogumdan sonra 1-1,5 sene ellemiyor,haberiniz olsun. Cunku vucudun bir toparlanma sureci var ve buna mudahale edemiyorlar. Hadi bunu bilmediginizi varsayiyorum,doğumdan hemen sonra doktora gitme planiniz varsa herhalde emzirmeyi dusunmuyorsunuz,cunku emziren kadina da hicbir doktor asla mudahalede bulunmaz.Ya iste kimse pek anlamiyo dogumdan sonra doktora gitcem zaten suan bise yaptiramam yinede yorumun için saol
Yo biz bi sene nişanlı kaldık ve beni Hersekil gorduHenuz yeni evliyken hamile kalmak sikinti olmus. Azcik tadini cikarsaydiniz birbirinize doysaydiniz daha iyi olabilirdi. Esin de hakli adamlarin karsisina full makyaj ultra bakimli cikip öyle alistiryorsunuz sonra evlilik sabahi adamlar soka giriyor. Alistira alistira yapmak lazim bazi seyleri
Öyle ölmez füze atKonu saçma bacım ne yazalım şimdi sana. Eşin triplenmiş kıskanmış demek ki. Yeni evlisin cicim ayı eşin seni kapıda gecelikle makyajlı hayal ederken hamile kalmışsın. Birkaç aya iyice karnın yüzün gözün şişer sıkıntın başlar. Doğurunca toptan salarsın. Keşke biraz bekleyeydin
Doğru diyosunuz cok tesekur ederim bende emziren emzirme döneminde yaptirmam biraz bebiş toplanır biraz ben kendime gelirim kitap alayım haklisiniz tesekurlerKafasi calisan doktorlar dogumdan sonra 1-1,5 sene ellemiyor,haberiniz olsun. Cunku vucudun bir toparlanma sureci var ve buna mudahale edemiyorlar. Hadi bunu bilmediginizi varsayiyorum,doğumdan hemen sonra doktora gitme planiniz varsa herhalde emzirmeyi dusunmuyorsunuz,cunku emziren kadina da hicbir doktor asla mudahalede bulunmaz.
Size hamilelik ve dogum sonrasi cocuk bakimi,hamilelik surecinde beslenme ve spor konularinda kitap tavsiye ediyorum. Zira bu kafa yapinizin acil degismesi lazim,cocugunuzun saglikli gelisimi ve ruhsal dongusu icin
Ya Allah yavrunu hayirla kucagina almani nasip etsin ama dedim ya gunde 3 5 defa seviseceginiz en bakimli olacagin en verimli döneminizde pat diye hamile kalman olmamıs. Neyse ins dogum yap ardindan cabuk toparlarsinYo biz bi sene nişanlı kaldık ve beni Hersekil gordu
Inşallah neyse yine karnım çok sismemisken saçımı tarar gebeliğini giyer rujumu sürerYa Allah yavrunu hayirla kucagina almani nasip etsin ama dedim ya gunde 3 5 defa seviseceginiz en bakimli olacagin en verimli döneminizde pat diye hamile kalman olmamıs. Neyse ins dogum yap ardindan cabuk toparlarsin
Evet cnm ondan artık bende kullanmıyorum zorda kalmadıkça soyma işlemi de hamile olduğum için yapmıyorlarGünlük yaşamda hiç makyaj yapmam arada rimel far ruj sürerim ama çok nadir. Markete bakkala her yere böyle giderim. Cefeye düğüne giderken tam makyaj yaparım genelde. Cildin hava alması lazım. Eskiden cok makyaj yaptiysan fondöten surduysen ondan olmuştur. Soyma işlemi yapıyorlar diye biliyorum.
Cok genc oldugunu tahmin ettim zaten. Yoksa gunde 3 5 demezdimInşallah neyse yine karnım çok sismemisken saçımı tarar gebeliğini giyer rujumu süreryaparım napim kadin olmak zormuş bide cok buyuk te değilim 23 yasinayim daha
Tam cnm en azından bunu yapayım ama makyaj yapmam cunku evde yapmak istemiyorumCok genc oldugunu tahmin ettim zaten. Yoksa gunde 3 5 demezdimHayirlisi olsun. Yine de cok salma kendini
Hıı ne demezssiinn bebek gibiyim maşaşlahhhAma hani yüzün purussuzdur senin ondan böyle diyosundur
Oy canım ya kurban olayim ilk defa destek veren biri çıktı saol :*Hıı ne demezssiinn bebek gibiyim maşaşlahhhkız ne pürüzsüzü ? Benlerimin yanında artık bi ton sivilcem soyulan kısımlar üstüne bide hamilelik lekelri bide onun üstüne şiş bi surat ..kendine dert edecek başka şeyler bul ne olur
Sendemi hamilesinHıı ne demezssiinn bebek gibiyim maşaşlahhhkız ne pürüzsüzü ? Benlerimin yanında artık bi ton sivilcem soyulan kısımlar üstüne bide hamilelik lekelri bide onun üstüne şiş bi surat ..kendine dert edecek başka şeyler bul ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?