birazcık kilo ama yüzüme

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
isteğim dışında kilo veriyorum 56 kiloydum şimdi 52 kiloyum erkek arkadaşımla ayrılmıştm üzüntüden oldu sanırım (şimdi barıştık) ama kilo verdiğim için yüzümde zayıfladı bembeyaz oldum zaten kansızım gözlerimin altı çukur çukur
biraz canlanmak yüzümün kilo alması için önereceğiniz bişey varmı bitkisel şeyler yada yemek çeşidi gbi

stresdenmi verdiniz eminmisiniz bundan
beklenmedik kilo kaybi seker hastaligi falan olmasin diye söylüyorum
sicakta yenirmi bilmem ama tahin pekmez kilo aldiriyor

Ay keşke bende kilo alabilsem yaa olmaz böyle şeyy 47 yeter ya kaydirigubbakcemile3
Kötü durmuyor vücuduma göre ama ele avuca gelmek istiyorum yaaa

kuru üzüm çok faydalı
ayrıca bal,pekmez,badem
bunların da kilo aldırdığını biliyorum ama sadece yüzüne almazsın onu söyleyeyim
ben sırf bu sebepten 5 kilo aldım tamam yüzüm de dolgunlaştı ama
asıl yoğunluk kalçadabenneyaptımki

isteğim dışında kilo veriyorum 56 kiloydum şimdi 52 kiloyum erkek arkadaşımla ayrılmıştm üzüntüden oldu sanırım (şimdi barıştık) ama kilo verdiğim için yüzümde zayıfladı bembeyaz oldum zaten kansızım gözlerimin altı çukur çukur
biraz canlanmak yüzümün kilo alması için önereceğiniz bişey varmı bitkisel şeyler yada yemek çeşidi gbi

keşke öyle bir şey olsaaklinialirimsmile

hımm anladım teşekür edrm 1 -2 kilo alırsam çok sorun olmaz heralde yoksa fazlası kalçaya gidiyo:1:
kilo verişim sağlık sorunuyla ilgili değil kalp hastasıyım zaten 3 ayda bi bi sürü kontrlm oluyo üzüntüden olsu biraz teşekr edrm

aslında tam olarak kilo almak değilde hani yüzüme renk gelsin derler ya işte onu istıyorum gözlrim çukur öukur oldu rengim bembeyaz

kansızlığın varsa yüzün renksiz olur
demir b12 gibi değerlerine bakmasını iste doktordan
ona göre ilaç kullanırsın o zaman kan fışkırıyor insanın yüzünden :)

bende pek kilo problemi yok ama önceden vardı ve balıkyag kapsülü içiyordum ama tadı igrenç şimdiden söylim :1closedeyes: ama kansızlık sorunu bende de var ve soluk gözüküyor arasıra yüzüm, vitamin kullanmak lazım canm bi de yemeklerden ciger falan yemek lazım ama ıyykk agzıma süremiyorum ben ya her doktor aynı şeyi diyor ama malesef mide almayınca almıyor kaydirigubbakcemile3

sigara içmiyorum ama babam içiyo oyüzden olabilir balık hapını kullanıyorum küçükken yağını kullanırdım ıyyy o ne biçim bişiydi yaa . kan testi yapıldıı 2 ay önce bi daha yaptırayım en iyisi

Kilo konusunda çok şükür bende çok fazla iştahlı olduğum için dertliyim:))

Çok zayftım eskiden 40 kiloydum hemen hemen.Kendimi zorladım 62 kiloya çıktım.Mide nasıl beslenilirse o şekilde alışıyor.Yedikçe yiyorsunuz yani.

Back
X