Hayırlı olsun yeni topiğimiz canımEvet arkadaşlar. Bibirimize niyetlerimiz için dua edelim her gün. Müminin birbirine ettiği dua kabul olurmuş. her gün 3 dakikamızı ayıralım inşallah.
Katılmak isteyip yeni konu açılmasını isteyen arkadaşlarımızı etiketledim. İsteyen herkes katılabilir.
dolar milyoneri
YagmurSendeanlarsn
R rainyy
ne okucaz canimEvet arkadaşlar. Bibirimize niyetlerimiz için dua edelim her gün. Müminin birbirine ettiği dua kabul olurmuş. her gün 3 dakikamızı ayıralım inşallah.
Katılmak isteyip yeni konu açılmasını isteyen arkadaşlarımızı etiketledim. İsteyen herkes katılabilir.
dolar milyoneri
YagmurSendeanlarsn
R rainyy
ne okucaz canim
Amin inşallah.Hayırlı olsun yeni topiğimiz canım
çok şükür dualarımız kabul oldu diyeceğimiz bir yolculuk olsun
Bence insirah fatiha ayetel kursi ihlas falan okuyalim sayi belirleyelim cok fazla olmayacak sekilde
Herkes niyetini özelden mi yazsın ben buraya da yazabilirim şahsen. şu an 3 kişiyiz sanırım. İnşirah suresi (11 kez) ve Ya Basit (72 kez) okuyarak başlayalım eğer uygunsa kızlar?Esmaları sayılarına göre okuyalım ama olur mu mesela ben ya fettah esmasını çok severim 489 kere okunuyor gibi
Olur benim icinHerkes niyetini özelden mi yazsın ben buraya da yazabilirim şahsen. şu an 3 kişiyiz sanırım. İnşirah suresi (11 kez) ve Ya Basit (72 kez) okuyarak başlayalım eğer uygunsa kızlar?
Olur benim icin
Harika. Benim niyetim iş yerinde güvenebileceğim bir arkadaş edinmek, iş yerindeki sorun ve sıkıntılarımın hayırla sonuçlanması.Bana da olur canım dediğim giib
Ebced sayılarına dikkat edelim ama
Bugun mu baslayalimHarika. Benim niyetim iş yerinde güvenebileceğim bir arkadaş edinmek, iş yerindeki sorun ve sıkıntılarımın hayırla sonuçlanması.
Olur banaBugun mu baslayalim
TamamdirOlur bana
İnsirah okucaz değil miRegliyken okunacak esmalardan gidelim o zaman
Bu turda ya basit okuyalım sayısı 77 diyor
Sıralama da
Mina
Rainy
Dolar m
Şekilde uygun mu kızlar
Canım inşirah regl iken okunabiliyor mu bİnsirah okucaz değil mi
İnsirah okucaz değil mi
Tamam ben bugün başlıyorum. Niyetlerinizi burdan ve ya özelden yazın kızlar :)Canım inşirah regl iken okunabiliyor mu b
Bence esmalardan devam etsek daha iyi olur
Canim her gun birimize okucaz bugun sana okuyoruz. Ben niyetimi paylasicamRegl olmadığımda ben okurum inşirah sizler için.
Tamam ben bugün başlıyorum. Niyetlerinizi burdan ve ya özelden yazın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?