Birbirine bağıran eşler ve delirmem.

Raptiyeraprap

Hmmm
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2017
320
361
33
Evet hanımlar. Özellikle bu aralar herkesin içinde özellikle çalıştığım hastanede birbiyle terbiyesizce konuşan eşler, eşine küfür ve hakaret eden erkekler denk geliyor bana. Ve bazen çıldırıyorum, sabır çekmekten başka birşey yapamıyorum.
Sizlerin fikrini merak ediyorum. Müdahele edilmeli mi? Edilecekse nasıl bir yol izlenmeli?

Hiç birşey yapamazsın nasıl bir müdehale etmeyeyi düşünüyorsun sen müdehale etsen adam sanane dese ne diyeceksin o an merak ettim

Etme bacım etme. Benim en yakın arkadaşıma sürekli eşim benim yanımda laf sokuyordu. 1 sustum, 2 sustum hatta çok çok sustum. Geçen bayağı kalabalık bir ortamda yine laf sokmaya çalıştı ben öyle birşey söyledimki felç geçirmiş gibi kaldı, cevap veremedi sinirden ortamı terketti. Şimdi ben suçluyum. Arkadaşım çok sallamadı ama msafe girdi aramıza. Kadınların kocişleri çok kıymetli. Birşey söyleyince tek suçlu sen olursun.

Sizi rahatsız ediyordur ama kadınların sana ne kocam değil mi, diye sizi tersleme olasılığı yüksek. İkisi kavgayı bırakıp size yüklenebilirler. Çok garip bir psikoloji bu. Şiddet yoksa kadın etraftan yardım istemiyorsa karışmamak daha doğru sanırım. Keşke herkes birbirine saygılı davransa da güllük gulistanlik olsa her yer.

Haklısınız. Siddet olsa bile sanene kocam isterse döver deyip, ayiranlara çıkışan kadın gördü bu gözler d

Tabiki de müdahale etme. Sonra kendine küfür eden kocası/karısı iyi olur sen kötü olursun.
Ben de çok rahatsız olurum bu tarz davranışlardan ama artık iki taraf da bağırıyorsa tam tencere kapak olmuşlar diyorum.

Müdehaleden ziyade eğer tanıdığınız biriyse ne kadar terbiyesiz ve kaba olduğunu söyleyerek utandırabilirsiniz

Fiziksel bir şey yoksa müdahale ederseniz sana ne derler. Çok sesli konusuyorlarsa "burasi hastane sessiz olun" diyebilirsiniz ama yine konusmanin içeriğine karisamazsiniz. Terbiyeli olsalar zaten eşleriyle öyle konuşmazlar hele ki toplum içinde hiç yapmazlar yani. Terbiyesiz insanlar da sizin lafinizla düzeleceğine size bela olurlar. Ya da mesela size bir şey diyemeyip evde "senin yüzünden laf işittim" bahanesiyle eşlerinin üzerine daha çok gidebilirler.

Ben geçen gencecik iyi giyimli bir kıza Nişantaşı’nda bağırıp kolunu sıktıran herife napıyorsun lan diye ciyakladım, ağzımın payını da aldım kız siz karışmayın diye bana ayarlandık. Nişantaşı iyi giyimli filan diye belirtiyorum ki öyle muhtaç ezik bir kız değil yani bu muhtemelen babasının prensesidir elin öküzüne kendini seve seve ezdirdi itip kaktırdı gerizekalı

Kadınlarımız kendi kıymetini bi anlasa

Kendi aralarında olan bir olay hoş mu değil ama araya girip böyle konuşamazsınız deseniz size ne diyecek muhtemelen siz orada işinizi yapmak için varsınız çeşit çeşit insan geliyor herkese laf söyleyemezsiniz görevinizde bu değil zaten. Her yerde var bu tipler yapacak birşey yok

İ

Canım, benim eşim bana evde bağırırdı hamilelikten sonra her yerde bağırmaya başladı. Susturamıyorum ne yapsam anlamıyor . Evde her şeyi kırıp döküyorum anca susuyor dışarda susmak zorunda kalıyorum rezil olmamak için. Boşanmak istedim ama Bebek yeni doğdu. Sürekli tamam bağırmayacağım diyo saçmasapan bi sebebe yine bağırıyor. En son bebeğimizi hastaneye götürdük çocuk bölümü yukarı kat gösteriyordu halbuki doktorun odası aşağıdaymış ben suçlu oldum gelmiş bana bağırıyor milletin içinde .halbuki ineceği 10 merdiven. Susturamıyorum bıktırdı.. sevgi kalmadı nefrete dndü .. tiksindim. Artık hiç konuşmuyorum kendisiyle.

Haklısınız. Siddet olsa bile sanene kocam isterse döver deyip, ayiranlara çıkışan kadın gördü bu gözler d

+++++++++
Benim de teyzemin kocası d.rrükçe laflar ediyordu afedersiniz, hem de dedemin evindeyken. Ben de sen biraz yavaş git istersen burası bizim ailemizin evi sen kimin evinde kime laf ediyorsun dedim. Teyzem de sessiz sakin bir tiptir. Adam o kadar zırvaladı ki artık içim şişti teyzem de cevap vermeyince artık dayanamadım.
Annem dedi ki sonra teyzen seviyor, çocuğun babası vs teyzeni üzme. Eeee kadın lafları yesin otursun mu dedim. Sonuç teyzem kocasına laf ettim diye bana alınmış d.rrük kocasına değil.

Kadınlarımız kafasız ablacım kocama laf ettin diye senin başına bela olurlar bırak kim ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…