- 31 Aralık 2017
- 320
- 361
- 33
- Konu Sahibi Raptiyeraprap
-
Sizi rahatsız ediyordur ama kadınların sana ne kocam değil mi, diye sizi tersleme olasılığı yüksek. İkisi kavgayı bırakıp size yüklenebilirler. Çok garip bir psikoloji bu. Şiddet yoksa kadın etraftan yardım istemiyorsa karışmamak daha doğru sanırım. Keşke herkes birbirine saygılı davransa da güllük gulistanlik olsa her yer.Evet hanımlar. Özellikle bu aralar herkesin içinde özellikle çalıştığım hastanede birbiyle terbiyesizce konuşan eşler, eşine küfür ve hakaret eden erkekler denk geliyor bana. Ve bazen çıldırıyorum, sabır çekmekten başka birşey yapamıyorum.
Sizlerin fikrini merak ediyorum. Müdahele edilmeli mi? Edilecekse nasıl bir yol izlenmeli?
Ona diyecek birseyim olmadığı için soruyorum ya bunu :/Hiç birşey yapamazsın nasıl bir müdehale etmeyeyi düşünüyorsun sen müdehale etsen adam sanane dese ne diyeceksin o an merak ettim
Haklısınız. Siddet olsa bile sanene kocam isterse döver deyip, ayiranlara çıkışan kadın gördü bu gözlerSizi rahatsız ediyordur ama kadınların sana ne kocam değil mi, diye sizi tersleme olasılığı yüksek. İkisi kavgayı bırakıp size yüklenebilirler. Çok garip bir psikoloji bu. Şiddet yoksa kadın etraftan yardım istemiyorsa karışmamak daha doğru sanırım. Keşke herkes birbirine saygılı davransa da güllük gulistanlik olsa her yer.
Ben geçen gencecik iyi giyimli bir kıza Nişantaşı’nda bağırıp kolunu sıktıran herife napıyorsun lan diye ciyakladım, ağzımın payını da aldım kız siz karışmayın diye bana ayarlandık. Nişantaşı iyi giyimli filan diye belirtiyorum ki öyle muhtaç ezik bir kız değil yani bu muhtemelen babasının prensesidir elin öküzüne kendini seve seve ezdirdi itip kaktırdı gerizekalı
Kimseye karışmayın kendilerini bırakıp size sararlarOna diyecek birseyim olmadığı için soruyorum ya bunu :/
İEvet hanımlar. Özellikle bu aralar herkesin içinde özellikle çalıştığım hastanede birbiyle terbiyesizce konuşan eşler, eşine küfür ve hakaret eden erkekler denk geliyor bana. Ve bazen çıldırıyorum, sabır çekmekten başka birşey yapamıyorum.
Sizlerin fikrini merak ediyorum. Müdahele edilmeli mi? Edilecekse nasıl bir yol izlenmeli?
Hayır zülme sessiz kalmamak lazım. Lütfen burada sessiz olunuz, gibi bir uyarı da olabilir. Sonuçta yapılan şey saygısızlık. Ve hakaret içermeyen bir uyarı yapılabilir.Evet hepiniz haklısınız. Yapicak pek birşey yok. En iyisi görmemek galiba:/
Haklısınız. Siddet olsa bile sanene kocam isterse döver deyip, ayiranlara çıkışan kadın gördü bu gözlerd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?