Birbirini tanimak nasil olur

Bu siklarin hiçbiri de olmayabiliyor bazen

Adam tam anlamıyla sevemiyor ama onu seven bir kişi olmasından da vazgeçemiyor

Evet boyle birsey. Benim anlamadigim neden okadar uzerime dusup sans ver. Beni affet. Sana asik duygularim var ama seni gercekten sevmek istiyorum. El ustunde tutmak istiyorum sana ihtiyacim var dediki. Duygusaldi belkide o an. Ama koskoca herif 18+ seyler olmayacagini biliyo taniyo biliyo beni. Neden yaklasiyo ozaman yinede bu sekilde anlamiyorum. Biraz salagim galiba.

Evet boyle birsey. Benim anlamadigim neden okadar uzerime dusup sans ver. Beni affet. Sana asik duygularim var ama seni gercekten sevmek istiyorum. El ustunde tutmak istiyorum sana ihtiyacim var dediki. Duygusaldi belkide o an. Ama koskoca herif 18+ seyler olmayacagini biliyo taniyo biliyo beni. Neden yaklasiyo ozaman yinede bu sekilde anlamiyorum. Biraz salagim galiba.
Seni evine çağıran adam evcilik oynamaya cagirmiyo herhalde .. dışarda da bir hayatınız olsa , böyle gizemli takılmasa neyse ama şu durumda tam olarak +18 davetidir bu :)) yani adam sevismek istiyor ..

Seni evine çağıran adam evcilik oynamaya cagirmiyo herhalde .. dışarda da bir hayatınız olsa , böyle gizemli takılmasa neyse ama şu durumda tam olarak +18 davetidir bu :)) yani adam sevismek istiyor ..

Evet ben bunu bi zaman once dile getirdim. Hatta olabilir amaclarimiz farkli dedim. Bana kizdi nasil boyle dusunursun diye. Suclu olmustum.

Dedigin gibi disarda gorusmuyoruz. Onun disinda baska yerde gorusmicem seninle dedim hatta.

Eve çağırması hoş değil, daha ne kadar tanıyorsunuz ki birbirinizi. Zamanla farklı isteklerde bulunabilir, yeltenebilir bazı şeylere. Şans vermesi için uğraşıp sonra da hiç bir şey yapmaması da ayrı bir enteresan, kandırmak gibi. Ben de buna benzer bir şey yaşadım, baktım aramak bile zor geliyor adama yol verdim. Daha gençsiniz, karşınıza düzgün biri çıkar. Ama bence ufak da olsa bir açıklama yapın, hiç bir şey dememek bana biraz saçma geldi. Yani size ulaşmaya çalışacak belki sebebini öğrenmek için ya da arkadaşınızı rahatsız edecek, ne gerek var. Şans verdim ama değerlendiremedin, sevemedim seni falan diyin olsun bitsin.

Evet ben bunu bi zaman once dile getirdim. Hatta olabilir amaclarimiz farkli dedim. Bana kizdi nasil boyle dusunursun diye. Suclu olmustum.

Dedigin gibi disarda gorusmuyoruz. Onun disinda baska yerde gorusmicem seninle dedim hatta.
Başta seni suçlu duruma düşürür ki güvenini kazansın .. onun şeyi bile yoktur canım nerden çıkardın böyle şeyleri ..

Onun istedigi eve gel tv izleyelim
Icimi gecmis anlamadim.
Valla evine tv izlemeye gidersen görürsün içi geçmiş mi geçmemiş mi!!!
Adam sana değer vermiyor,hatta seni umursamıyor bile.Gençliğine yazık.
Telefonla veya yüz yüze görüşün.
Senin beklentilerini karşılayamadığını,anlaşamayacağınızı,bu ilişkinin sadece zaman kaybı olduğunu söyle.
Ayrıl ve kendi yolunu çiz.O da beraber tv izleyeceği birini bulsun.

Ben olsam bu adama ne kadar yapamam dediği varsa hepsini tek tek yaptirirdim:hamarat:

Boğa erkeği mi bu?
Öyleyse yapısı budur, sana alıştıkça daha iyi bir adam olur.
Değilse bundan pek de bir cacık olmaz....

Ama koskoca herif 18+ seyler olmayacagini biliyo taniyo biliyo beni. Neden yaklasiyo ozaman yinede bu sekilde anlamiyorum. Biraz salagim galiba.
Koskoca herif asıl liseli gibi sadece Elele seneler gecirmeyeceginizi biliyor bence. Sen 25 yaşındasın o 30. Bu yaşa gelene kadar belli tabuları aşmişsindir diye umuyordur. Aşmadiysaniz da birlikte aşarsiniz diye^^
Senin kızıp 'ben senin bildiğin kızlardan degilim' demen , onun 'askolsun ben öyle bir adam miyim ?' demesi falan olayın giriş kısmı. Büyük bir heyecanla sonucu bekliyor işte...

*Ben de siguk havalarda kafeye gidip 'garson,şal getirir misiniz?' demektense evde sırnaş sirnaş battaniye-tv yapmayı tercih ederim. Ama sizin olay biraz farklı...

Degil evli. Beni alti aydir taniyor nasil biri oldugumu biliyor. Ginede hala iletisime gecmek istiyor olusunu anlamiyorum. Bi hafta olmadi ikna etti ama huzursuzum. Yine yazarsa soyleyip silcem. Ulasamaz zaten onden sonra. Koskoca 30 olmus hala bi oyunlar seyler ne bu ya

Koskoca herif asıl liseli gibi sadece Elele seneler gecirmeyeceginizi biliyor bence. Sen 25 yaşındasın o 30. Bu yaşa gelene kadar belli tabuları aşmişsindir diye umuyordur. Aşmadiysaniz da birlikte aşarsiniz diye^^
Senin kızıp 'ben senin bildiğin kızlardan degilim' demen , onun 'askolsun ben öyle bir adam miyim ?' demesi falan olayın giriş kısmı. Büyük bir heyecanla sonucu bekliyor işte...

*Ben de siguk havalarda kafeye gidip 'garson,şal getirir misiniz?' demektense evde sırnaş sirnaş battaniye-tv yapmayı tercih ederim. Ama sizin olay biraz farklı...

Kimsenin olmadigi yerlerde gorusmek istedigi icin hic bir tabuyu asamam bu adam icin. Sonucta alti aydir taniyo bikac kez gorustuk hala heycanla bekliyosa pes dogrusu.

En tiksindigim tip boyle acik acik benim amacim demeyen insanlar. Bende abartiyorum sanmistim ama hakliymisim yine. Okadar ikna etmeye calisiyo bide hayret bisey

En tiksindigim tip boyle acik acik benim amacim demeyen insanlar. Bende abartiyorum sanmistim ama hakliymisim yine. Okadar ikna etmeye calisiyo bide hayret bisey
Canım adam zaten açık açık demiş ki
Bundan da açık olması için tinderdan falan tanışmanız lazim

Canım adam zaten açık açık demiş ki
Bundan da açık olması için tinderdan falan tanışmanız lazim

Benim anlamadigim kisim adamin niyetini belli etmesi degil de kizla konustukca kizi taniyip kabul etmiyecegini anlamis olmamasi birisiyle konusmaktaki amac onu tanimak ona gore hareket etmek degil mi??

En tiksindigim tip boyle acik acik benim amacim demeyen insanlar.
Çok hastayım , bir çorba yapanimiz yok ki
Nane limon yapmaya gelsene,ben çok kotuyum
Mis gibi lazanya yapicam, gel beraber yiyelim
O filmin DVDsini aldım, gel beraber izleyelim
Çok tatlı bir kedi sahiplendim, şunun guzelligine bak. Gel sev ablasi
Para harcamasak bu aralar? Gel bize patates kızartalım
Annemler gelecek pazar günü, cumartesi ev temizlicem. Cok da anlamam...yardıma gelir misin? Sen gösterirsin ben yaparım
Çok yorgunum ya, gel TV izleyelim beraber
Monopoly oynayak mi bizde?
Ev arkadaşımın sevgili geliyor, sen de gelsene tanisirsiniz.

İnsanlar yeni sevgililerini eve alıştırmak için bu tarz cümleler kullanırlar konu sahibi. Genelde de ateş ve barut olayı geçer aralarında.
Yani kimse 'gel kız seni eve atayim, kariiii' modunda gezmez, öyle cümleler de kurmaz :)
Bunlar yeterince AÇİKtir, anlayana:KK49:

Seven erkek seni 5 dk gormek icin neler neler yapmaz

Seni sevmiyor belki biraz hoslaniyor o kadar.

Degismez

Hiç inanmayın iş yoğunluğuna falan.
Erkekler gerçekten etkilendikleri kadın için kilometrelerce yol gidebilirler. İmkansızlıkların içinden imkan yaratırlar.
24 saati 48 saate çıkarırlar.

Yahu daha nedir necidir bilmediğin sevgili bile olmadığın adam sana gel tv izleyelim diyince sen kim köpek diyemiyor musun bi zahmet?

Back
X