birbirlerini sevmeyen insanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.179
18.339
823
yarın arkadaşları davet ettim ama başka sevdiğim arkadaşlarda var ama bu sefer daha önceki davetlerde açık açık sevmedikleri insanı bana söylediler yani belli kişileri davet edemiyeceğim
ve şunu fark ettim o hoşlanmadıkları insan sandıkları gibi karekterde değil siz bu gibi sorunları
nasıl çözüyorsunuz ben hepsini seviyorum ama onlar değil
sizce davet etmeyeyim mi

çok insan olunca sohbette iyi oluyor ondan dedim hepsi olsa iyi olur çünkü her yaştan var

Auri@çok insan olunca sohbette iyi oluyor ondan dedim hepsi olsa iyi olur çünkü her yaştan var

İki iyi insan iyi anlaşır diye bir şey yok. Zıtlaşan huyları vardır. Tabi sen kendi evine istediğini çağırırsın ama muhabbet olsun niyetiyle çağırıp tam tersi gergin bir ortam bulabilirsin.

BettyRuble
haklısın gerginliğinde sevmem zaten üzgünüm köpeğim öldü baş sağlığına geleceklerdi

haklısın ama istiyorum ki birbirlerini tanısınlar belki ozaman sempati bulacak birşey olur aralarında

Bunu onlara da anlat canım.İstemedikleri insanın hatırı yoksa senin de mi hatırın yok.Senin için birkaç saat idare etsinler.İstemiyoruz deyip senizora sokmaları yanlış bence.

o arkadaşını da sonraki gün çağır, bi grup istemiyor diye neden iyi bir insandan olasın ki, ama hepsini aynı anda çağırırsan, diğerleri seni de dışlayabilir, malesef orman kanunları arkadaşlık ilişkilerinde geçerli, gruptan biri sana takarsa diğerleri de sana cephe alacaktır

biri diğeri için uyuşuk ve aktif değil dedi ama bu kadının sözler altın
diğeri de onun için her şeyi abartı dedi hep o ko üştü dedi oysa 2 side iyi donanımlı insanlar torun sahibi bunlar

Chess@gerginliğide sevmem o halde 2 böleceğiz

Chess@gerginliğide sevmem o halde 2 böleceğiz

doğru bir karar canım, bildiklerinden de karakterinden de ödün verme, sonunda yalnız kalmak olsa bile, genelde taraf olmayan bertaraf oluyor çünkü

az sonra çarşıya gideceğim malum yarın misafirler var
ne yapacağımıza bilm iyorum ama tatlı ko nusunda kıbrıs tatlısı ola cak tuzluda karar veremedim henüz

fikirleriniz için sağolun görüşmek üzere

birde birbirlerini sevmeyen insanlar gelip evsahibine bunları söylemeleri bence bencillik ve saygısızlık ben hiç böyle yapmazdım herkesin artı ve eksiği var kimse dörtdörtlük değil

aman boş ver

birbirlerini sevmediklerini biliyormuşsun

ayrı ayrı gelsinler

sen de gerilme hiç

geçen sene oğluma evde doğumgünü yaptım komşu çocukları ile

ben herkesi çağırdım görüştüğümüz daha doğrusu site bahçesinde oyun oynadığımız

iki hatun konuşmuyormuş

ben bilmiyordum bile

geldiler oturdular yediler içtiler

birbirlerinin muhabbetine katılmadılar ama kavga da etmediler

sonra bana başkası söyledi ikisi de mi geldi onlar küs diye

hoş ben çağırırken şunlar şunlar gelecek demedim ki ikisi de birbirinden habersiz geldi

ikramı da kolay şeylerle hallet

ben bolca salatamsı yapıyorum hem pratik hem daha hafif

yeşil mercimek vs salatası

şehriye tarzı bir şey

kısır

hazır bazlama vs alıp süsleyebiliyorum içine salçalı bir şeyler sürüp

bir de tatlı kurabiye, kek vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…