Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkımızda hayırlısı kızlar benımde 2 tup denemem var ıkısıde olumsuz hep kımyasal gebelık olusuyor.Ama embrıyolarım kalıtelı ama az oluyor 1 veya 2 tane saglıklı embrıyo.3.yu daha yaptıramıyorum maddi sıkıntılarım var.Biliyorsunuz ki bu iş çok külfetli ve zor.Stres yönünden ise daha da zor kızlar şimdi birde depresyon tedavisi gördüm.Bıraz bekleyecegım.Allah herkese dolu doluversin:enbuyukkk:
Kızlar ben 30 yaşındayım 4 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem kanallarımda problem oldu çikolata kisti kanallarımda tahribat yaptı..bugün transferinmin 11. günü ç.şamba sonuç alıcaz ne olur dua edin bana kulun kula duası geçermiş rabbim sevindirsin sizi,beni,hepimizi inşallah olucak inş birgün hepimiz kucaklarımıza o minik güzel rabbimin mucizesi olan bebeklerimizi alıcaz..hepinize boş şanslar diliyorum..sonucu sizlere burdan bildiririm..![]()
bende 33 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve fsh hormonum yüksek çıktığı için yumurtam yok ilaçla adet oluyorum.
bu yüzden de bebeğimiz olmuyor hiç korunmadık zaten.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bu tedavi maddi manevi çok külfetli ve stresli gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende beklemekten sıkıldım bir an evvel başlamak istiyorum şartlarımız elverdiği sürece denemek istiyorum Umarım hepimiz için bu son olur.
merhaba 35 yaşındayım 3.5 yıllık evliğim tabiki herkes erken evlenmiyor ben de geç evlenenlerdenim
eşim varikosel ameliyatı oldu 2 yıl önce bir düşük yaptım, bir klasik ilaç tedavisi, 1 aşılama, 2 tüp bebek tedavisi ve allahıma şükür 5+2 günlük hamileyim inşallah herşey yolunda gider ve sağlıklıca bebeğime kavuşurum
sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah mutlu haberleri alırsınız tedavi olacak arkadaşlar inşallah sizinde her şey yolunda gider ve bebeklerinize kavuşursunuz
Kızlar ben 30 yaşındayım 4 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem kanallarımda problem oldu çikolata kisti kanallarımda tahribat yaptı..bugün transferinmin 11. günü ç.şamba sonuç alıcaz ne olur dua edin bana kulun kula duası geçermiş rabbim sevindirsin sizi,beni,hepimizi inşallah olucak inş birgün hepimiz kucaklarımıza o minik güzel rabbimin mucizesi olan bebeklerimizi alıcaz..hepinize boş şanslar diliyorum..sonucu sizlere burdan bildiririm..![]()
canım ben hamile olmayanlardanım.......ilk denememi 3 ay önce yaptımm daha önce olmalıydı fakatt kulandığım iğneden dolayı kist oluştu ve 2 ay doğum kontrol hapı kullandım ve sonrasında tekrar yine tedaviye başladım......
sonuççç olumsuz yazmıştımmm fakat ilk değer pozitif bi değerdii.
2.değerde az yükseldiğini gördümmm ve diğer değerlerdede bebeğim düştü.....
şimdiii bayramdan sonra nasip olursa 2.denemeye başlıyacammm.....
Selam. Bu kadarcıkmıyız 30 yaş üstü :kedi: