- 30 Eylül 2018
- 271
- 150
- 53
- 36
Normalde konu açmaya çok üşenirim.Dertlerim okadar agirki yazmak bile ağır geliyor ama şuan yazmak istedim..sorun ailem.ailem sorunlu bi aile.2 abim var bir tanesiyle 8 senedir görüşmüyoruz (arada birtek benimle görüşüyor ) araya girmeyen kalmadı ama barismiyor abim.Sebeb evlendiği kızı ailem bazı sebeplerden istemedi ama düğünü yaptılar isteme vs hepsi oldu.Ailem kaç kez adım attı ama abim Nuh diyor peygamber demiyor normalde benlede gorsmuyordu ama benim sürekli iletişimlerim sonucu sadece sana bi öfkem yok dedi.Diğerleriyle görüşmesine eşi izin vermiyor.Annem ağlıyor konusu açıldığında Bu abimi geçelim diğer abimde artık eve uğramıyor babamla aralarında geçen bi para mevsuzundan ötürü (babam kucuklugumzde pskoljk ve fiziksel şiddet uygulamış birisi en çok abime) ama bunu genele yayıyor annemi de aramıyor sormuyor biz eşimle konuşmak için geldik fakat gitmiyor dedem hasta annemlerde kalıyor ama adımıni atmıyor ailemizde tek normal olan ben eşim ve kızkardesim Ailesi olanlara okadar imreniyorumki eşimin ailesi birbirlerine değer veriyor anne babaya saygılı.Çok üzülüyorum annemin üzülmesine dayanamıyorum.Annem hep yıllarca çocuklarına feda etti kendini şimdi kimse Kadir kıymet bilmiyor anneme kızgınım neden kendini hiç saydirmiyorsun diyorum hep affettiğin için böyle oluyor diyorum şimdi abimdeyim.yigenim bana çok düşkün annesinden babasından öte sevdiğini artık herkes biliyor abim geldiğimden beri beni hiç sormadı odadan bile çıkmadı kalmak istemedim yengem ve yeğenimin aşırı baskısıyla kaldım burda saatler geçmiyor bian önce sabah olsada gitsem buarada yengemde normal birisi değil telefonlarıma cvp vermiyordu bende çıkıp geldim yigenimi almak için tepkimi belli ettim neden cvp yazmıyorsun dedim.kırk tane bişey söyledi günlerdir msjlara aramalara dönmeyen kişi kalmam icin okadar çok ısrar ettiki kal vs neyse dedim yeğenimin hatrina kaldım hava çok soğuk götürme hasta dedi (annemlere götürecektm hepsi okadar ozlemistiki ) birtek eşimle evimde mutluyum elh.en büyük destekçimiz o ..neyse dostlar öyle dertleşmek istedim.Cümlelerim tutarsız olabilir affola. .