larencim nazlı meleğe sormuşsun ama ben cevaplayayım 5-6 adet keçi boynuzunu kırıp yarım litre suda kaynatıyorsun 20 dakika kadar dinlendikten sonra sabah bir bardak akşam yatarken bir bardak valla benim eşim içseydi yapacaktım herkes çok faydası olduğunu söylüyor ayrıca bir doktordan da duydum istersen deneyin yerimsenibennazlı melek canım bu keçiboynuzu kürü nasıl oluyo canım ve yararlı sonuçlarını ne zaman aldın canım yazarmısın????
bu alternatif tıp olayı da ilginç walla. adacayı hamilelikte düşüğe sebep oluyor diyorlar,bir de hamile kalınmak için mi içiliyor. ne garip şeyler bunlar yatatlicadiarzusağol belenaycım ben dün keçiboynuzu pekmezi aldım ama eşim hiç yemiyor(((((( ya neolur diyorum iki kaşık yesen ben 10 gün boyunca kendime iğne yaptım sen bi pekmezi içemiyon diye..ama malesef ((( benimde adaçayımı içmem lazım acaba??
arkadaşım şifayı verenin allah olduğunu elbette bizlerde biliyoruz bak sende söylüyorsun vesile diye bizde belki vesile olur diye yapıyoruz peki doktorun yapılacak birşey yok dediği insanlar ne yapacak tıbbın tükendiği noktada işte bu saçma dediğin şeyler ortaya çıkıyor umut fakirin ekmeği be güzelim doktorada gidiyoruz duada ediyoruz ama neyin vesile olacağınıda allah bilir rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın bunu yaşamayan bilemez vesile olur belki kim bilir dimi tatlım öptümSAÇMALIK HEPSİİİİİİİ,,,,derdi veren allah dermanı vericek allah,,,bebek nasipte varsa gelir ana baba birer vesiledir,,,bunlarla uğraşana kadar DOKTORA gidip DUA edin,,,
Nazlımelek teşekkür ederim canım. :1hug:Herşeyin hayırlısı, içimde umut var ama düşük oluyor sürekli. Ona da bir çözüm var mı bilmiyorum. Kanda pıhtılaşma varmış beslenemiyormuş bebişim. İsteyen herkese versin Rabbim.
Sekerpembe canım kovanın üstüne çömeliyorsun üzerine de bir battaniye çadırın içinde kalmışsın gibi. Ama kaş yapayım derken göz çıkaranlarda oluyor :1shok: çok dikkat etmek lazım.
kızlar aslında o bu mana rabbim isterse oluyor rahat olmak lazım kasıyoruz kafaya takıyoruz ondan olmuyor valla yakında buhar olup uçacaz ha allah hepimize bebiş nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla inşallah dua edelim arkadaşlar hepimiz için güzel günler ilerde rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?