birde bunu deneyin hamile kalmak için

nazlı melek canım bu keçiboynuzu kürü nasıl oluyo canım ve yararlı sonuçlarını ne zaman aldın canım yazarmısın????

nazlı melek canım bu keçiboynuzu kürü nasıl oluyo canım ve yararlı sonuçlarını ne zaman aldın canım yazarmısın????
larencim nazlı meleğe sormuşsun ama ben cevaplayayım 5-6 adet keçi boynuzunu kırıp yarım litre suda kaynatıyorsun 20 dakika kadar dinlendikten sonra sabah bir bardak akşam yatarken bir bardak valla benim eşim içseydi yapacaktım herkes çok faydası olduğunu söylüyor ayrıca bir doktordan da duydum istersen deneyin yerimseniben

sağol belenaycım ben dün keçiboynuzu pekmezi aldım ama eşim hiç yemiyor (((((( ya neolur diyorum iki kaşık yesen ben 10 gün boyunca kendime iğne yaptım sen bi pekmezi içemiyon diye..ama malesef ((( benimde adaçayımı içmem lazım acaba??

bu alternatif tıp olayı da ilginç walla. adacayı hamilelikte düşüğe sebep oluyor diyorlar,bir de hamile kalınmak için mi içiliyor. ne garip şeyler bunlar yatatlicadiarzu

SAÇMALIK HEPSİİİİİİİ,,,,derdi veren allah dermanı vericek allah,,,bebek nasipte varsa gelir ana baba birer vesiledir,,,bunlarla uğraşana kadar DOKTORA gidip DUA edin,,,

SAÇMALIK HEPSİİİİİİİ,,,,derdi veren allah dermanı vericek allah,,,bebek nasipte varsa gelir ana baba birer vesiledir,,,bunlarla uğraşana kadar DOKTORA gidip DUA edin,,,
arkadaşım şifayı verenin allah olduğunu elbette bizlerde biliyoruz bak sende söylüyorsun vesile diye bizde belki vesile olur diye yapıyoruz peki doktorun yapılacak birşey yok dediği insanlar ne yapacak tıbbın tükendiği noktada işte bu saçma dediğin şeyler ortaya çıkıyor umut fakirin ekmeği be güzelim doktorada gidiyoruz duada ediyoruz ama neyin vesile olacağınıda allah bilir rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın bunu yaşamayan bilemez vesile olur belki kim bilir dimi tatlım öptüm

pambuk seker,canım benim bir arkadasın kız kardesi de aynı nedenden dolayı defalarca düşük yaptı.en son yapılan tedavide 9 ay boyunca doktoru ona kanı sulandırıcı iğne yapmış.simdi masallah bir oğlu var.sen bu konuyu arastır.bu bahsettiğim iğne olayını doktoruna iyice sor.insallah allah tüm isteyenlere bir an önce verir.a.s.

arkadaslar bende denedım hemde ıkı defa ama malesef olmadı kısmet deılmıs banada halamın gelını soyledı o yapmıs bır ay sonra hamıle kalmıs bıde bız sutu kaynatıp ıcıne maydonoz ebegumecıyı attık. ALLAHIM bebıs ısteyen herkese versın banada...:a015:

Sebep olsun tamam da ben yine de hamile kalmak içn veya başka şeyler de olabilir,herhangi bişeylerin üzerine oturmayın derim,yok artık yani..Kaş yapayım derken göz çıkar böyle maazallah.

bhk çocuğun varmı yoksa istiyormusun önümüzde birçok örnek var bunları yok sayamayız dimi tatlım şifa bulan ama tabi çok uçuk yapılanlar var onlarıda tasvip etmek mümkün değil ama sen alternatif tıbbı çok hafife alma derim önce allah sonra elbetteki doktor ama makulse alternatif tıbdanda yararlanmak lazım öptüm tatlım kendine iyi bak

nazlı melek'e katılıyorum.ısının bı faydasını gorebılırsınız.ama bazı yontemlerde kusura bakmayın mantıga uymuyo,saglıga zarar verebılır.ama bılırım.insan çaresız uyutsuz olunca,en uyduruk seylerı bıle deneyebılır.idrar yolu enfeksıyonu oldum.(şimdi iyleştım)doktorun verdıgı ilaçları kullandım,aynı zamanda kasıklarımda siddetlı agrı vardı,gercekten faydasını gordum.kayınvalidem,maydonoz,süt veya su,nane ,kaynatım üstüne oturdum .ama gercekten kasıklarımlarımdakı o sıddettı sancı gectı.ve bıdaha olmadı.(bu yontemı ilaclarım gelınceye kadar denedım)oy ben kocakarı yontemlerıne ınanmazdım.şimdi birazdaha ilımlı bakıyorum .tabıykı mantıga uyarsa.bazı yontemler rahimede zarar verebılır.dıkkatlı olun.(yınede ne olursa olsun doktora gorunmekte fayda var)evlıyım 10 aydır cocuk sahıbı olmayı dusunuyorunm .salı doktora gıdıyorum .hepımız için hayırlısı bayanlar.umarım hepımız hamıs oluruz

evet bencede hersey taktırı ilahi.bu arada sınır sıtres ve sıgarada hamılelıgı gecıktırıyo .yada engellıyo bunlarada dıkkat etmek lazım.morellerı yuksek tutmaklazım(aklımızda bulunsun)aynı şey eşlerımız içinde gecerlı.umarım hepimiz hamiş derız.ümidimizi kaybetmeyelim hanımlar,umutsuz ve ümidini kaybeden bastan kaybetmıstır
sabırrrr.

bu saydıklarım içerisinde alkol de var.aklınızda bulunsun.senağlama

zaten herşeyi biz yapıyoruz kafa patlatıyoruz dikkat ediyoruz onlar işin en kolayını yapıyorlar

boşverin kendi kendine olsun çocuk sadece bizim değil bugün kızgınım herşeye Kötü Kazen

arkadaşlar geçengün ibrahim saraçoğlu kesinlikle hamilelerin hamile kalmak isteyenlerin ebegümeci kullanmaması gerektiğini söyledi aman dikkat edin

bende kaynar suya biraz hani o bildiğiniz viks den atıp buharına oturmayı duydum ama yapmadım.bence sıcağın mantığı şu.sıcak genleşme yapar ya tüplerin genleşip spermlerin daha kolay hareketini sağlıyodur belki.benimki sadece bi tahmin.ayakları üşütmemek en doğrusu.çünkü ayakların altında bütün organlarımıza ait sinirler var.üşütünce işlevini yitiriyor olabilir.aman dikkat hele benim gibi çok üşüyenler...

doğru bence.benim ayakalarım çok üşür enaz 2tane çorap giyerim.azıcık üşüsün ayağım kasıklarım başlar ağrımaya.hadi sonrada iltihap.iltihap oluncada hamiş kalmak zorlaşıyo malesef.bazı otları kaynatıp buharına oturnları dudum ama ben denemedim.cesaret edemedim.yanlış bi etkisi olurmu acep diye düşündüm.ama ilaç kullanıp iltihap kurutmaktanda bıktım.maydanoz,süt ve naneyi denesemmi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…