birde hamileyim

Canım sorun işsizlik galiba, şu anda söylediklerimiz sana tokat gibi gelecek biliyorum çünkü istemediğin bir anda olmuş. Ama inan inan bebek her zaman iyi şeylerlegeliyor. Allahın rahmetidir bebek. Bunun anlamı çok büyük. Eğer plansız bir şekilde geliyorsa inanki vardır bir bildiği. Üzme kendini. Rabbim en kısa zamanda eşine hayırlı bir rızık kapısı nasip etsin. Bak görüceksin herşey kendiliğinden çözülücek. Ben bebeği kendim büyütmek için ücretsiz izin aldım 2,5 sene çalışmıcam. Ve bizim kredi borcumuz, kiramız, sürekli sürpriz masraflar çıkaran bir arabamız var. İnanır mısın okadar rahat geçiniyoruz ki. Sık sık dışarda yeriz, bebeğime hep çok kaliteli kıyafetler alırım eşime ve kendime de öyle. hiçbişeyden kısmadık bugüne kadar. israf da etmiyoruz tabi .Hiç parasız kalmadık her ay hesapta fazla para kalır. Bu yavrumun hürmetine gelen bereket başka hiçbir açıklaması yok! Sen de yüreğini ferah tut! Güzel olucak inan

kondom varken gerı cekılme neden olsun kı

Kondom takılıyken bile ve adam içindeyken boşalınca oluyor bu kazalar.
Artık nasıl sızıyor mu, yırtık mı oluyor nedir ...

O yüzden kondom da takılacak, boşaldığı zaman geri de çekilecek.
Bu mantıklı geldi bana.

Hayir benim kafam baya karisik zaten ve istemiyordum biliyor

oturun ciddi ciddi konuşun ne yapacağınızı, kavga falan etmeden 3. kişi ağzıyla. hem iş ve para hem de test sonucu için.
koşullarınızı siz daha iyi biliyorsunuz burada tekrarlamanın nasıl olsa faydası yok.

Bebek kendi bereketiyle gelir...
Saglikla kucagina al insallah.

Ama baba adayinin bukadar tepkisiz kalmasina sasirdim . dogrusu.
Ve hic bu konu hakkinda konusmamaniz...

Biz daha cok yeni evliyiz ama yapacak birsuru sey vardi ve kendimize olan harcalarimiz rahat ve fazlaydi bebek sorun gibi gozumde :/

BEnim aklimda cok farkli bir dusunce var :/

Bu yaşadığınız size Allah'ın bir lütfudur. Ne güzel ki böyle güzel bir görev nasip olmuş "annelik" kutsal bir görevdir. O sizin emanetiniz. O size cennet yoludur. Mutlu olun, şükredin. Allah sizi olmamasıyla sınasaydı ya? Erken diye düşünüyor olabilirsiniz ama ya istediğiniz zaman da olmasaydı? Allah anne olmak isteyip olamayanlara da nasip etsin. Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin. Inşaallah çok çok iyi olur bundan sonra sizin için her şey.

galiba dogurma konusunda kararsizsin yazdiklarindan oyle anlasiliyor
hayirlisi olsun senin ve ailen için insallah ..

Biz yaklaşık 15-20 bin lira borçla evlendik eşimin maaş almıyordu borçlara kesiliyordu ben ücretli öğretmenlikde çalışıyordum ancak kendime yetiyordu. 4 yıldır açılmayan kurs açıldı. Hamileyken çalıştığım yerden memnun değildim kavgayla doğum iznine ayrıldım. Şimdi çalıştığım yerle görüşmeye gittim ihtiyacımız yok dediker Oğlum doğdu yana yakıla aradılar doğum iznim biter bitmez başladım yani hem nikahta hem bebekte bereket vardır Allah emanetinin rızkını da gönderir sen de görürsün hiç üzülme sevin aksine canının içinde bi can var

benim düşüncelerim daha kesin ama söylersem bu sefer geri tepecek biliyorum sende.
Icinde bulundugu durum ve pskolojiyi yasayan anlar tabiki daha sıkı korunsaydik kondoma guvenmeseydik boyle birsey olacagina ama senelerce ugrasip olmuyor kiminin kimide korunurken boyle bi supriz yasiyor napilir ne denir su saatten sonra

Ben birturlu rizkiyla gelir bereket vardir olayina guvenemiyorum hersey daha kotu olacak gibi geliyor

Icinde bulundugu durum ve pskolojiyi yasayan anlar tabiki daha sıkı korunsaydik kondoma guvenmeseydik boyle birsey olacagina ama senelerce ugrasip olmuyor kiminin kimide korunurken boyle bi supriz yasiyor napilir ne denir su saatten sonra

alakası yok kesin düşüncelerimle.

Ben bak ikinciyi istiyorum 2 yıldır olmuyor bu size Allah'ın bir hediyesi her şey daha da yoluna girecek bebeğinin şansına hiç üzülme ben de inanmıyordum ama bizzat yaşadım hayatta herşey bizim planladığımız gibi olmuyor akışına bırak biraz

Bebek nasibiyle gelir ve babası bunu duyunca iş aramaya daha fazla asılır.

Siz de çalışmak istemiyordunuz, hamile olduğunuz için çalışmazsınız.

3 yönden lehinize

Ben birturlu rizkiyla gelir bereket vardir olayina guvenemiyorum hersey daha kotu olacak gibi geliyor

Bir doktora görünün, bilgilerinizi alin.

Sonra esinizle güzelce konusun durumları. Suan fikirler kafanizda ucusuyordur kendinizi çok sikmayin . biz ne yapsakta bazi şeyler olacagina variyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…