birde hamileyim

Korunup hamile kalan da sadece bizim ülkede var galiba. Hiç olumlu konuşamayacağım.
Test ettin sen demekki butun ulkedekilerin cibsel hayatini ayrica hicbir korunma yonteminde bununla kesin hamile kalmaassin demiyor sen kullaniyorsan soyle oyle bi garanti veren birsey tuplerimimi baglatsaydim laflara bak sen hesap vericem sanki sana oyle bile olsa bunun icin ..

Dogurmak degil mi ? Sana nasil soylesem begendirebilirim acaba hanimefendi hayir bunca yildir dogurmak kelimesi kullanilmiyordu ben mi soyledim

Bana bi dk bile olsa ortak olan herkese cok tesekkur ediyorum arkadaslar

Icinde bulundugu durum ve pskolojiyi yasayan anlar tabiki daha sıkı korunsaydik kondoma guvenmeseydik boyle birsey olacagina ama senelerce ugrasip olmuyor kiminin kimide korunurken boyle bi supriz yasiyor napilir ne denir su saatten sonra

Ben birturlu rizkiyla gelir bereket vardir olayina guvenemiyorum hersey daha kotu olacak gibi geliyor

Ilk mesajinda kendin yazmissin.. nasip. Kimisi korunur olur, kimisi senelerce bekler olmaz.
Nasil ki bu is nasipse, rizik da nasip. Bebek de rizkiyla gelir. Her turlu engele ragmen o bebek senin rahmine dustuyse, bir hayir vardir.
Ayrica kim mukemmel zamanda hamile kaliyor ki. Benim 24 aylik oglum var, 12 haftalik hamileyim. Maddi olarak iyi durumda degiliz, universitem var 3. Siniftayim, yurtdisinda yalniz basimayim.. supriz bir sekilde hamile kaldim ama bunda da var bir hayir. Bebek sıkinti getirir diye aldirirsan emin ol bir yerden cikar. Bu dunya olmasa bile, inancin varsa sonrasini dusun.

Şuanda kafan karışık bende ilk test sonucunda tuhaf olmuşt erken diye ama sonra çok farkli birşey nasıl böyle düşündüm hatırlamak istemiyorum..şuanda iki buçuk aylık tatlı bir oğlum var
Hayirlisi olsun hakkında

BEnim aklimda cok farkli bir dusunce var :/
ayyy yapma nolur aklıma geleni mi düşünüyorsun bilmem ama, her bebek bir mucize ve bence bu sizin için güzel günlerin işareti.. belki eşin daha hırslı olur iş bulma konusunda eskisinden de kazançlı bir işe girer. tabii sana karışmak bana düşmez en nihayetinde senin hayatın ama Allahın verdiği cana sen kıyma nolur

Ben evlendiğim ay hamile kaldım o zamanlar çok ağlamıştım keşke hemen olmasa diye ama şimdi iyi ki olmuş diyorum oğlum benim herşeyim onsuz bir hayat düşünemiyorum. Rabbime şükürler olsun tek eşim çalışmasına rağmen çok iyi geçiniyoruz. Bence eşinin işi olduktan sonra sorun yok.

İstemeyncede sanki o kisi daha cabuk hmile kaliyor. ben 1 senedir istiyorm olmadi ya darisi bana artk:)senDe uzulme Allah onun rizkini verir dogduktan sonra bu uzuntune guleceksn bence :)

Allah analı babalı büyütsün arkadaşım
Rabbim onu rıskıyla yollayacak sana inşallah..

Hamile olduğun için mutsuzsun galiba...
Buda daha yeni evli olduğun için sanırım.

Allah bir bebek göndermiş size umarım ona iyi bakarsınız.

çocuk bereketiyle huzuruyla neşesiyle gelir, çok mutlu olacaksınız için rahat olsun herşey yoluna girecek.

Ben birturlu rizkiyla gelir bereket vardir olayina guvenemiyorum hersey daha kotu olacak gibi geliyor

'' bebek bereketiyle gelir'' kalıplaşmış bi söz olsa da,arkasına sığın derim. Atalarımızın bu sözü söylemekle vardır bi bildikleri. Bu durumu yaşamasam da seni anlamaya çalışıyorum kendine ve eşine vakit ayırmak istiyordun evliliğin ilk yıllarında. Haklısın da, ama Allah vermiş işte, var mı ötesi, var mı bahanesi?

Şükretmelisin kararsızlığa düşmek yerine. ''Annelik'' sana bi lütuf olarak gelsin, başka bi tabir olarak değil..

valla gözlerim doldu okurken. Öyle güzel yazmışsınız ki..

Durumunuz gerçekten zor.
Allah tez zamanda hayırlı kapılar açar inşallah.
Paldır küldür sevişirken değil,korunurken bir şekilde hamile kalmışsınız.
Dolayısıyla kendinizi suçlayacak bir durum yok.
Siz tedbir almışsınız ama takdirin önüne geçilmez.
İnşallah size bereket getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…