- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
eğer bu yavrunun öncesinde bir evlat daha sahibi olsaydınız aldırma fikrinizi değiştirmeye çalışmazdım. ama eşinle daha sonraki dönemler durumunuz normal olduğu zaman zaten çocuk sahibi olmak istiycektiniz. olmaması gereken zamanda olmuş olabilir ama bu çocuğu aldırıp bikaç yıl sonra başka bi çocuk yapmayı planlarsanız doğru olmaz gibi geliyor. ben istenmeyen çocukmuşum. fakat annem beni doğurmaya karar verdiğinde evin para durumları öyle bi değişmiş ki..Ben birturlu rizkiyla gelir bereket vardir olayina guvenemiyorum hersey daha kotu olacak gibi geliyor
YOk ben calismayi dusunuyordum artik su raddede :/ onceden yetiyordu simdi is yokBebek nasibiyle gelir ve babası bunu duyunca iş aramaya daha fazla asılır.
Siz de çalışmak istemiyordunuz, hamile olduğunuz için çalışmazsınız.
3 yönden lehinize
ESimin issiz kalmasini herkes garipsiyor ITci nasil is bulamaz diye hos daha yeni basladi sayilir os aramaya bide daha hirsli arasaydi iui olurdubirde esiyin imkani olmasa, yani ne biliyim iki uni bitirdi diyorsun,çalismislgii var vs is bulamamasi için hiç bi sebep yok ..
okumus etmis kalifiye eleman olmasa belki hakli olabilirdin ..
e tamam iste simdi çocuk olucak diye totosunu kaldirip is aramaya çikarESimin issiz kalmasini herkes garipsiyor ITci nasil is bulamaz diye hos daha yeni basladi sayilir os aramaya bide daha hirsli arasaydi iui olurdu
BilgIsayarla ilgili birsey bilgim islem IT uzmanie tamam iste simdi çocuk olucak diye totosunu kaldirip is aramaya çikar
bu arada IT ne demek
Ben birturlu rizkiyla gelir bereket vardir olayina guvenemiyorum hersey daha kotu olacak gibi geliyor
evet biz de bu şekilde yapıyoruz... en güvenlisi bu...Kondom takılıyken bile ve adam içindeyken boşalınca oluyor bu kazalar.
Artık nasıl sızıyor mu, yırtık mı oluyor nedir ...
O yüzden kondom da takılacak, boşaldığı zaman geri de çekilecek.
Bu mantıklı geldi bana.
sakin umutsuzluga kapilip yanlis bir karar verme.. bebegin sen inanmasanda rizkiyla birlikte mutluluk ve nesede getirecek insallah yuvaniza.. lutfen iyi dusun.. her derdin, sikintinin sonu ar, bir tek olume care yok.. feraha ciktiktan sonra "ben ne yaptim?" diyip vicdan azabi cekmeni istemem.. cok cok cok iyi dusun. hic bir sey bosuna degil. onu sana verenin muhakkak bir bildigi vardir, bunu unutma...KAfam okadar karisikki
DOgurdun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?