birde hamileyim

Ben birturlu rizkiyla gelir bereket vardir olayina guvenemiyorum hersey daha kotu olacak gibi geliyor
eğer bu yavrunun öncesinde bir evlat daha sahibi olsaydınız aldırma fikrinizi değiştirmeye çalışmazdım. ama eşinle daha sonraki dönemler durumunuz normal olduğu zaman zaten çocuk sahibi olmak istiycektiniz. olmaması gereken zamanda olmuş olabilir ama bu çocuğu aldırıp bikaç yıl sonra başka bi çocuk yapmayı planlarsanız doğru olmaz gibi geliyor. ben istenmeyen çocukmuşum. fakat annem beni doğurmaya karar verdiğinde evin para durumları öyle bi değişmiş ki..

birde esiyin imkani olmasa, yani ne biliyim iki uni bitirdi diyorsun,çalismislgii var vs is bulamamasi için hiç bi sebep yok ..

okumus etmis kalifiye eleman olmasa belki hakli olabilirdin ..

Bebek nasibiyle gelir ve babası bunu duyunca iş aramaya daha fazla asılır.

Siz de çalışmak istemiyordunuz, hamile olduğunuz için çalışmazsınız.

3 yönden lehinize
YOk ben calismayi dusunuyordum artik su raddede :/ onceden yetiyordu simdi is yok

birde esiyin imkani olmasa, yani ne biliyim iki uni bitirdi diyorsun,çalismislgii var vs is bulamamasi için hiç bi sebep yok ..

okumus etmis kalifiye eleman olmasa belki hakli olabilirdin ..
ESimin issiz kalmasini herkes garipsiyor ITci nasil is bulamaz diye hos daha yeni basladi sayilir os aramaya bide daha hirsli arasaydi iui olurdu

ESimin issiz kalmasini herkes garipsiyor ITci nasil is bulamaz diye hos daha yeni basladi sayilir os aramaya bide daha hirsli arasaydi iui olurdu
e tamam iste simdi çocuk olucak diye totosunu kaldirip is aramaya çikar

bu arada IT ne demek

Çok Sevindim... Bebek demek Rızık demektir... Rabbim sağlıklı bi şekilde Kucağına Almayı nasip etsin.. Bizlerede dua et...

Ben birturlu rizkiyla gelir bereket vardir olayina guvenemiyorum hersey daha kotu olacak gibi geliyor

Peki tatlım, gerginsin ve şoktasın anlıyorum ama sanıyor musun ki hayatının her bir anını midene inen herbir lokmayı kalbinin her bir atışını sen planlıyorsun ya da çabalıyorsun da öyle oluyor? 4 bin küsür lira kazanan 2 üni mezunu eşin iş bulamadı diyorsun? çabalıyor ama? niye olmuyor o zaman?demekki bazı şeyler olurken bizim irademiz devre dışı kalıyor. Bak korunuyordum diyorsun, bu senin önlemin ama olmadı, korumadı. Senin çaban işe yaramadı çünkü bir canlı bir insan söz konusu. Sanıyor musun ki onun yaşayıp yaşamamasına sen karar verebileceksin, yiyeceğine, ömrüne nefes sayısına? Asla. Bak senin canında can bulmasına 'O' karar verdi, bırak gelince herşey daha mı iyi yoksa kötü olacak yine o karar versin.

Insallah bebeginiz rizkiyla gelir esinizde artik akli basina gelir rabbim saglik sihhat versin bebeginize

Birdeeeee bu kondomladami hamile kaliniyorr
Benim bebeklerim daha 4 aylikkk ya bende kalirsammm olurmu

biz 4 aydır bebiş istiyoruz olmuyor bu ay 5inci ay bakalım kısmet :) ne güzel uğraştırmadan gelmiş bebişin.herşeyde vardır bi hayır.kısmetiyle gelmiştir bebişin emin ol.ALLAH analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun

ben hamile kalinca esim daha iyi sartlari olan bir is bulmustu. umarim sizinki de nasibiyle gelir.
kendinizi uzmeyin. cocugunuz dogmadan once istenmedigini bilse uzulmez mi ama

Hayirla, bereketiyle gelsin bebegin insallah.
Uzulme, sukur et. Rabbim verdigi gibide almasin insallah.

KAlp atislarini duyana kadar umitlenmeyin zira yakin zamanda bos gebelikten dolayi kurtaj yasadim.ancak 6.haftadan sonra anlasiliyor.basima gelmez diyordum.ilk gebeligimdi

KAfam okadar karisikki
sakin umutsuzluga kapilip yanlis bir karar verme.. bebegin sen inanmasanda rizkiyla birlikte mutluluk ve nesede getirecek insallah yuvaniza.. lutfen iyi dusun.. her derdin, sikintinin sonu ar, bir tek olume care yok.. feraha ciktiktan sonra "ben ne yaptim?" diyip vicdan azabi cekmeni istemem.. cok cok cok iyi dusun. hic bir sey bosuna degil. onu sana verenin muhakkak bir bildigi vardir, bunu unutma...

Hayirli olsun..bebeginizle birlikte bir omur mutlu, huzurlu, sagkikli bir yasam dileğiyle. .

Size tavsiyem lutfen ileride pisman olabileceginiz bir sey yapmayin! Bu cok agir bir psikoloji ve bir daha hamile kalabilmenizin garantisi yok..Iyi dusunun bu anin psikolojisi ile hayatinizda sandiginizdan daha cok yanlis kararlar alabilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…