Doğuma Hazırlık birde oglum olsa diyenlerin paylasim alani :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
neler yaptin helen ???

erkek için ..baybchico takvim yöntemini uyguladım
yumurtlama gunlerime denk getirdim.hatta 17.günü hamile kaldım sanırım.
erkek dieti yazıyo onu yaptım
üsttede yazmıştım zaten.yumurta takibi yaptırdım
ve bol bol dua ettim..(((((((((((((((

ama bende işe yaramadı..((((((((((((((

hemen doktoruma gitmiştim hamile oldugumu ögrendigimde sag yumurtalıklardan hamile kaldıgımı söylemişti.iyice umutlanmıştım...

daha hatırlamadıgım şeylerde var yaptıgım şey çoktu yani.hatırladıkça yazarım yani.

bende 17. gun kaldim helen aynen senin yaptiklarini uyguladim ama bizim biseyden haberimiz yokmus sahsen benim belki sen biliyosundur
12+o=kiz bebek
yani ovulasyondan 12 saat sonrasi rahim ortami tamamen asidiklesip kiz spermleri barindiracak ortam yaratiyormus
tabii yine kader kismet nasip alin yazisi
ama ben buna dayiyorum benimde normalde 14 15 gunler yum gunum ama ben 17. gunumde kaldim ve cimcimem oldu :))
demek istedigim su yumurtlama gunu degil
erkek bebek icin yine takdir rabbimden diyerek diyorumki saati onemliymis bilimsel olarak ben degil arastirdiklarimdan yola cikarak vardim bu sonuclara

babychpice tamamen bi palavraymis
tr yede belki bu sitede anladi herkes yalan oldugunu cunku hic bir yerde gecmiyor adi ama alan anne baba aday sayisi milyonlarcaaa

merhabalar ben araniza yeni katildim,hepinize cok tesekkür ediyorum herkes burda birbirine iyi dileklerini sunuyor,dua ediyor,cok güzel birsey bu iyiki katilmisim.... bende babychoice denemek istiyordum ama cogu kisiden olumsuz oldugunu duydum ama yumurtlayla alakali oldugu cok söyleniyo denicem sizlerede haber vericem...

canim sen yine duandan inancindan sasma
eger ki tekrar bebek sahibi olmak istersen belki rabbim o zaman bu dualarin karsiligini verecektir
ben hep inandim
yine kizim olursa yine dileyecegim hakkimda hayirlisi buymus diyim yeniden isteyecegim
zaten 3 cocuk dusunuyorum kader kismet birbirimizede dualarimizi eksik etmeyelimkaydirigubbakcemile5

lavandel dene ama sakin kaptirma dene diyorum cunku icinde kalmasin
ama her ikisinede hazirlikli ol
yani
cin takvimi gibi gor
kal saglikla

tabiki dua her zaman var tutmadı derken digerlerini kastediyorum.dua her zaman..
canım benim yumurtlama günllerim genelde 16,17,18 günler iarasıdır.hadi 12+ öncesi günler yaptım diyelim.ama yumurtlamama çok zaman oluyo spermler bekleyene kadar ölürler.anlamadım ben

senin bir kızın var sanırım...

canım hayırlısı ama sen kız çocuk zamanında yapmışsın.adetinin yaklaştığı zamanlar kızdır.adetten sonraki ilk günler erkek

Son düzenleme:
arkadaşlar rabbim bilir hayırlısını ama konuyu açan arkadaş doğru bilgiler vermiş.
daha öncede sitede çoğu kişiyle paylaştım.bende aynı yöntemle doğurdum benim oğlanı.tam kız çocuğu delisi olmama rağmen hep bir abim olmasını istemiştim o yüzden lkinin oğlan ikincinin kız olmasını diledim hep.1 .cisi tamam ikinciye bakalım kısmet.
bu yöntemle çoğu kişi erkek doğurdu ben öğrendiğimde daha bekardım aklımda tuttum işe yaradı
şimdi şöyle
adetiniz bittiğinde ilk 5 gün her gece ilişkiye giriyorsunuz sonrasında bırakıyorsunuz.
1 haftayı geçmicek.sonrasında hamile kalırsanız kız çünkü.ve ilişkiden sonra sağ tarafa yatılacak.bunuda çok yaşlı oğlan delisi bir teyzeden öğendim. her evlenene aynı şeyi söyler sağına yat diye. hiç kız torunu yok .
kız içinde tam tersi adet olmaya yakın ilişkiye giriyorsun sola yatıyorsun.buda denenmiş.
YÜCE mevlam hayırlısını sağlıklı uzun ömürlüsünü versin.

silagul vajinal dus hakkinda ne dusunuyosun birde sen gercekten o zamanlar yumurtluyordun belki ilk bes gun icinde daha detayli anlatsana arkadaslara

hep sola dönük uyuyorum. bak şimdi aklıma yattı.,
şimdi yeni planım şu:
liste yapıp ve takvimlerin erkek için kesiştiği noktada sağ tarafıma yatıp bekleyerek adetten sonraki hemen ilk hafta içinde hergece birlikte olup ve sonra hiç olmayıp dua ederek ve eşiminde duaya katılmasını sağlayarak deneyeceğim bunu

canım hayırlısı ama sen kız çocuk zamanında yapmışsın.adetinin yaklaştığı zamanlar kızdır.adetten sonraki ilk günler erkek

canım ben tam yumurtalıklarım açıkken hamile oldum.başkaları için geç veya erken olabilir ama doktora gitmiştim çatlayacak demişti.yani yumurtlama günü oldu.benim bu bebek ayrıca sag yumurtalıgımdan hamile kalmışım.peki bu ne öyleyse

helencim 1 kizim var canim

ikinciye ne güzel deneme şansın var.allah bagışlasın

helende bizimle ortak şeyleri yaşamış. İnsan yalnız olmadığını öğrendiğinde ne kadar mutlu oluyor. çok kötü günler geçirdim nasıl böyle düşünebildim annelik duygum mu yok benim acaba dedim. anne olmayı hiç haketmediğimi sandım bi an..

ama insanın başına aklına herşey gelebiliyor aklımıza gelmesi kötü biri olduğumuzu göstermemeli

Rabbim sağlıkla istediğimiz cinsiyetten bebekler versin bize..

Eşlerimizin de yüzü gülsün bizim de :))

inan bana duyguguven ben de yalnizim sanardim kendimi ama degill kim istemezki bir kizi olan bir oglu olmasini yada oglu olan kizi olmasini
ne diyelim yuce yaradan bilir en iyisini yeterki o ol desin

evet canım aynen katılıyorum sanakaydirigubbakcemile5

kızlar okadar çok okudumki.şunu yaparsanız bu olur bunu yaparsanızbu olur diye.fark ettimki herkesin farklı oluyo...
kimi adetten sonra hemen ilişki ile erkek diyo..biri çıkıp hoop ben bunu denedim amam benimkisi kız diyo...
kimi tam yumurtlama günü diyo erkek olur ..digeri bunu denedim beimki kız...
kimi yumurtlama bitimine ilişki diyo erkek olması için biri bunu denedim kız diyo..
kimiişte erkek deyite yapılacak,sert kahveler içilecek,protein agırlıklı beslenme olacak sık ilişki olmayacak bunları yap erkek diyo..bazısı yapıyo ama kızı oluyo...
kimi sag taraga yat oglan diyo..malum bende sagıma yattım ama kızzz...
anlayacagınız ben artık inanmamaya başladım demekki herkeste aynı olmuyo degişiyo bunlar...
kısaca allah isteyecek kaderimizde olacak rabbimde verecek artı gün falan hikaye ..diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…