neler yaptin helen ???
erkek için ..baybchico takvim yöntemini uyguladım
yumurtlama gunlerime denk getirdim.hatta 17.günü hamile kaldım sanırım.
erkek dieti yazıyo onu yaptım
üsttede yazmıştım zaten.yumurta takibi yaptırdım
ve bol bol dua ettim..(((((((((((((((
ama bende işe yaramadı..((((((((((((((
canim sen yine duandan inancindan sasma
eger ki tekrar bebek sahibi olmak istersen belki rabbim o zaman bu dualarin karsiligini verecektir
ben hep inandim
yine kizim olursa yine dileyecegim hakkimda hayirlisi buymus diyim yeniden isteyecegim
zaten 3 cocuk dusunuyorum kader kismet birbirimizede dualarimizi eksik etmeyelimkaydirigubbakcemile5
erkek için ..baybchico takvim yöntemini uyguladım
yumurtlama gunlerime denk getirdim.hatta 17.günü hamile kaldım sanırım.
erkek dieti yazıyo onu yaptım
üsttede yazmıştım zaten.yumurta takibi yaptırdım
ve bol bol dua ettim..(((((((((((((((
ama bende işe yaramadı..((((((((((((((
azize ins kizinda olur
canım hayırlısı ama sen kız çocuk zamanında yapmışsın.adetinin yaklaştığı zamanlar kızdır.adetten sonraki ilk günler erkek
helencim 1 kizim var canim
biran kendimi gordum sende duyguguven
kizim olacagini ogrendigimde cok uzuldum agladim
ama inanirmisin kizim suan 9 aylik onu on tane erkek cocuguna degismem anlatamam o benim yasama sebebim
ama yine hayalim de bir erkek evlat var istiyorum diliyorum ve bol bol dua ediyorum
senin gibi 5 aylikken ogrendim sanki kaynar su doktu dr beynimden asagi kizim oluyor diye uzuldugumdenmi hayir
babychoice denilen takvime asiri kaptirmistim kendimi
ben bu sitede 3 yilligim canim ne diyen olmadiki ama beni en iyi ben gibi olanlar anlar :)
rabbim evladi olmayanlarada tattirsin her ikisinide insallahh
bende 17. gun kaldim helen aynen senin yaptiklarini uyguladim ama bizim biseyden haberimiz yokmus sahsen benim belki sen biliyosundur
12+o=kiz bebek
yani ovulasyondan 12 saat sonrasi rahim ortami tamamen asidiklesip kiz spermleri barindiracak ortam yaratiyormus
tabii yine kader kismet nasip alin yazisi
ama ben buna dayiyorum benimde normalde 14 15 gunler yum gunum ama ben 17. gunumde kaldim ve cimcimem oldu :))
demek istedigim su yumurtlama gunu degil
erkek bebek icin yine takdir rabbimden diyerek diyorumki saati onemliymis bilimsel olarak ben degil arastirdiklarimdan yola cikarak vardim bu sonuclara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?