silagul vajinal dus hakkinda ne dusunuyosun birde sen gercekten o zamanlar yumurtluyordun belki ilk bes gun icinde daha detayli anlatsana arkadaslara
valla canım ben de bunun tam tersi biliyordum ama tutmuyor bı cok kışıdende duydum artık 2.ye burda senın de belirttığın gıbı hemen adet sonrası denıycem bakalım CADIARZU kız spermlerıni hızlı dıye yazmışsın benım bıldığın kadarıyla erkek yanı Y hızlı olur hızlı fakat dayanıksız yanı cabuk olur fakat X yani kız yavaş ve dayanıklı olurmuş.CADIARZUbundan sonra hemen adet sonrası ve sık ilişki bakalım bu sefer ne olucak tabi öncelikle sağlıklı bı şekılde bırıncı bebışım cımcımem hayırlısı ıle gelsindezemuszemus sonrasına bakıcaz artıkzemuszemusonu bilmiyorum denemedim.ama ablam iki kızınada adet olmasına yakın hamile kaldı.ikincisi kazara oldu gerçi benim yöntemi deneyecekti olmadı nasip.ALLAHIM isteyen herkese hayırlı erkek evlat nasip etsin.23 yıl aradan sonra 3 kızı var oğlu yok diye annemle babamı ayırdı babannem.herşeyin hayırlısı annemin aslan gibi 3 kızı var.
arkadaşlar ben uyguladığımı ve sonucunu aldığımı yazıyorum.bana anlatan kişinin gelinide bu şekilde 2 kızdan sonra erkek doğurdu.birçoğu denemiş tutmuş.tabi ALLAh bilir hayırlısı olsun .adet oluyorsunuz bitiyor ya bittiği günden itibaren 1 hafta hergün ilişki. ama sonrasında bırakıyorsunuz yani 7 günü geçmiyecek.sonrasında korunun.evet kız spermleri hızlı ama çok oluyormuş erkekler az.1 hafta hergün ilişki olunca kız spermleri azalıyor geriye tam yumurtlama zamanına erkek spermleri kalıyormuş.bende adetten sonraki 5. gün hamile kaldım sonrasında korundum.o gün hamile kaldığımı nerden bildin diye sorarsanız benim hamile kaldığım andan 9 aya kadar ağrım oluyor. acile gittim ağrıdan hatta doktora hamilemiyim dedim 10 günde rahme gelir dedi. erkekmi olur kızmı dedim eğer hamileysem kız olur dedi.yani yukarıda anlattığım şeyin tersi ama sonuç ortada.ve şimdi 5.5 yaşında bir oğlum var.
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ ERKEK EVLAT NASİP ETSİN::Saruboceq:
silagul simdi sen bu y lerin yavas oldugunu nerden duydun
ama tum bilimciler x ler icin hizli diyorlar birde biseyio anlamadim canim
10 günde rahme gelir dedi. erkekmi olur kızmı dedim eğer hamileysem kız olur dedi.yani yukarıda anlattığım şeyin tersi
bu sozunu seni sikmiyorum insallah anlamadim yaa
valla canım ben de bunun tam tersi biliyordum ama tutmuyor bı cok kışıdende duydum artık 2.ye burda senın de belirttığın gıbı hemen adet sonrası denıycem bakalım CADIARZU kız spermlerıni hızlı dıye yazmışsın benım bıldığın kadarıyla erkek yanı Y hızlı olur hızlı fakat dayanıksız yanı cabuk olur fakat X yani kız yavaş ve dayanıklı olurmuş.CADIARZUbundan sonra hemen adet sonrası ve sık ilişki bakalım bu sefer ne olucak tabi öncelikle sağlıklı bı şekılde bırıncı bebışım cımcımem hayırlısı ıle gelsindezemuszemus sonrasına bakıcaz artıkzemuszemus
orkidem bi kitapta döllenmelerin çoğu ovulasyondan 15-18 saat sonra olur diyor. yani o+12 diye bişey yok gibi.
onu bilmiyorum denemedim.ama ablam iki kızınada adet olmasına yakın hamile kaldı.ikincisi kazara oldu gerçi benim yöntemi deneyecekti olmadı nasip.ALLAHIM isteyen herkese hayırlı erkek evlat nasip etsin.23 yıl aradan sonra 3 kızı var oğlu yok diye annemle babamı ayırdı babannem.herşeyin hayırlısı annemin aslan gibi 3 kızı var.
arkadaşlar ben uyguladığımı ve sonucunu aldığımı yazıyorum.bana anlatan kişinin gelinide bu şekilde 2 kızdan sonra erkek doğurdu.birçoğu denemiş tutmuş.tabi ALLAh bilir hayırlısı olsun .adet oluyorsunuz bitiyor ya bittiği günden itibaren 1 hafta hergün ilişki. ama sonrasında bırakıyorsunuz yani 7 günü geçmiyecek.sonrasında korunun.evet kız spermleri hızlı ama çok oluyormuş erkekler az.1 hafta hergün ilişki olunca kız spermleri azalıyor geriye tam yumurtlama zamanına erkek spermleri kalıyormuş.bende adetten sonraki 5. gün hamile kaldım sonrasında korundum.o gün hamile kaldığımı nerden bildin diye sorarsanız benim hamile kaldığım andan 9 aya kadar ağrım oluyor. acile gittim ağrıdan hatta doktora hamilemiyim dedim 10 günde rahme gelir dedi. erkekmi olur kızmı dedim eğer hamileysem kız olur dedi.yani yukarıda anlattığım şeyin tersi ama sonuç ortada.ve şimdi 5.5 yaşında bir oğlum var.
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ ERKEK EVLAT NASİP ETSİN::Saruboceq:
canim yaa kafam cok karisti haliyle adetin orta dönemleri denildi yumurtlama denildi senin yumurtlama dönemin adet sonrasimi oluyo bildigim kadariyla cogu kisinin adetten 1hafta öncesi ve sonrasi korundugunu biliyorum yani bu dönemler dogurganlik olabiliyomu cok tesekkür ediyorum simdiden kusura bakma sorularla sikiyor olabilirim ama bende bir erkek bebisim olsun istiyorumopuyorumnanaktan
yok canım sıkılmam. inşallah rabbim gönlünüze göre verir.
canım ben her ay aynı gün regli oluyorum.mesela 6 sındamı oldum diğer ay 6 sında.ve benim tam 7-8 günde bitiyor.
herkes aynı olmaz ama size fikir olsun diye yazayım.
ben 28 ekim 2003 de regli oldum.
3 kasımda bitti.
hergün ilişki oldu(malum yeni evliydik):kedi:çocuk istemiyordum güya ama birden fikrim değişti.
sadece 5 kasım ve 7 kasımda korunmasız ilişki oldu.
yani adet olduğum günden sayarsak 9.uncu ve 11 .ci günler oluyor.
ve doktora göre bu günlerde yumurtlama olmaz dedi.ama ben düzenli regli oluyordum.yani yumurtlama öncesi ilişki demekki erkek.
anlatmaya çalıştığımda bu arkadaşlar.yumurtlama sonrası adet olmanıza yakın döllenirse oda kız oluyormuş.1 aralıkta kan testiyle hamiş olduğumu öğrendim.
valla deşifre oldu özel hayatımkaydirigubbakcemile3
RABBİm SAĞLIKLI VE HAYIRLISINI NASİP ETSİN
yazılanları şok olarak okudum desem yeridir...bir an cahiliye devrindeymiş gibi hissettim nedense..saglıklı erdem sahibi güzel ahlaklı evlat olması için dua edilmeli bence siz çevrenizde sakat kız bebegi için yaşasın ne olur ölmesin diye günlerce dua eden birini gördünüzmü bilmem üstelik sakatlıgı okadar çokki tedavisi olmayacak şeyler..rabbimi,n kusursuz verdigine şükretmeli bence...gönül farklılık ister ama bukadar çaba inanın anlamsız.rabbim ol derse kimse önüne geçemez..rabbimin vermedigini siz alamazsınız...
ne demek canım inşallah rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlısıyla gönlündekini verir.bende tam kız hastasıyım aslında.deli oluyom kızlara mağazaya gider önce kız kıyafetlerini severim.bakalım ikincisine nasip olursa hayırlısıyla inşallah.canim cok tesekkür ederim bende aynen denicem tutarsa insallah sanada yazicam cok sagol bildiklerini paylastigin icin herkes böyle yapmiyo.....allah seninde gönlüne göre versin cocuklarimizi saglikli sihhatli bize bagislasin insallah seninde sormak istegidin herhangi birsey olursa seve seve yardimci olurum elimden geldiginceopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?