Doğuma Hazırlık birde oglum olsa diyenlerin paylasim alani :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
silagul vajinal dus hakkinda ne dusunuyosun birde sen gercekten o zamanlar yumurtluyordun belki ilk bes gun icinde daha detayli anlatsana arkadaslara

onu bilmiyorum denemedim.ama ablam iki kızınada adet olmasına yakın hamile kaldı.ikincisi kazara oldu gerçi benim yöntemi deneyecekti olmadı nasip.ALLAHIM isteyen herkese hayırlı erkek evlat nasip etsin.23 yıl aradan sonra 3 kızı var oğlu yok diye annemle babamı ayırdı babannem.herşeyin hayırlısı annemin aslan gibi 3 kızı var.

arkadaşlar ben uyguladığımı ve sonucunu aldığımı yazıyorum.bana anlatan kişinin gelinide bu şekilde 2 kızdan sonra erkek doğurdu.birçoğu denemiş tutmuş.tabi ALLAh bilir hayırlısı olsun .adet oluyorsunuz bitiyor ya bittiği günden itibaren 1 hafta hergün ilişki. ama sonrasında bırakıyorsunuz yani 7 günü geçmiyecek.sonrasında korunun.evet kız spermleri hızlı ama çok oluyormuş erkekler az.1 hafta hergün ilişki olunca kız spermleri azalıyor geriye tam yumurtlama zamanına erkek spermleri kalıyormuş.bende adetten sonraki 5. gün hamile kaldım sonrasında korundum.o gün hamile kaldığımı nerden bildin diye sorarsanız benim hamile kaldığım andan 9 aya kadar ağrım oluyor. acile gittim ağrıdan hatta doktora hamilemiyim dedim 10 günde rahme gelir dedi. erkekmi olur kızmı dedim eğer hamileysem kız olur dedi.yani yukarıda anlattığım şeyin tersi ama sonuç ortada.ve şimdi 5.5 yaşında bir oğlum var.

ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ ERKEK EVLAT NASİP ETSİN::Saruboceq:

bende bir kızım olmasını çok istiyorum adet olmama yakın yapsammı acaba genelde hep adet bitiminden hemen sonra yapılan ilişkide kız olma olasığı artıyo die okuyordum ama kafam karıştı.

valla canım ben de bunun tam tersi biliyordum ama tutmuyor bı cok kışıdende duydum artık 2.ye burda senın de belirttığın gıbı hemen adet sonrası denıycem bakalım CADIARZU kız spermlerıni hızlı dıye yazmışsın benım bıldığın kadarıyla erkek yanı Y hızlı olur hızlı fakat dayanıksız yanı cabuk olur fakat X yani kız yavaş ve dayanıklı olurmuş.CADIARZUbundan sonra hemen adet sonrası ve sık ilişki bakalım bu sefer ne olucak tabi öncelikle sağlıklı bı şekılde bırıncı bebışım cımcımem hayırlısı ıle gelsindezemuszemus sonrasına bakıcaz artıkzemuszemus

silagul simdi sen bu y lerin yavas oldugunu nerden duydun
ama tum bilimciler x ler icin hizli diyorlar birde biseyio anlamadim canim

10 günde rahme gelir dedi. erkekmi olur kızmı dedim eğer hamileysem kız olur dedi.yani yukarıda anlattığım şeyin tersi

bu sozunu seni sikmiyorum insallah anlamadim yaa

benim duyduğum kız spermlerinin çok erkeklerin az olduğu.sık ilişki ile kızlar bitiyor erkekler kalıyor dendi.bana anlatılan bu.denedim oldu. deneyenler memnun gerisini ALLAH bilir.

canım ben hamile kaldığımı anladım.doktora sordum hamilemiyim diye.çünkü 1 gün geçmişti ilişkiden sonra acile gittiğimde.oda alttan baktı kontrol etti ultrasonla ama çektiğim ağrıya anlam veremedi.bende hamile olabilirmiyim ağrı ondanmıdır dedim oda eğer hamile kalmışsan bile 10 günde rahme gelir döllenmiş yumurta dedi.bunu diyende academic hospital hastanesinin doktoru.adet tarihime göre ve ilişki gününe göre daha yumurtlaman olmamıştır bile dedi.ısrarla eğer hamile kaldıysam cinsiyeti ne olur dedim ve kızın olur dedi.ama sonuç ortada.kaydirigubbakcemile3

ama en önemlisi en fazla 5-6 gün sonrasında yapacaksan korun.ve sağ tarafa yat

orkidem bi kitapta döllenmelerin çoğu ovulasyondan 15-18 saat sonra olur diyor. yani o+12 diye bişey yok gibi.

orkidem bi kitapta döllenmelerin çoğu ovulasyondan 15-18 saat sonra olur diyor. yani o+12 diye bişey yok gibi.

evet döllenme hatta daha geç bıle olabılıyormuş ,örneğin benım ultrason haftası ıle sat a göre 4 günluk fark var doktorum geç döllenme olabiliyor demiştiCADIARZU

ya kızlar kısaca yani erkek bebek için.adet bittimi ilişkimi var.yoksa adet bittimi 5-6 gün ilişki yokta ondan sonramı var.
travet sence nasıl oluyo.senin düşüncenide merak ettim..

canim yaa kafam cok karisti haliyle adetin orta dönemleri denildi yumurtlama denildi senin yumurtlama dönemin adet sonrasimi oluyo bildigim kadariyla cogu kisinin adetten 1hafta öncesi ve sonrasi korundugunu biliyorum yani bu dönemler dogurganlik olabiliyomu cok tesekkür ediyorum simdiden kusura bakma sorularla sikiyor olabilirim ama bende bir erkek bebisim olsun istiyorumopuyorumnanaktan

bende ikinciye hamileyim ilki kız .bununda erkek olmasını çok istemıştım çünkü erkek çocuklarını çok seviyorum ama olamadı napalım .kız olduğunu öğrenınce bende çok ağladım doktorun yanında hiç bişey diyemedim çok moralım bozuldu anlatamam.tabi sağlıklı olması önemlı olan.erkek çocuklarını görünce benım hiç olmayacakmış gibi düşünüyorum hiç erkek çocuk sahibi olamıcakmışım gibi geliyo bilmiyorum 3. ye cesaret edemem heralde

yazılanları şok olarak okudum desem yeridir...bir an cahiliye devrindeymiş gibi hissettim nedense..saglıklı erdem sahibi güzel ahlaklı evlat olması için dua edilmeli bence siz çevrenizde sakat kız bebegi için yaşasın ne olur ölmesin diye günlerce dua eden birini gördünüzmü bilmem üstelik sakatlıgı okadar çokki tedavisi olmayacak şeyler..rabbimi,n kusursuz verdigine şükretmeli bence...gönül farklılık ister ama bukadar çaba inanın anlamsız.rabbim ol derse kimse önüne geçemez..rabbimin vermedigini siz alamazsınız...

yok canım sıkılmam. inşallah rabbim gönlünüze göre verir.
canım ben her ay aynı gün regli oluyorum.mesela 6 sındamı oldum diğer ay 6 sında.ve benim tam 7-8 günde bitiyor.
herkes aynı olmaz ama size fikir olsun diye yazayım.
ben 28 ekim 2003 de regli oldum.
3 kasımda bitti.
hergün ilişki oldu(malum yeni evliydik):kedi:çocuk istemiyordum güya ama birden fikrim değişti.
sadece 5 kasım ve 7 kasımda korunmasız ilişki oldu.
yani adet olduğum günden sayarsak 9.uncu ve 11 .ci günler oluyor.
ve doktora göre bu günlerde yumurtlama olmaz dedi.ama ben düzenli regli oluyordum.yani yumurtlama öncesi ilişki demekki erkek.
anlatmaya çalıştığımda bu arkadaşlar.yumurtlama sonrası adet olmanıza yakın döllenirse oda kız oluyormuş.1 aralıkta kan testiyle hamiş olduğumu öğrendim.
valla deşifre oldu özel hayatımkaydirigubbakcemile3

RABBım SAĞLIKLI VE HAYIRLISINI NASıP ETSıN

canim cok tesekkür ederim bende aynen denicem tutarsa insallah sanada yazicam cok sagol bildiklerini paylastigin icin herkes böyle yapmiyo.....allah seninde gönlüne göre versin cocuklarimizi saglikli sihhatli bize bagislasin insallah seninde sormak istegidin herhangi birsey olursa seve seve yardimci olurum elimden geldiginceopuyorumnanaktan

arkadasim osenin dedigin cok farkli boyutlari burda hicbirimizde inancsiz degiliz heralde sadece birbirimize yardimci oluyoruz önce allahtan saglik sihhat istemesini dua etmesini biliyoruz ayriyeten size böyle birsey sok etkisi yaratiyorsa neden bu bölümü secip okudunuz yani niye erkek bebek isteyenlerin sayfasindasiniz:umursamaz:

ben 12, gün oldu en sonki ama kızım oldu..
adetten sonra gün aşırı olmuştu.12, gün en sonki olmuştu eminim araya bir kaç gün girdi sonra oldu ama yum.zamanım geçmişti..

ya bu konuda kızan arkadaşlar herşeyi konuşuyoruzda neden bu konuya gelince birden ortam geriliyo..isteyen kız isteyen erkek evladının olmasını ister.tabiki önce sağlıklı hayırlı olmasını diliyoruz.ama allah insana neden isteme duygusunu vermiş o zaman.istemek bizden bu bir çeşit dua.bazı işlerimiz için dua ediyoruz da evlat için neden dua etmeyelim.neden inşallah oğlumuz yada kızımız olur demeyelim..

ne demek canım inşallah rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlısıyla gönlündekini verir.bende tam kız hastasıyım aslında.deli oluyom kızlara mağazaya gider önce kız kıyafetlerini severim.bakalım ikincisine nasip olursa hayırlısıyla inşallah.

Rica ediyorum önce sağlıklısı ,hayırlısı,cahiliye devri gibi, Allahın takdiri vb şeyler söylemeyin..

bir çocuğunuz var ise ikinciye istediğiniz cinsiyeti tutturma şansınız var. Haliyle Erkek evladı olmayanları anlayabilmeniz mümkün değil bu sebeple fikrinizi bu şartlar da beyan edin

iki oğlunuz var ise elbette neden erkek bebek bu denli önemli, önemli olan sağlıklısı kız erkek farketmez demekten olağan bişey yok..

Bi zahmet empati yapın..

Eşinizin sizin beklentileriniz bir de erkek evladım olsun şeklinde olabilir. Bu gayet doğal.
Allah sizlerinkine ömür versin ama oğlunuz olmasaydı böyle konusamazdınız.

Erkek evlada sahip olmaK istedik,istiyoruz. Dua ediyorum Allah sizlerinkine sağlık, ömür versin Siz de bize dua edin aLLAH SAĞLIKLA HAYIRLA BİZE DE Bİ ERKEK EVLAT NASİP ETSİN..

empati kurun,ne hissettiğimizi anlamaya çalışın isteğimizi eleştirmek yerine bizler için dua edin..

alllah herkese gönlündekini versin..

bana inşalllah kız versin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…