Doğuma Hazırlık birde oglum olsa diyenlerin paylasim alani :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet adanacım yanlış anlamışım. Mavirüyacım bende sağ erkek sol kız biliyorum. Ama herkeste değişiyor sağ-sol durumu.

hımm..o zaman kesin diye bişey yokalkisalkisalkis ama ilişki günleri önemli..bi deneyen olursa görmüş oluruz sonucunu..

benimde sagimda hissederim hep yumurtlamayi hep sagim agrir cok nadir iki tarafli hissetmistim.acap cif taraflimi yumurtladim di o ay.söyle akrabada yok ki doktor kos git baktirkaydirigubbakcemile3
hımm..o zaman kesin diye bişey yokalkisalkisalkis ama ilişki günleri önemli..bi deneyen olursa görmüş oluruz sonucunu..
sen dogum yaptinmi erkek diyorsun ya hangi gün iliski olmustu senin???

mavirüyacım ben tam yumurt.günü. hamile kaldım. sağdan yumurtladım ve bebğim uzunca bir süre hep aynı yerde kaldı. şimdilerde sık sık bir sağ bir sol yer değiştirip duruyor.dr.erkeğe benziyor dedi. hayırlısı artık

Misket büyüklüğünde minik , kısa süren ama keskin bir ağrım olmuştu yumurtladığım gün. Ve belirtilerim hep sağdan devam etti bebeğim bile orda oluştu. 15 gün öncede yer değiştirdi sola gitti. Şimdi heryerde geziyor. Bu arada ben bebeğimin hareketlerinin 10.haftadan beri hissediyorum. Bu hafta elimle bile hissetmeye başladım. Çok belirgin. Sen yumurtladığında böyle birşey hissetmedinmi? Ateş basması falan olmadı? Gerçi hareketliysen farketmemiş olabilirsin de ? Yumurtanın çatlaması hakkında başka bir konudaydı galiba dün sana cvp yazmıştım okumamışsın ozaman. Yumurta çatladığında içinden sümüksü bir madde çıkıyormuş elastik iki parmak arasında çektikçe uzayan, bende olmuştu mesela. Bide ilişkiden sonra 12 saat içinde ateş basması olmuştu. Belki o döllenme işaretiydi tam olarak bilemiyorum tabi canım.

insanın kendini dinlemeyi öğrenmesi gerek. benim ne adetimde ne yum günümde ağrım sancım falan olmaz yada oluyordur da hiç dinlemem kendimi nerem ağrıyor nerem batıyor diye

canım çok pektir.

kolum kırılmış onu bile hissetmemişim düşün yani. kırık kolla kaldım kaç zaman. ki deli gibi ağrıyordu ben damar damar üstüne gelmiştir geçer diye önemsemedim

bu şartlarda yumurtlama ağrısını falan hiç anlamam sancım da pek olmuyor
en mantıklısı akıntı kontrolu ve ısı takibi ve ovulasyon testi benim için....

EBRU cum cinsiyet konusunda herşeyi konuştuğunuz sitenin ismini yazabilirmisin
lütfen

ccanim benim belki tr yede ilk o site aslinda biz burada actik o konulari baktikki herkes bi tepki bi sitemm yok soyleler yok boyleler
kapatildi konumuz
buradaki konu basligimiz super annelerdii
taniyann cook iyi taniyor zaten bizii google yaz super anneler diye cikar
ama diger siteyi buradan bir kac arkadasimiz verdi banladilar
bak hepsi o siteden aslinda orasi google kapali bir site bulamazssin canim uzgunum
ama ozelden msni gonder verebilirimm insallah kk icin bi mahsuru yokturrr

Son düzenleme:
bu sozlerim bu siteden bizi uzaklastirmaya neden olmaz insallah cunki biz o super anneler konus basliginda onlarca uye topladik simdi neden cok gorulur anlamamm oradaki nickim farkliydi bide onuda diyimmm gerci silinmistirr

haa bide sunu diyim biz diger siteye gidince burayi unutuyor degiliz diger arkadaslar bosuna banlandi

Son düzenleme:
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende 12 senedir cocuk yok keske olaydida yok sag yok sol kiz erkek diye fikrimi yaza bilseydim bence anliyorum heycenlisiniz heveslisiniz ben ce bu heycani ve hevsinizi hamileyseniz saglikla ve eli ayagi duzgun olsun eger cocuklariniz dugup buyuduyse nasil bi gelecek onlari bekliyo diye aklinizi yorun anliyorum super anneler konu basligi altinda bu konulari acmissiniz dedigim gibi bu konu altindan bunlar cikmis sonucta neyse hanimlar allah cocugunuzu sizleri onlara onlarida size bagislasin

hep sağ da erkek oluyo diye bişey yok akrabamın sağ yumurtalığı alındı ama soldaki tek yumurtalıkla hem kızı hem oğlu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…