Doğuma Hazırlık birde oglum olsa diyenlerin paylasim alani :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ay kızlar napacagımızı sasırdık valla ben sımdı adetım 3 gun suruo bıttı 4. ve 5. gunu bırlıkte oldum suan resmen adama bahaneler yaratıyorum 13. gunumu beklıyorum o gun yapacam cunku o gun buyuk ıhtımal yumurtlama olacak erkek bebek oluo dıolardı yumurtlama gunu ıyıce kafam karıstı benım napacam yaa offf dua edıyorum yapacak bıse yok artık ama 13. ve 15. gunumde yapmayı duısunuom

yum geç oluşur geç çatlar tahmini davranma bence. ovulasyon testi al çatlatma iğnesi yap emin ol yani çatladığından. sonra keşke yapsaydım demekten iyidir. Dilerim sağlıkla bir oğlun olur

bende adetim bittikten sonraki 5 gün ilişi oldu ama dr. kız dedi % 90. detaylı ultrasonda netleşir herhalde. bende oğlan istiyorum rabbimden hayırlısıyla ama kısmet işte.

allaaaaaaaah ben yandım benım adetın 4. ve 5. gunu oldu işallah tutmamıstır ya ben yumurtlama donemı degıldır dıye rahat davrandım a bırde bugun lekelenmem oldu sag kasıgımdada batma var ama hayırlsı ay ben 13. gunu beklıom yumurtlama gunu dıye

yum geç oluşur geç çatlar tahmini davranma bence. ovulasyon testi al çatlatma iğnesi yap emin ol yani çatladığından. sonra keşke yapsaydım demekten iyidir. Dilerim sağlıkla bir oğlun olur

canım sımdı ben yumurtlama donemıme tahmınen mesela 13.gunum catlatma iğnesı alıp vurdurabılırmıyımeczaneden doktora soramam doktor yok burda napacam ben ya

canımm 4 ve 5nci günn korunmalı ilişkii yapabilirdinnn
13ncü gündee korunmasız birliktelik

benımde 6 yasında kızım var bıde oglusumuz olsa ıyı fenamı olur allhım saglıklı evlatlar versın hepımıze

benimde bir kızım var ileride tabiki bende isterim bir tane oglum olmasını ha olmamış yine kızım olmuş şükür derim....kızıda oğluda bir evlat için en iyisi hayırlısını dilemek inş herkesin gönlüne göre naisp eder rabbim sağlıklı va hayırlısıyla

Adanaadana 4.gün beraber olmuşsun tamam ama 13.üne kadar beraber olmamakta iyi değil. Spermlerin kalitesi düşer o zaman benden söylemesi. Eşin en fazla 3 gün boşalmamış olmalı fazla değil. 13ü yumurtlama gününse 10unda da beraber olmalısın ama içine gelmemeli yada eşin kendi kendine halletmeli o sorunu. Bilmem anlatabildim mi?

glupcum soyle oldu canım 4. ve 5. gun korunmasız 8. gun korunmalı olarak 11. ve 12. gun korunmasız yıne oldu yane oyle uzun ara vermedım veremedım zaten esım dolayısıylaaaa işallah ısabetlı olmustur 11.gun lekelenmem oldu 12.gun aksamıda yumurta akı gıbı akıntım oldu sanırım yumurtlama gunumdu o gunler bende yaptım işallah tutar

ya karabıber sık ilişki olmuokı yane bır gun durup bırgun yapmadık yada hergun yapmadıkkı ve cok uzun aralarda sperm kalıtesı bozuluomus onuda duydum en fazla 3 4 gun yane ya anlamıorum erkek ıcın yumurtlama donemınde hergun 3 4 gun ust uste yapan var ne bılım adet bıtımı 4 5 gun hergun yapıolar erkek oluo aslında ara vermekde hane 10 gune kadar olmuo zaten ya durmuyolar

adanacım hamile olup olmadığın belli değil mi halen ? 15 geçmiş üstünden. Bi test yapsana sen. Ben hiç dayanamamıştım her iki hamileliğimide yumurtlamadan bir hafta sonra öğrendim valla. Dandik testlerden yapmıştım hemde.

canım senin kızın vardı dimi?
yumurtlama gününde ve 1 gün öncesinde de ilişki olmuşmuydu kızında?

bişiy sorcam kızlar..hani sağdan yumurtlama,soldan yumurtlama falan diyosunuz ya..ben hep soldan yumurtladığımı hissediyorum..yani yumurtlama gününe yakın hep sol kasığımda batmalar olur,birkaç gün sürer..sağ tarafta hiç hissetmem bunu..şuan ilk hamileliğim ve erkek.. o zaman benim hep erkek mi olacak..yani soldan kız olmaz mı??

soldan kız sağdann erkek dıye bılıyorum ben yaaaa

yok canım yanlıs anlamısın ben adetımın 11. ve 12. gunu dıe bahsedıom daha persembe ve cuma gunu oldu daha 2 gun oldu yumurtladıgımı hıssetım benım ocak ılk hafta bellı olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…