ay kızlar napacagımızı sasırdık valla ben sımdı adetım 3 gun suruo bıttı 4. ve 5. gunu bırlıkte oldum suan resmen adama bahaneler yaratıyorum 13. gunumu beklıyorum o gun yapacam cunku o gun buyuk ıhtımal yumurtlama olacak erkek bebek oluo dıolardı yumurtlama gunu ıyıce kafam karıstı benım napacam yaa offf dua edıyorum yapacak bıse yok artık ama 13. ve 15. gunumde yapmayı duısunuom
yum geç oluşur geç çatlar tahmini davranma bence. ovulasyon testi al çatlatma iğnesi yap emin ol yani çatladığından. sonra keşke yapsaydım demekten iyidir. Dilerim sağlıkla bir oğlun olur
slm o sıtenın adını yazarmısınız banada
allaaaaaaaah ben yandım benım adetın 4. ve 5. gunu oldu işallah tutmamıstır ya ben yumurtlama donemı degıldır dıye rahat davrandım a bırde bugun lekelenmem oldu sag kasıgımdada batma var ama hayırlsı ay ben 13. gunu beklıom yumurtlama gunu dıye
adanacım hamile olup olmadığın belli değil mi halen ? 15 geçmiş üstünden. Bi test yapsana sen. Ben hiç dayanamamıştım her iki hamileliğimide yumurtlamadan bir hafta sonra öğrendim valla. Dandik testlerden yapmıştım hemde.
bişiy sorcam kızlar..hani sağdan yumurtlama,soldan yumurtlama falan diyosunuz ya..ben hep soldan yumurtladığımı hissediyorum..yani yumurtlama gününe yakın hep sol kasığımda batmalar olur,birkaç gün sürer..sağ tarafta hiç hissetmem bunu..şuan ilk hamileliğim ve erkek.. o zaman benim hep erkek mi olacak..yani soldan kız olmaz mı??
adanacım hamile olup olmadığın belli değil mi halen ? 15 geçmiş üstünden. Bi test yapsana sen. Ben hiç dayanamamıştım her iki hamileliğimide yumurtlamadan bir hafta sonra öğrendim valla. Dandik testlerden yapmıştım hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?