Bende bunu çok düşünmüştüm .
Sonra setüstü aldım . Birde davul fırın .
Setüstünün altınada bulaşık makinesi.
Yine aynı fiyata geldi birde bulaşık makinem oldu.
Ben onu gereksiz buluyorum .
Bende bunu çok düşünmüştüm .
Sonra setüstü aldım . Birde davul fırın .
Setüstünün altınada bulaşık makinesi.
Yine aynı fiyata geldi birde bulaşık makinem oldu.
Ben onu gereksiz buluyorum .
bende çok düşündüm günlerce gittim geldim aldım değiştirdim ama en sonunda set üstü ve mini fırın aldım
bi yandan iyi ki böyle almışım çünkü diğer türlü sığmayacaktı mutfaga
bi yandan da midi fırın aldığıma pişmanım çünkü çok küçük
börek yaparken sıkıntı çekiyorum
bende çok düşündüm günlerce gittim geldim aldım değiştirdim ama en sonunda set üstü ve mini fırın aldım
bi yandan iyi ki böyle almışım çünkü diğer türlü sığmayacaktı mutfaga
bi yandan da midi fırın aldığıma pişmanım çünkü çok küçük
börek yaparken sıkıntı çekiyorum
bizim evde luxell börekçi var kekler hiç mi hiç olmuyor hep basık acaba biz mi beceremıyoruz o yuzden nefret ettim midi fırından :) karar veremedım aslında mantıklısı setüstü bulaşık makınesıyle bırlıkte ama midi fırın korkutuyor beni davul alsam ayy onuda nereye koyucam uzay mekıgı gıbı
bizim evde luxell börekçi var kekler hiç mi hiç olmuyor hep basık acaba biz mi beceremıyoruz o yuzden nefret ettim midi fırından :) karar veremedım aslında mantıklısı setüstü bulaşık makınesıyle bırlıkte ama midi fırın korkutuyor beni davul alsam ayy onuda nereye koyucam uzay mekıgı gıbı
biz sürekli il il dolaşacağımızdan ve sürekli kiracı kalacagımzdan beni büyük fırın korkuttu.
ev sahibi iseniz yada yeriniz müsait olacaksa şimdi ankastre ürünleri mobilyalı bi şekilde hazırlayabiliyorlar onların fırınları cok güzel oluyor bende sırf börek için davul fırın almayı düşünüyorum ama dediğin gibi nereye koycam