• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birde tavır yapıyor:(

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
Arkadaslar hatırlayanlar vardır belki ablam ve sevgilsi diye bi konu acmistim. Ama bilmeyenler için bi özet geçeyim. Ablam var boşanmış ve çocuklu bir adamla beraber. Ve bizimkiler bu ilişkiye karşı...
Ama şimdi ki sorun şu bu adam pek fazla ablami takmiyor bu bariz ortada. Bende bunu her defasında ablama anlatmaya çalışıyorum ama o anlamakmakta çok başarılı :) adam geçen hafta tatil yapmaya gitmiş keyifler gıcır bizimkisini hiç arayıp sormak yok neyse ayrıldılar. Bu sebepten dolayı. AblaM asla geri dönmek yok ben adım atmayacam artk falan dedi. Bende bitir bu iliskiyı doğru olan bu dedim. Annemle bana söz verdi. Neyse geçen de adam geldi. Tekrar adamla Barışms bende baya bi kızdım. Verdiğin kararın arkasında bir gün bile durmadin diye. Şimdi bana tavırli. Yahu adam seni tınlamiyor ona laf yok biz bişey deyince kötü oluyoruz. Bende aramiyorm. Mutsuz olacak biliyorum ama ne yapacaz şaşırdık. ..

Neyse uzun oldu ama bi akıl verin bize şu kızı yola getirelim:)

Umidini kirmak istemem ama bir sey yapamazsin. Hatta kardesi degil arkadasi olsan kesin bizi kiskaniyor bizi ayirmak istiyor diye dusunurdu ablan. Bir kere bosanmasina sebep olacak evlilik yasamis akilanmamissa sen ne desen bos. Millet boyle adamlarin cocuksuzuyla bile zor basediyor ablan buyuk lokma secmis.

Bırak yaşasın görsün. Koskoca kız tercihlerinin sonuçlarını çeksin karışmayın.
Elbet dank eder birgün, tatile giderken ayrılığa okey verip dönünce barışmaya çalışan adamın niyetini.

Kafasina biseyi koyan bi insana ne deseniz ne yapsaniz boş yaşamadan anlamayacak maalesef
Anladığında çok pişman olacak ona üzülüyorum aslında iyi biri ama neden bu kadar kör bilmiyorum adama bakıyorum hiç bir artı bi yönü de yok

Anladığında çok pişman olacak ona üzülüyorum aslında iyi biri ama neden bu kadar kör bilmiyorum adama bakıyorum hiç bir artı bi yönü de yok
Aşik olmustur körlük ondan kaynaklaniyor.diyorum ya yasamadan uslanmaz yada adamin buyuk bi yanlisini gormeden

Aşik olmustur körlük ondan kaynaklaniyor.diyorum ya yasamadan uslanmaz yada adamin buyuk bi yanlisini gormeden
Adam baştan ayağı yanlış nasıl bunu göremiyor anlamıyorum. Ailenin istemediği bi ilişki zaten. Adam dersin bana her yer Paris havasında

ablan 13 yaşında değilse söylediklerinia nlıyodur ve durumun da gayet farkındadır. herşeyi göze almış. bunaltmayı bırakın.

Hiç karışma boşver ozaman kendi yaşasın görsün
Sonra da agladiginda kendi düşen ağlamaz dersin

ablan 13 yaşında değilse söylediklerinia nlıyodur ve durumun da gayet farkındadır. herşeyi göze almış. bunaltmayı bırakın.
Evet 13 yaşında değil Ama yaptığı haraketler 8 yaşında şımarık kız çocuğu haraketleri tüm hayatını ona adamış resmen evde anneme hiç yardimci bile olmuyor tek hayati ise gitmek oradan adamla bulusmak eve gelmek uyumak

Öyle de o mutsuz olunca bizde uzulecegiz sonucta.
Orası öyle canım. Yine en çok üzülen onu gerçekten sevenler oluyor .Kardeşimden biliyorum. İki evlilik yaptı biz gördük olumsuzlukları kendi göremedi. Sonuç ilk kavgada benim evde üzülen kahrolan yine biz.

Orası öyle canım. Yine en çok üzülen onu gerçekten sevenler oluyor .Kardeşimden biliyorum. İki evlilik yaptı biz gördük olumsuzlukları kendi göremedi. Sonuç ilk kavgada benim evde üzülen kahrolan yine biz.
Ya zaten onunla evlenirse babamı silmesi lazm babam çok kararlı bu konuda. Bende diyorum ki her şeyi yap ama babamI karşına alma

Back
X