Birden bire sogukluk

Şemsiye resmini hikaye olarak atsaydın :olamaz: Belki jeton düşerdi o zaman..

Bu iyiydi :KK70:
Dusunsene hikayede
" hayat guzelde semsiye eksik, semsiye onemli".
"En bi sevdgim harf Ş"
" Yagmur yagmasa iyi bari cunku semsiyem yok"
"Uyuyamiyorum ppffff, sanki bisey eksik"
" Yarinda firtina kopacakmis, arastirmacilar semsiyenin yildirimdan koruyacagini soyluyor. Neyse o zmn arkadaslar hakkinizi helal edin bana"

Bu iyiydi :KK70:
Dusunsene hikayede
" hayat guzelde semsiye eksik, semsiye onemli".
"En bi sevdgim harf Ş"
" Yagmur yagmasa iyi bari cunku semsiyem yok"
"Uyuyamiyorum ppffff, sanki bisey eksik"
" Yarinda firtina kopacakmis, arastirmacilar semsiyenin yildirimdan koruyacagini soyluyor. Neyse o zmn arkadaslar hakkinizi helal edin bana"

Hahahhh evet böyle bişey mi yapsam acaba

X semsiyeden bahsetmisitim ama unuttun sanirim arkadasima mahcubum lutfen onu alabilir miyim diyin.

X e gelince sizi hayal kirikligina ugratmak istemem ama sanki baska biri daha var ikinizi de deniyor gibi geldim bundan bi cacik olmaz bosverin

X semsiyeden bahsetmisitim ama unuttun sanirim arkadasima mahcubum lutfen onu alabilir miyim diyin.

X e gelince sizi hayal kirikligina ugratmak istemem ama sanki baska biri daha var ikinizi de deniyor gibi geldim bundan bi cacik olmaz bosverin

Şemsiye için bile tekrar yazmicam bana da öyle geldi

Şemsiyeyi siz arabasında unutmuşsunuz. Ben olsam gider alırdım, ayağıma getir demezdim.

Bu ilişkinin romantik bir boyutu zaten yok gibi. Aylarca kafasına göre yazmayan insana, geri döndüğünde ben de cevap yazmam.

Şemsiyeyi siz arabasında unutmuşsunuz. Ben olsam gider alırdım, ayağıma getir demezdim.

Bu ilişkinin romantik bir boyutu zaten yok gibi. Aylarca kafasına göre yazmayan insana, geri döndüğünde ben de cevap yazmam.

Iyi de artık belirsizlik canımı sıkıyor bir yere bağlayalım diyen kendisiydi şu anda mesaj mı atsam diyorum , niye böyle yapıyor hiç anlam veremedim

Arkadasiniza bir semsiye alip verseniz sorun olur mu? Ben olsam semsiye icin bi daha yazamazdim su durumda.

Iyi de artık belirsizlik canımı sıkıyor bir yere bağlayalım diyen kendisiydi şu anda mesaj mı atsam diyorum , niye böyle yapıyor hiç anlam veremedim
Onu diyorum işte; çoğu erkeğin lafı ile hareket edilmez. Ne dediğinden çok ne yaptığı gerçek niyetini gösterir.

İlla bu ilişkiye bir şans vermek istiyorsunuz, karşınıza alıp konuşun bence. Mesajlarla olucak şey değil.

Arkadasiniza bir semsiye alip verseniz sorun olur mu? Ben olsam semsiye icin bi daha yazamazdim su durumda.

Aynen bende şemsiye için yazmak istemiyorum , hayır sorun olmaz

Ben niye böyle yaptığını merak ediyorum..o yüzden yazsam mi diyorum

Onu diyorum işte; çoğu erkeğin lafı ile hareket edilmez. Ne dediğinden çok ne yaptığı gerçek niyetini gösterir.

İlla bu ilişkiye bir şans vermek istiyorsunuz, karşınıza alıp konuşun bence. Mesajlarla olucak şey değil.

Bence de ama hiçbir iletişim yokken görüşelim demek saçma olur ne yazsam onu da bilemiyorum x bana küstün mü yaziyim?

arkadasınıza yenı bır semsıye alın durumu anlatarak verın
o sahısa da bırdaha yazmayın derım
bu arada sorumluluk sahıbı olsaydı bu yagmurlu havada sızı semsıyesız bırakmaz mutlaka getırır semsıyeyı verır veya goruselım vereyım derdı

tamda kafamdan geçenleri yazmışsın arkadasım

Bence de ama hiçbir iletişim yokken görüşelim demek saçma olur ne yazsam onu da bilemiyorum x bana küstün mü yaziyim?
Yaw kaldırma totosunu. Küstürecek ne yapmışsın ki? Kaç gündür iletişiminiz yok, niye bu kadar kasıyorsun? .sonuçtu ilişki diye tanımladığın birşey yaşamışsınız bu adamla. Müsaitsen konuşmak istiyorum, ister yüzyüze ister telefonda diyin

Yaw kaldırma totosunu. Küstürecek ne yapmışsın ki? Kaç gündür iletişiminiz yok, niye bu kadar kasıyorsun? .sonuçtu ilişki diye tanımladığın birşey yaşamışsınız bu adamla. Müsaitsen konuşmak istiyorum, ister yüzyüze ister telefonda diyin

X bişey mi oldu yazdım

Ay Allah akıl fikir versin sana Hazal :KK70: Hoş, naif bir bayan olarak gözümde canlandın. İnşallah bu adam da senin kadar iyi niyetlidir diyorum.

:)

Evet çok naif bir insan olduğumu söylüyorlar

Hayır ankaradayım ondan sanırım yazmis , bende iyi tatiller yazdım teşekkürler yazmis

Ben aslında daha da muhattap olmayıp her yerden silmek istiyorum ama arkadaşları ile tanıştırdı belli bir vakit geçirdik ona saygı duyuyorum hikâyelerimi filan ilk izlemesi 1 dk olmadan rahatsız edici takındığı tavır onunla hemen bir ilişkiye başlamayı kabul etmeyerek doğru bir karar verdiğimi gösteriyor

Back
X