- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
Öncelikle herkese hayırlı aksamlar.. Bu sayfayı uzaktan uzağa takip ederdim, derdim olunca üye olup sizden akıl almak istedim. 21 yasında üniversite son sınıf öğrencisiyim. Bu zamana kadar elle tutulur bir iliskim olmadi. Hep arkalarindan üzülen aglayan ben oldum ve artik güvenim kayboldu, kimseye güvenmez kimseyi istemez oldum ki. Karsima o zaman cikti. 4 aydir konusuyoruz. Oda bizim okuldan gecen sene mezun oldu. Benimle cok güzel ilgilendi her dakika mesaj atti duygularini saklamaktan hic bir zaman cekinmedi. Her zaman benim güvenimi kazanabilecegini söyledi. Derken bir kac haftadir bende varligina iyice alıştım, sürekli ilgisini ister oldum. Ya herşey hoş falan ama çocuk ben onun ne zaman üzerine düştüm, konuşmak istedim çocuga bi haller oldu. Muhabbetinde yine bişey yok fakat ben yazmazsam her zaman yazmiyor, cevrimici kaliyor fakat bana yazmiyor. Çok cocukca gelebilir fakat artik kirilmak istemiyorum kimse tarafindan. Ne yapmaliyim sizce nedir bu sebebin halleri? Yol yakınken iletişimi kesmek dahami iyi olur. Bilemedim. Okuyup yorumlayan herkese çok tesekkurler. Herkese hayirli aksamlar tekrardan..