Birden değişen erkek?

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Öncelikle herkese hayırlı aksamlar.. Bu sayfayı uzaktan uzağa takip ederdim, derdim olunca üye olup sizden akıl almak istedim. 21 yasında üniversite son sınıf öğrencisiyim. Bu zamana kadar elle tutulur bir iliskim olmadi. Hep arkalarindan üzülen aglayan ben oldum ve artik güvenim kayboldu, kimseye güvenmez kimseyi istemez oldum ki. Karsima o zaman cikti. 4 aydir konusuyoruz. Oda bizim okuldan gecen sene mezun oldu. Benimle cok güzel ilgilendi her dakika mesaj atti duygularini saklamaktan hic bir zaman cekinmedi. Her zaman benim güvenimi kazanabilecegini söyledi. Derken bir kac haftadir bende varligina iyice alıştım, sürekli ilgisini ister oldum. Ya herşey hoş falan ama çocuk ben onun ne zaman üzerine düştüm, konuşmak istedim çocuga bi haller oldu. Muhabbetinde yine bişey yok fakat ben yazmazsam her zaman yazmiyor, cevrimici kaliyor fakat bana yazmiyor. Çok cocukca gelebilir fakat artik kirilmak istemiyorum kimse tarafindan. Ne yapmaliyim sizce nedir bu sebebin halleri? Yol yakınken iletişimi kesmek dahami iyi olur. Bilemedim. Okuyup yorumlayan herkese çok tesekkurler. Herkese hayirli aksamlar tekrardan..

Kesin iletişimi.
Erkek kadın fark etmez ortada emek olmalı, heves olmalı, heyecan olmalı, tabii karşılıklı olarak.
Bi de takıldığım nokta nasıl 21 yaşında mezunsunuz iki senelik falan mı okudunuz?

Cnm genel kural ..kaçan kovalanir ,ulaşılmak olmak çekici geliyor ,basit yani ,boşver yol ver gitsin beyefendiye

Ustune düşme. Kaçan kovalanir bilmiyo musun:KK39: eğer gerçekten senden hoslaniyorsa yada seviyorsa seni merak eder. Sen uzaklaştıkça o da sessizse o zaman zaten seninle ilgilenmiyo demektir. Akışına bırak bekle ve gör:KK33:

Buna karar vermek için bir süre sessiz dur, sen yazma.Ve dediğin gibi bak bakalım gerçekten sen yazmadan ya da aramadan seninle iletişime geçmiyor mu? Böylece anlamış olacaksın.

Kesin iletişimi.
Erkek kadın fark etmez ortada emek olmalı, heves olmalı, heyecan olmalı, tabii karşılıklı olarak.
Bi de takıldığım nokta nasıl 21 yaşında mezunsunuz iki senelik falan mı okudunuz?

Ben mezun degilim benim son senem, mezun olan o :)

Öncelikle herkese hayırlı aksamlar.. Bu sayfayı uzaktan uzağa takip ederdim, derdim olunca üye olup sizden akıl almak istedim. 21 yasında üniversite son sınıf öğrencisiyim. Bu zamana kadar elle tutulur bir iliskim olmadi. Hep arkalarindan üzülen aglayan ben oldum ve artik güvenim kayboldu, kimseye güvenmez kimseyi istemez oldum ki. Karsima o zaman cikti. 4 aydir konusuyoruz. Oda bizim okuldan gecen sene mezun oldu. Benimle cok güzel ilgilendi her dakika mesaj atti duygularini saklamaktan hic bir zaman cekinmedi. Her zaman benim güvenimi kazanabilecegini söyledi. Derken bir kac haftadir bende varligina iyice alıştım, sürekli ilgisini ister oldum. Ya herşey hoş falan ama çocuk ben onun ne zaman üzerine düştüm, konuşmak istedim çocuga bi haller oldu. Muhabbetinde yine bişey yok fakat ben yazmazsam her zaman yazmiyor, cevrimici kaliyor fakat bana yazmiyor. Çok cocukca gelebilir fakat artik kirilmak istemiyorum kimse tarafindan. Ne yapmaliyim sizce nedir bu sebebin halleri? Yol yakınken iletişimi kesmek dahami iyi olur. Bilemedim. Okuyup yorumlayan herkese çok tesekkurler. Herkese hayirli aksamlar tekrardan..

Reklamlar bitmiş esas film oynamaya başlamış...

Belki o hala aynı oranda ilgileniyordur ama senin duyguların yoğunlaştığı için beklediğin ilgi artmıştır?
Naap biliyor musun? İlgini çocuktan başka yerlere kaydır.
Ona da yeteri kadar kalsın, onuda kendini de boğmamış olursun.
Yazık etmemiş olursun :)

Belki o hala aynı oranda ilgileniyordur ama senin duyguların yoğunlaştığı için beklediğin ilgi artmıştır?
Naap biliyor musun? İlgini çocuktan başka yerlere kaydır.
Ona da yeteri kadar kalsın, onuda kendini de boğmamış olursun.
Yazık etmemiş olursun :)

Aslında o da olabilir, bendeki güvensizlik yüzünden onu da boguyo olabilirim ama ne bilim sanki onun ilgisindede azalmaa var gibi..

Ustune dusme sende kendini geri cek. Erkeklerin genelinde var bu taktik ters psikoloji yapiyorlar. Sende mesaj atma, arama, o yazarsa konus ondada dunden raziymis gibi olma gec cevap ver, o ararsa 10 dakika sonra sen ona dön duymamisim de ben cok uyguluyordum bunlari kuduruyordu, bu sefer hemen ustume dusuyordu kaybetme korkusuyla esim sevgiliyken :halay:

Back
X