Birden fazla kimyasal gebelik yasayanlar buraya!!

milasenna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2023
233
202
23
35
Merhaba guzel kadinlar,

Bu konuyu acmak istedim çünkü şuan ikinci kimyadal gebeliğimi geçirdim. Kanamam var. İki kere gebe kaldım hayatımda ikisi de kimyasal ve hüzün sonunda.

Ne yapmalı? Geçmişte kimyasal yaşayıp da şimdi sağlıklı hamile veya çocuk sahibi olan var mı? Ne sebep oluyor olabilir??

Ben yurtdışında yaşıyorum doktorlar ve sağlık sistemi bulunduğum yerde çok kötü. Hangi testleri yaptırmalıyım?

Türkiyeye geldiğimde de görüneceğim doktora orda. Hatta myomam var 3cm alınması lazım Adanada ameliyat olabileceğim hastane önerirseniz çok sevinirim. Bu myom u aldırıp sonrasında hamilelik planlamak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Aşırı üzgünüm o kadar sevinmiştim ki hamileyim diye..

Kizlar konuyu hortlatmis olacagim ama.
Hamileyimmm!!

Aranizda kimyasal gebelikten sonra saglikli gebelik yasayan var mi?

Hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin inşallah. Bende geçen ay ilk defa geçirdim kimyasal gebelik. Bu ay boş geçiyorum bidahaki ay denemelere devam inşallah🥹♥️
Sagol canim benim❤️❤️😘 darisi sana ve isteyen herkese ins. Hepimize rabbim saglikli gebelik saglikli evlat versin aminnn

Yaaa maşallah hayırlı olsun sağlıcakla geldin 🌺🐣 darısı banada olur inşallah 🤲🏻 Mart'ta kimyasal geçirdim ama nisan ayı reglim zamanında oldu sayilir. Bu ay da nasip artık

Yaaa maşallah hayırlı olsun sağlıcakla geldin 🌺🐣 darısı banada olur inşallah 🤲🏻 Mart'ta kimyasal geçirdim ama nisan ayı reglim zamanında oldu sayilir. Bu ay da nasip artık
Dualarim seninle ve isteyen herkesle canim🙏🏻🙏🏻 ben bugun hcg 280 cikti. 🥰🥰 umudunuzu asla kaybetmemek lazim bunu ogrendim rabbim cok buyuk

Dualarim seninle ve isteyen herkesle canim🙏🏻🙏🏻 ben bugun hcg 280 cikti. 🥰🥰 umudunuzu asla kaybetmemek lazim bunu ogrendim rabbim cok buyuk
Gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💜 çok teşekkür ederim amin 🥲🤲🏻

Merhaba guzel kadinlar,

Bu konuyu acmak istedim çünkü şuan ikinci kimyadal gebeliğimi geçirdim. Kanamam var. İki kere gebe kaldım hayatımda ikisi de kimyasal ve hüzün sonunda.

Ne yapmalı? Geçmişte kimyasal yaşayıp da şimdi sağlıklı hamile veya çocuk sahibi olan var mı? Ne sebep oluyor olabilir??

Ben yurtdışında yaşıyorum doktorlar ve sağlık sistemi bulunduğum yerde çok kötü. Hangi testleri yaptırmalıyım?

Türkiyeye geldiğimde de görüneceğim doktora orda. Hatta myomam var 3cm alınması lazım Adanada ameliyat olabileceğim hastane önerirseniz çok sevinirim. Bu myom u aldırıp sonrasında hamilelik planlamak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Aşırı üzgünüm o kadar sevinmiştim ki hamileyim diye..
Ben de 2 kimyasal yaşadım sonra kromozom testi istedi benden doktorum. Kan verdim sonuç bekliyorum. Muhtemelen sizden de bu testi isteyecektir doktorunuz. Kimyasala sebep olan şeyi araştırıyorlar.

Ben de 2 kimyasal yaşadım sonra kromozom testi istedi benden doktorum. Kan verdim sonuç bekliyorum. Muhtemelen sizden de bu testi isteyecektir doktorunuz. Kimyasala sebep olan şeyi araştırıyorlar.
Canım ben surpriz bi şekilde kimyasal sonrası hemen hamile kaldım.

Kimyasalda ilk kan testi 16 çıkmıştı beta hcg

Şuan 280 ile başladı. Allahtan umut kesilmez o isterse oluyor ben bunu anladım.
Test falan hiçbişe de yaptırmadım. Rabbim sana da nasip etsin tez zaman da isteyen dileyen herkese inş ❤️🙏🏻

Canım ben surpriz bi şekilde kimyasal sonrası hemen hamile kaldım.

Kimyasalda ilk kan testi 16 çıkmıştı beta hcg

Şuan 280 ile başladı. Allahtan umut kesilmez o isterse oluyor ben bunu anladım.
Test falan hiçbişe de yaptırmadım.
Benim de iki kimyasal kesin üçüncü testte anladığım yaşadım ve pıhtılaşmam çıktı ilaç ve iğne ile bir oğlum oldu Rabbim ol derse olur o ayrı mevzu ama yine de ihmale gelmeyip önce test verip sonra hamilelik planlasaydınız genelde çünkü birden fazla kimyasal gebelikler de bu tür etkenler sebep olabiliyor düşüğe ve insan üzülüyor ama inşallah senin ki sağlıkla ilerler hayırlı olsun diyelim 🌷

Benim de iki kimyasal kesin üçüncü testte anladığım yaşadım ve pıhtılaşmam çıktı ilaç ve iğne ile bir oğlum oldu Rabbim ol derse olur o ayrı mevzu ama yine de ihmale gelmeyip önce test verip sonra hamilelik planlasaydınız genelde çünkü birden fazla kimyasal gebelikler de bu tür etkenler sebep olabiliyor düşüğe ve insan üzülüyor ama inşallah senin ki sağlıkla ilerler hayırlı olsun diyelim 🌷
Teşekkürler canım inşallah. Tabi testler yapılacak doktor nası yönlendirir ise. Öncesinde dedim test yaptırmadım yani sürpriz oldu onu demek istedim. Tabii ki olmuyorsa sebebi bulunup tedavi edilmeli. Ben de hamile kalmasaydım ben de testler yaptırıp hatta myomu aldıracaktım ameliyatla ama şimdi kaldı. Rahim dışında olduğu için de tehlike arz etmiyor deniyor

Teşekkürler canım inşallah. Tabi testler yapılacak doktor nası yönlendirir ise. Öncesinde dedim test yaptırmadım yani sürpriz oldu onu demek istedim. Tabii ki olmuyorsa sebebi bulunup tedavi edilmeli. Ben de hamile kalmasaydım ben de testler yaptırıp hatta myomu aldıracaktım ameliyatla ama şimdi kaldı. Rahim dışında olduğu için de tehlike arz etmiyor deniyor
İyi düşünelim iyi olsun inşallah sağlıkla ilerler canım benim hayırlı olsun bizlere de dua edin 😌

Kızlar ikinci kan testi sonucum geldi!!!

48 saat önce 280 olan betam şuan 675 çıktı!!😍 %140 artmış!

Progesteron da 37 çıktı, progesteron sizce düşük mü????

Bu şekilde artması çok normal hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım çok sağol isteyen dileyen herkese nasip etsin Tanrım🙏🏻🙏🏻🌸😇

Bugün sabah doktora gittim nokta kadar bişe gösterdi bana kese diye daha da büyüyor gelişiyor dedi. Progesteron takviye verdi ve 2 hafta sonra tekrar gel değerlerin çok güzel ama kimyasal geçmişinden dokayı yine de takviye verdi sanırım iki hafta sonra kalp atışını duyabilecekmişim😍😍

Back
X