Birden fazla kocanız olsun ister miydiniz?

ay bende isterdim ama benım gibi sorunlu bir hatundan dolayı bır haftaya kalmaz tek koca ile idare ederim artıkın.
şimdi hepsi ayrı ayrı ilgi alaka sonracıgıma bırıne fazla ılgı göstersen öbürü trıp yapar falan. sonra aralarında kıskançlık olurdu .ve birbir lerinin bogazını sıkarlardı.
bir film ismi varya yaşamak için öldür. onlar bana tek başına sahip olmak için birbirlerini öldürülerdi artıkın. fenada fikir sayılmaz.
ayrıca emınımkı ben sadece birini sever digerlerınıde kullanırdım galıba..
ayrımcılık yapardım..

kaç tane koca çocuk isterdiniz olarak algılıyorum soruyu
cevap olarak 1 tanesi yeterli diyorum.............
:1closedeyes:

yalnız erkek kısmına çok çemkirirken burada zavallı adamların günahını alıyormuşuz meğer ,baksanıza yurdum hatunlarıda az kirli çıkı değilmiş ki anacım :oklava:

tamam biri silsin süpürsün, öbürü kredi kartını versin ,berikiyle gezin...ya hepsi birden bu gece sıra bende dise ne mok yiceniz haaaa? :roflol: sırnaşık şey :jeyyar:lülülülülülü

birini zor hakediyorum 3ünü dusunemiyorum bakırkoy tımarhaneye gezmeye gelırım artık delikafadulden

ben dert olarak bakmıyorum kendisine amma ve lakiin,şöyle değiştirerek yazabilirim;

1 koca =1000 yontuş :oklava:

2 koca =2000 yontuş :mymeka:

3 koca =3000 yontuş .. kötükedihüso

:uhm:marangoz olsaydım belki isterdim de,şimdi 1tanesini yontmak bana yetiyo opuyorumnanaktan

Bu soruya evet diyecek pek kimse olmadığını düşünüyorum.
Bana gelince elbette istemezdim. Çok eşlilik mantığıma asla uymuyor...

genelde kimse istemiyor anlaşılan, bide kocalara sormak lazım birden fazla eş istermiymişkaydirigubbakcemile2

genelde kimse istemiyor anlaşılan, bide kocalara sormak lazım birden fazla eş istermiymişkaydirigubbakcemile2

canına tukururum ıste ozzaman.. :oklava: ben sadece ve sadece onu ısteyecegım sırf daha cok beraber olalım dıye hep onunla olayım dıyee tum herseyımı seferber edeyım teknolojıde yenı cag acayım klonlamalara kadar getıreyım olayı...valla parcalarım onu ıste ozaman.. :mymeka: :oklava:

Kız bacımm heriflere böyle bi soru sorulurmu istemez olurlarmı 4 e kadar yolu var derler valla biri başım ağriii dedimi digerini yoklamak için kaydirigubbakcemile3

İster miyim acaba? -tatlicadiarzu-
Mümkünse, kaliteli bi markadan, bir tanesi yeterli... :delphin:

bu nedur böyle
ayakkabımı birden fazla olsun delikafadulden
değişip değişip giyinelim
elhamdülillah biri bana yeter fazlası bünyeyi sarsar benü
bu bünyeye ters bu işler raconu bozar yane delikafadulden

Back
X