Gerçektende oyle cok ben mesela cok rahat ayaga kalktim fazla agrimda olmadi dikis yerimde gayet iyi durumda cok şüKür eskidendi o sezeryanin kötü olma durumu. Hele ameliyat aninda uyanik oluyorsun birde tipki normal dogum gibiBende böyle düşünüyordum bir arkadaşımın ablası 2. ye hamileydi .
Sezeryan doğum olacaktı . Dedim işte 2. sezeryan şöyle böyle oluyor , Allah yardımcınız olsun filan .
Arkadaşım ;
Yok be saçmalama sen kaç yılında kaldın 3 sezeryandan sonra normal yapan bile var .
Tıp artık çok gelişti dedi bana . Tab, mor oldum cahilliğime , büyüklerin abarttığı gibi değil .
Hatta doğumun akşamı anneyle konuştum doğumdan 1 saat sonra müsaittim neden aramadın dedi .
Bebekte çok iyiydi korkma yani :)
Nasıl yani canim daha mi çok göbek kaldıVar cnm ben tabiki 2 kez sezeryan oldum birincinin bir mlm aşağısında kesildi iyileşme surecim hemen hemen aynıydı fakat bana anestezi Yan etki yapti kusma başladı doğumdan sonra birincisi nde yoktu böyle birşey bir hafta kadar kustum ve müthiş bir baş ağrısı çektim serumlarla kendime geldim bebeğimi gözüm görmedi birinciye göre biraz daha göbeğim kaldı ne kadar toparlansada ikinci sezeryanda kaliyor çevremde gördüğüm kadarıyla böyle ama kişiden kişiye değişiyor korkma bence gelip geçici bunlar bir mucizeyi kucağına alıyorsun ikinci kez anne olmak çok güzel bir duygu bence ama tabiki 3 u sezeryani asla göze alamam
Benim öyle oldu birincide çekilmişti göbeğim ilk alti ayda tamamen yoktu ikincide kaldı ne yapsamda gitmediNasıl yani canim daha mi çok göbek kaldı
Ben üç çocuk düşünüyordum ama sezeryan çok riskli geliyor
Buyuk konuşmak istemiyorum ama 3 u sezeryan en son düşüneceğim şeyBenim öyle oldu birincide çekilmişti göbeğim ilk alti ayda tamamen yoktu ikincide kaldı ne yapsamda gitmedi
4 keremi sezeryandami oluyormus vay be hakikaten tip baya ilerlemis.Benim kuzenlerimin birisi ucuncu digeri dorcuncu dogumunu yapti sezaryenle.ikisinde de hic bir sorun olmadi.tip her gecen gun ilerliyor artik eskisinden daha kolay hersey.ucuncu dogumunu yapan kuzenim cabucak ayaga kalkti oncekilerden daha cabuk iyilesti.cevreye cok kulak asma doktorun iyi olduktan sonra hic korkma.
Geçmiş olsun canim evet malesef doktor çok önemli Doğum zaten zor oluyor sezeryanla bi de doktor iyi değilse eziyete dönüyorBenim 2 çocuğum var ikisi de sezaryenle oldu.ilki çok zordu ama Dr hatasiydi maalesef.ben 1 ay oturarak uyudum berbatti.2. si de çok rahat oldu oh sezaryen bu kadar kolaymiymis dedim yani.tabi sıkıntılar vardı ilk gün ama ilkinden sonra çok çok kolaydı.
Yaa adı Ne ki takibe alayım hemen :))İnstagramda fenomen bi anne var bikaç ay önce sezeryanla 4. Çocuğunu dünyaya getirdi hemde birer yıl araylao kadar cesaretli olur muyum bilmem ama idolüm kendisi çok çocuk konusunda
Kimmiş merak ettim bakcamİnstagramda fenomen bi anne var bikaç ay önce sezeryanla 4. Çocuğunu dünyaya getirdi hemde birer yıl araylao kadar cesaretli olur muyum bilmem ama idolüm kendisi çok çocuk konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?