Birden fazla sezeryan Doğum ?

Gerçektende oyle cok ben mesela cok rahat ayaga kalktim fazla agrimda olmadi dikis yerimde gayet iyi durumda cok şüKür eskidendi o sezeryanin kötü olma durumu. Hele ameliyat aninda uyanik oluyorsun birde tipki normal dogum gibi

Nasıl yani canim daha mi çok göbek kaldı
Ben üç çocuk düşünüyordum ama sezeryan çok riskli geliyor

Benim 2 çocuğum var ikisi de sezaryenle oldu.ilki çok zordu ama Dr hatasiydi maalesef.ben 1 ay oturarak uyudum berbatti.2. si de çok rahat oldu oh sezaryen bu kadar kolaymiymis dedim yani.tabi sıkıntılar vardı ilk gün ama ilkinden sonra çok çok kolaydı.

4 keremi sezeryandami oluyormus vay be hakikaten tip baya ilerlemis.

Yengem 3 yıl arayla 2.bebeğini sezeryanla getirdi ve durumu çok iyi.Merak etme cnm korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok ve ayrıca doktorlar ona 5 doğum hakkın var demişlerdi sezeryanla.

İnstagramda fenomen bi anne var bikaç ay önce sezeryanla 4. Çocuğunu dünyaya getirdi hemde birer yıl arayla o kadar cesaretli olur muyum bilmem ama idolüm kendisi çok çocuk konusunda

Geçmiş olsun canim evet malesef doktor çok önemli Doğum zaten zor oluyor sezeryanla bi de doktor iyi değilse eziyete dönüyor

İnstagramda fenomen bi anne var bikaç ay önce sezeryanla 4. Çocuğunu dünyaya getirdi hemde birer yıl arayla o kadar cesaretli olur muyum bilmem ama idolüm kendisi çok çocuk konusunda
Yaa adı Ne ki takibe alayım hemen :))

Kimmiş merak ettim bakcam

Ilk dogumda 18 saat sancı çektim ama hiç acılma olmadıgı için mecbur sezeryan oldum.
Ve uzun sure agrım gecmedi çok zorlandım.
2.dogumda ise sanki hic sezeryan olmamışım gibi rahattım tabi agrım vardı ama 1.dogumuma kıyasla cok daha azdı.
Her dogum kendine özel bence
Simdiden hic kendinizi strese sokmayın

Bunu ben de dusunuyorum. Normal dogum icin hersey yolunda oldugu halde oglum dogum kanalina defalarca girip geri gittigi icin mecbur acil sezaryene alindim. Ikincisinde de haliyle normal dogum icin sorun olmazsa normal denesem mi yoksa hic riske girmeyip sezaryen mi olsam karar veremedim.

3.sezeryanımı 2 ay önce yaptım
Ssvd yaptıran doktor bulsaydım kesinlikle normal Doğum için ne gerekiyorsa yapardım
İkinci sezeryanim çok rahat geçmişti çabuk ayaklanmıştım
Bu üçüncüde arasının 2,5 yıl oluşu yaşımın 35 oluşu gibi faktörler toparlanmayı geciktirdi tabi
Eğer bulunduğum şehirde ssvd yapan doktoru bu kadar geç bulmasaydım normal yapmayı çok isterdim,sezeryanının sonrasını çeken bilir
İnstagramda Şükran çakmak,Ahmet Akkoca gibi doktorlar sık sık sezeryan sonrası normal Doğum yaptırıp paylaşıyorlar

Son düzenleme:
Benım teyzem 3 kere sezeryan oldu hepsındede aynıydı hatta son sezeryanında daha rahattı
O degılde ben o ilk ayaga kalkısı unutamıyorum bana gore en zoru oydu onun dısında 1 haftada zaten daha ıyı oluyorsunuz

2 defa yumurtalık kisti ameliyatı oldum, normal doğum istiyordum ancak zorunlu sezaryen oldum. Sezaryen yerim de daha önceki ameliyatlarımla aynı yerdendi.Aynı yer üç defa açılıp dikildi yani.Hiçbir sorun yaşamadım. doğumdan hemen sonra ayağa kalktım.hiç de ağrı sızı çekmedim.
Kızkardeşim 3 defa sezaryenle doğum yaptı onda da bir sorun olmadı.

Desenize rekor bende.ben 4 kez sezeryan oldum.çok korkuttular beni.hatta son iki doğum arası 2 yıl bile değildi.ama doktoruma güveniyordum ve 4. Sezeryan hepsinden kolay oldu.

sezeryanla 2 çocuk doğurdum . çocuğum 1 yaşındayken diğerine hamile kaldım..

aynı yerden kesi attılar hiçte zor olmadı aksine daha kolay oldu . ilk doğumda 2 gün yattım hastanede lazer dikişi kabul etmedi vücudum sıkıntı oldu..

2. doğumda 1 gün yattım hiç sıkıntı olmadı..

Arkadaşım sezeryanla 4.doğumunu yaptı yakın zamanda. Çok kilo almadığım için sorun olmadı demişti. Üstelik hepsi arka arkaya onunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…