Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaaaa:)) bikmakla olmaz bu isler biraz daha sabir gerekiyor demekki.bikmadan denemeye devammm:)
vallahi bravo benim 3. denememdi ve artık ilaçlar yüzünden bağışıklık sistemim çöktü göğsümde kistler oluştu kendi doktorumda artıktüp bebek yaptırma kendine acı halin kalmadı dedi doğal yöntemlerle ilgilen dedi
ben senin yerinde olsam ölmüştüm şimdiye bu arada kaç yaşındasınız
:) 33 yaşındayım cnm ve asla içimdeki umudumu kaybetmedim etrafımdakiler eşim annem kardeşim çok etkilendi bu kayıplardan ama ben inandım pes etmedim şuan pisikolojik destekte alıyorum bunu sırf eşim için yapıyorum çünkü hamilelşklerimde eşim çok stresli oluyor onun sıkılmasını üzülmesini istemiyorum benim sadece 10 kilo fazlam oldu başka bişi yok tedavi sürecinde hep beslenmeme dikkat ettim hamileymişim gibi özenli beslendim belkide bu yüzdendir sağlık sorunu yaşamamam
ayrıca sana LENFOSİT AŞI uygulamasından bahsetmek istiyorum bu konuyu araştır ard arda negatif alanlar ve tekrarlayan düşüğü olanlarda başarılı sonuçlar alınıyor bunu araştır ve doktorunlada bu konuyu konuş belkide senin bağışıklık sistemin bebekleri kabul etmiyordur?
olabilir canım araştırırım
bu arada ben 20 yaşımda ilk aşılama ve tüp bebek tedavisi oldum ve her sene bu tekrarladı geçen sene artık eşim ben seni düşünüyorum bebeği felan boşver dedi sana bişi olursa ben bebeği napıyım dedi buda beni çok etkiledi aslında sevindim eşim benim sağlığımı düşünüyor dedim ve tedavileri bıraktım
göğüs doktorumda tüp bebeğe devam edersen hormon ilaçlarından kist büyüme yapabilir dedi bende bundan korktuğum için denemiyorum ALLAH sonumu hayır etsin napıyım
hoş geldin canım hiç lazer epilasyon yaptırdınmı
benim bacaklarımda lekelenme vardı daha önce söylemiştim ama unutmuşsundur batık vardı bende onu iğne ile çıkarınca kahverengi lekeler kaldı bende lazer tedaviisine başladım bu 3. seansım ve lekeler az kaldı
epilasyon canım biraz ağrılı ama dayanıyorum 3 ayda bir gidiyorum işe yarıyor
yok bide koltuk altı rahat etmek açısından tavsiye ederim