Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu 1 ziyaretçi var oda kendini gösterse iyi olacakta
gecmisi okudum anam ne hizlisiniz ya ben size yetisemiyorum :) zeynepcim sen cok gencmissin daha masallah. yaptigin takilarda cok guzeller ellrine saglik.
gecmisi okudum anam ne hizlisiniz ya ben size yetisemiyorum :) zeynepcim sen cok gencmissin daha masallah. yaptigin takilarda cok guzeller ellrine saglik.
ne yani ben yaşlımıyım kıs![]()
kızlar bu arada sifaa dan heber getirdim yazdıklarımızı yarım saat geçtikten sonra silemiyormuşuz haberiniz olsun
emoşum kısss sen iyiki hemen sildin deşifre oluyordun![]()
![]()
![]()
![]()
süper yaaaahehe bende dün ıspanak yapmıştım bugünede kaldı bugün kk'da ıspanak günü mü ilan etsek ?
![]()
kadınız biz işteeee :92::92:ne konu açmışım amma haaa 8 kişi olmuşuz biz nerde olsak kaynatıyoruz haaaaa![]()
kızlar bu arada sifaa dan heber getirdim yazdıklarımızı yarım saat geçtikten sonra silemiyormuşuz haberiniz olsun
emoşum kısss sen iyiki hemen sildin deşifre oluyordun![]()
![]()
![]()
![]()
ne yani ben yaşlımıyım kıs![]()
yok kiz estagfurullah :) sende benden gencsin ben senden bir yas buyukum. en yasliniz ben varim heralde. ama zeynep daha 24 yasindaymis cok kucuk geldi bana![]()
yok yook sana demediönemli olan hissettiğin yaştır
hamilemisin yoksa maaşallah
hamilemisin yoksa maaşallah
yok kiz estagfurullah :) sende benden gencsin ben senden bir yas buyukum. en yasliniz ben varim heralde. ama zeynep daha 24 yasindaymis cok kucuk geldi bana![]()
mesaj tekrarı ....