• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

günaydın millettttttttt :92: :92: :92: :92:
sallayacak bişi bulamadım sabah sabah :60:

bende iyiyim canım :21: napıyım sabah sabah kitlendim yine nete ev öle duruyo kahvaltıda yapmadım
dur çayımı koyuyum :9:

günaydın kızlaaarrr nasılsınız bakıyımm... sabah sabah aşureyle uğraşıyorum eşim sipariş verdi yapıp iş yerine götürecekmiş :37::37: bide bugün kışlık pardesü alıcam hem sspor olucak hem şık olucak hemde iddialı iddiasız bişey olsun olsun istiyorum hahaha :1::1: inşallah bulabilirm...

günaydın kızlaaarrr nasılsınız bakıyımm... sabah sabah aşureyle uğraşıyorum eşim sipariş verdi yapıp iş yerine götürecekmiş :37::37: bide bugün kışlık pardesü alıcam hem sspor olucak hem şık olucak hemde iddialı iddiasız bişey olsun olsun istiyorum hahaha :1::1: inşallah bulabilirm...

günaydınnn iyiyiz sen nasılsın...kolay gelsin yiyenlere afiyet olsun:56:kız nasıl oluyo hem iddali hem iddasız hııııııı merk ettim:51:

günaydın canım ben yeni aldım tuğba giyimden
canım bende bugün oraya gidecem kaça aldın?
günaydınnn iyiyiz sen nasılsın...kolay gelsin yiyenlere afiyet olsun:56:kız nasıl oluyo hem iddali hem iddasız hııııııı merk ettim:51:

ne bilim işte eminem öyle işte işte :1::1: hem çok iddialı gibi görünsün hemde iddiasız dur bakalım zeynebin dediği yere gidecektim bende zaten bugün bulurum inşallah istediğimi

biraz pahalı ama değer saf yün 300 tl

olsun cnm bikere alınıyo sürekli alınan bişey değil zaten benim alacam pardesüde 300 den aşağı değildi eşimi hazırlıyodum bu duruma :1::1: ya kışlık pardesümü görseniz taaaa düzenimin pardesüsü olmuyo artık yoksa onuda çok seviyorum haa zeynep uzun mu pardesü benimki kesinlikle uzun olması gerekiyo...

benimkide düzenimindi canım kram rengiydi soldu aldığım siyah hakim yaka evet canım uzun topuğumdan 1 karış yukarda

canım bende bugün oraya gidecem kaça aldın?

ne bilim işte eminem öyle işte işte :1::1: hem çok iddialı gibi görünsün hemde iddiasız dur bakalım zeynebin dediği yere gidecektim bende zaten bugün bulurum inşallah istediğimi

senin istediğin havalı olun çok şaşalı bişey olmasın ama bakıncada vaavvv denilecek bişey olsun dimiiiii:51::34:
biraz pahalı ama değer saf yün 300 tl

vaaaayyyy zeynoya bak sen.....havalı kız seni:51:ben geçen sene aldım lcw den deri trançkot ve mont ikisi 120 tl fakirim ben fakir:31:ama evdede var iki tane kaşe mont kaban yeter işte bir kış için:55:

Back
X