• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

neyse kızlar ben kaçar hafta sonu yokum çalışmıyoruz evdede net yok pazartesi görüşmek üzere kendinize iyi bakın Allah emanet olun öpüldünüz güzeller:16:iyi akşamlar:34:

iyi akşamlar canım tamam görüşürüz öptüm :16:
bende çıkıyorum asi görüşürüz:16:

herkese merhaba ben 8 senedir 5 aşılama laparoskopi ameliyeti ve 4 tüp bebek denedim asla pes etmeyin umudunuzu yitirmeyin asla vaz geçmeyin bende şimdi 5.tüp bebek için hazırlanıyorum.nefes aldığımız sürece umut var demektir....

annemdeydim canım misafir geldi pazartesi ev işi pasta için yardıma gittim dünde misafiri vardı çok yorgundaum sabah uyudum yarıma kadar :18: sonra ev işine başladım bu zamanı buldum şükür sen nasılsın aside girmemiş hiç anam ben olmayınca niye konuşmuyonuz

annemdeydim canım misafir geldi pazartesi ev işi pasta için yardıma gittim dünde misafiri vardı çok yorgundaum sabah uyudum yarıma kadar :18: sonra ev işine başladım bu zamanı buldum şükür sen nasılsın aside girmemiş hiç anam ben olmayınca niye konuşmuyonuz

bizimde işler yoğun pek giremedim, arada girdim topiğe baktım kimse yok çıktım aside gelmedi öyleee kalakaldım

aside yok nerelerdeyse kısss kaç gündür evde yokum daha iş bitmedi bu ne pasak anam evde biri görse kınar beni

evde yoksun neden o kadar kirlenmiş dağılmış ki:37:eşin dağınık mı:55:

kısss evde yokum ama sabah erkenden işe giderken beni bıraktı akşam geldik heryer öle durdu 3 gündür ne ev süpürdüm ne sildim ne toz aldım bide benim ev her tarafı güneş görüyor tozu çok bellii ediyo ev temiz olsa bile toz beni mahvediyor eşimde ehhh işte biraz dağınık

kısss evde yokum ama sabah erkenden işe giderken beni bıraktı akşam geldik heryer öle durdu 3 gündür ne ev süpürdüm ne sildim ne toz aldım bide benim ev her tarafı güneş görüyor tozu çok bellii ediyo ev temiz olsa bile toz beni mahvediyor eşimde ehhh işte biraz dağınık

aynen canım bende evde yokum hafta içi çalışıyorum bir hafta sonu evdeyim ev nasıl kirleniyor anlatamam, bide bizim evin çevresinde inşaat çok oda çok toz yapıyo velhasıl iş bitmiyo işte:27:

iş bitermi hiç

heyyy aşağıdakiler sizde katılın sohbetimize ziyaratçi hanım sizde :3:

ben düzenli bişi yapamıyorum canım birkaç sefer okudum sonra işte okusam iyi ama sen okuyonmu

ben düzenli bişi yapamıyorum canım birkaç sefer okudum sonra işte okusam iyi ama sen okuyonmu

evdesin çalışmıyorsun neden düzenli okumuyorsunki......bende okuyamıyorum ama benim cidden vaktim yok çok yoruluyorum çooookkkkk:37:

zeynep canım sıkılıyor bak ne diycem gel farklı topiklere takılalım azcık neşemiz yerine gelsin:13:aşağıda +18 sorular sorunlar bölümü var orada çok ilginç konular var:34:

Back
X