Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

kıs sifaa beni hatırladınmı yazışırdık canım benim senin bebek oldumu
canım hatırlamaz olur muyum kusura bakma topiğine hayırlı olsun yazamadan angel e yazdım üzüldüm yaaa evet canım hamileyim inşallah ennnn kısa zamanda senin ve bekleyen tüm arkadaşlarımızın müjdesi olsun

estağfirullah canım ne demek ayyyy çok sevindim Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum

hep bir umutla dayandım canım ama rabbim ol demeden olmuyor işte

Allah sabır versin ne diyim unutmaya çalış canım kendini başka şeylere ver bak ben kurslara gittim takılar yaptım tablolar yaptım inan işe yaradı şuan eşimde bende hiç kaygılanmıyoruz çok rahatız Allah verirse verir vermezsede bu benim imtihanım cennette bana bir bebek bahşedilecek hediye olarak bunu ben duyduktan sonra dedimki şu kaygısı bol stresi bol meşakkati bol dünyaya çocuk getirsek ne olacakki haşa Allah en iyisini bilir asma ben cennetteki bebeğimi tercih ederim o günden bu güne aklıma takmam

angel kız gel oynayalım dünya yalan dünya imtihan dünyası kimseye kalmayan dünya hiçbirşey için üzülmeye değmez hayatta inandiyeceksin ki demesi kolay inan demesi kolay değil ama yaşamak için tevekkül lazım sen biraz rahatlamaya çalış

:118: :118: :118: :118:

üffff canım sıkıldı yatağın üstünü bile örtmedim mutfak öle duruyo hadi bana kızda kalkıp yapıyım

hep bir umutla dayandım canım ama rabbim ol demeden olmuyor işte

Canım seni hiç tanımıyoum hatta belkide hiçbirinizi ama ortak arkadaştan okudum.Çok üzüldüm ( Allah sabırların en büyüğünü versin, yavrunu sana en tez zamanda göndersin.Kucağını gönlünü sağlıkla hayırlı bi evlatla doldursun rabbim ( bende tüp bebekle hamile kaldım şanslıydım ilk denemede nasip oldu.o zman bile öyle zordu ki ..defalarca deneyip hep aynı sonucu almak aklımın aldığınca zor geliyor.Rabbim yardımcın olsın bebeğini sana göndersin (

candas ben seni hatırlar gibi oldum sanki seninle daha önce konuştuk yoksa benmi karıştırıyorum:44:

ben deldim emoşum sen saat kaçta yemeğe çıkıyordun 1 di galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…