Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

ben 5 kere denedim
ilk denemem 8- 10 gün iğnelerden sonra yumurtalar gelişmediği için iptal oldu
ikinci denemem yumurtalar toplandı 4 yumurtadan sadece 1 tanesi sağlam çıktı oda döllenmedi tabiiki yine iptal
üçüncü denemem bu sefer yumurtalar erken çatladı yine iptal (doktorum aşılama yapalım dedi tüplerim kapalı unutmuş)
dördüncü denemem hreşey çok güzel 6 yumurta toplandı 5'i döllendi 2'si transfer oldu ama negatif
beşinci denemem ben istemeden başladı kistim vardı ilaçla geçmesini beklemeden kist aspirasyonu yapılıdı ilaçlarla tekrar büyüdü
13 gün iğneye rağmen sadece 2 yumurta biri sağlam döllenmiş ama 6 hücrede gelişimi durmuş yine iptal
doktorumuz genetiğe gidin dedi ne ona gittik ne tedaviye gittik
eşime söyledim bir daha tedavi istemiyorum dedim neden diyor( bu arada eşimde bir sorun yok)
ee o kadar ilaç iğne ona yapılmıyor ......
vel hasılı kelam budur işte
Rabbim büyük nasipte varsa elbet bir şekilde olur .......

canım benim neler yaşamışsın boşver kıs eşin istiyorsa istesin senin canın yokmu kendini yakıyorsun haberin yok salla gitsin

canım benim yaşadıkların gerçekten çok zor rabbim kolaylık ve sabır versin inşallahh... inşallah tedavisiz gelir meleğin ne diyim çok üzüldüm hakkında hayırlısı buymuş hiç sıkma canını biraz dinlenmene bak gez toz

bitti canım süslendim bile rasmini koyabilirsem yaptığım takıları göstericem

merhaba arkdaşlar..bende burdayım inşallah karşılıklı kontaK kurursak sevinirim çünkü bazı topiclerde cevap veren bile olmuyo ama adımı yazıp h.g demeniz bile ayrı bir incelik teşekkü ediyorum gelelim asıl konuya ben yeni tüp bebeğe başlayacak bir adayım bir kaç ünite ile görüşüp başlayacağız eşimle biliyorum çok ozr günler bizi bekliyo( sizler nerde oturuyorsunuz ben yenibosnadayım buı tarafta tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı

canım tekrar hoşgeldin aramızakontak kurarız kız niye kurmayalımeveettt sen şuan bir anne adayısın zor günler başlayacak diye düşünme öncelikle enerjik ol moralini yüksek tut bebeğine kavuşacağını düşün asla aksini düşünmeçünkü o embriyolar yaşayan birer bebek oluşmuş hücreler rahmine tutunursa hamilesin demektir unutma içine bir canlı yerleştirilecek sakin strese girip onu rahatsız etme burada sana destek olup moral verelim hep birlikte tedavin olumlu sonuç versin Allahın izniyle haydiii başlayalım eğlenmeye veeeee anneeee adayımız yazçiçeğien büyük çiçek yazçiçeği

şimdi çıkmam gerekiyor müsait olduğumda yazarım mutlaka gelişmleri bildireceğim..sevgiler..

hoş geldin yazçiçeği Allah kolaylık versin sana ne diyim zor günler

kısss emine başardım elimden uçan kaçan kurtulmuyor

vaaavvvvvv çok güzel olmuş bunlaaaarrrr bende isterem banane banane bende isterem

Son düzenleme:
nasıl[/QUOTE]

zeynoo bunlar gerçekten harika olmuş ellerine sağlık kız güle güle kullan

Son düzenleme:
bunlarda sergiden benim yaptıklarım çekmiştim

Son düzenleme:
cidden muhteşem olmuşlar nasıl yaptın kız bunları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…