ben 5 kere denedim
ilk denemem 8- 10 gün iğnelerden sonra yumurtalar gelişmediği için iptal oldu
ikinci denemem yumurtalar toplandı 4 yumurtadan sadece 1 tanesi sağlam çıktı oda döllenmedi tabiiki yine iptal
üçüncü denemem bu sefer yumurtalar erken çatladı yine iptal (doktorum aşılama yapalım dedi tüplerim kapalı unutmuş)
dördüncü denemem hreşey çok güzel 6 yumurta toplandı 5'i döllendi 2'si transfer oldu ama negatif
beşinci denemem ben istemeden başladı kistim vardı ilaçla geçmesini beklemeden kist aspirasyonu yapılıdı ilaçlarla tekrar büyüdü
13 gün iğneye rağmen sadece 2 yumurta biri sağlam döllenmiş ama 6 hücrede gelişimi durmuş yine iptal
doktorumuz genetiğe gidin dedi ne ona gittik ne tedaviye gittik
eşime söyledim bir daha tedavi istemiyorum dedim neden diyor( bu arada eşimde bir sorun yok)
ee o kadar ilaç iğne ona yapılmıyor ......
vel hasılı kelam budur işte
Rabbim büyük nasipte varsa elbet bir şekilde olur .......
ben 5 kere denedim
ilk denemem 8- 10 gün iğnelerden sonra yumurtalar gelişmediği için iptal oldu
ikinci denemem yumurtalar toplandı 4 yumurtadan sadece 1 tanesi sağlam çıktı oda döllenmedi tabiiki yine iptal
üçüncü denemem bu sefer yumurtalar erken çatladı yine iptal (doktorum aşılama yapalım dedi tüplerim kapalı unutmuş)
dördüncü denemem hreşey çok güzel 6 yumurta toplandı 5'i döllendi 2'si transfer oldu ama negatif
beşinci denemem ben istemeden başladı kistim vardı ilaçla geçmesini beklemeden kist aspirasyonu yapılıdı ilaçlarla tekrar büyüdü
13 gün iğneye rağmen sadece 2 yumurta biri sağlam döllenmiş ama 6 hücrede gelişimi durmuş yine iptal
doktorumuz genetiğe gidin dedi ne ona gittik ne tedaviye gittik
eşime söyledim bir daha tedavi istemiyorum dedim neden diyor( bu arada eşimde bir sorun yok)
ee o kadar ilaç iğne ona yapılmıyor ......
vel hasılı kelam budur işte
Rabbim büyük nasipte varsa elbet bir şekilde olur .......
bitti canım süslendim bile rasmini koyabilirsem yaptığım takıları göstericem
merhaba arkdaşlar..bende burdayım inşallah karşılıklı kontaK kurursak sevinirim çünkü bazı topiclerde cevap veren bile olmuyo ama adımı yazıp h.g demeniz bile ayrı bir incelik teşekkü ediyorum gelelim asıl konuya ben yeni tüp bebeğe başlayacak bir adayım bir kaç ünite ile görüşüp başlayacağız eşimle biliyorum çok ozr günler bizi bekliyo( sizler nerde oturuyorsunuz ben yenibosnadayım buı tarafta tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı
hoş geldin yazçiçeği Allah kolaylık versin sana ne diyim zor günler
kısss emine başardımelimden uçan kaçan kurtulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?